aynı soruyu merak ediyorum.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben atamalarda ikamet ettiğim adresime 2 saat uzaktaki yeri de yazdım. Diyelim ki atandım tayinimizi daha sonra kendi ikamet ettiğimiz yere isteyebiliyor muyuz? Tayinimizi isteyebiliyorsak bu süreç nasıl ve ne kadar zamanda gerçekleşiyor? Bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşıp yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
aynı soruyu merak ediyorum.
isteyebilirsiniz
çok memur memurluktan çıkarıldı biliyorsunuz..bu darbe olayı yüzünden..çevremde bazı arkadaşlar boş ver şimdi tercih yapma..2. atamaları bekle kim bilir nasıl kadrolar boşaldı ve ne puanlarla ne güzel yerlere atama olacak..şansını o zaman kullan diyorlar.ne yapsam acaba kafam karıştı..puanım 86,514-sıralamam 187.ci-önlisans...şimdi tercih yapsam göndersem,ve bir yere atansam..2.tercihlerde bu darbe yüzünden boşalan birsürü kadro varmış bizden daha düşük puanlılar çok daha iyi yerlere atanır..üzülürüm yalan yok..
@soyler80 Biraz açarmısınız konuyu, nasıl isteniyor bir bilginiz var mı?
ben adliyedeyim engelli hizmetli kaorosundaki arkadş istedi başladığı zaman 3 hafta sonra çıktı tayini ben de 1 hafta oldu isteyeli bekliyorum
2016 mayısta iş başı yaptık
@fringe
bence yanlış düşlünüyorsunuz engelli alımı kamuda ki toplam memurun %4 kadardır ve fazlası olamaz aksine bizim kadrolar azalabilir artmaz
@ysrkrdmr
hm,haklı olabilirsiniz..hiç bu açıdan düşünmemiştim
O kadar kısa sürelerde tayin isteyip talebimiz gerçekleşiyorsa yazmaya değer ama tayin istediğimiz yerde de engelli kadrosunda bir boşluk mu olması lazım tayinimizin istediğimiz yere alınabilmesi için yoksa bir aylık bir sürede işlemler gerçekleşiyor mu? Bir de ben sınava ilk kez girdim ilk tercihlerde neresi olursa olsun atanmak mı iyi yoksa sonraki tercihleri beklemekte yarar var mı tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi?
br boşluk olmasına gerek yok bize tanınan bu hak istediğin yere gidersin yanlız belediye ünv orman işletmesi hariç onlar çakılı kadro büyük bi torpilin varsa oralardanda tayin isteye bilirsin
@soyler80
orman genel müdürlüğü çakılı kadro mu?
evetttttt
@soyler80
yanlışınız olmasın? orman genel müdürlüğünü bizzat aradım..çakılı kadro değil.
çakılı kadro olması için sadece bulunduğu ilde olması gerkiyor örneğin o ilin belediyesi yada üniversitesi gibi.
orman genel müdürlüğü her yerde var
Bildiğim kadarıyla sadece MEB göreve başlamadan bir defaya mahsus istediğiniz il ve ilçeye tayin hakkı tanıyo. Tabi istediğiniz yerde engelli açığı olması lazım. Ama evinize en yakın kurumu vermeye çalışıyolar(okul,ilçe milli eğitim falan). ----Nereye olursa olsun aranıyım mı ? +Gitmicekseniz atanmayınyani Hakkari yazarsınız açıkta kalmamak için aranıpta gitmezseniz puanınızada yazık olur. Gidebilceğiniz yerleri yazın bence. Eğer atanamazsanız 2.atama var.
@fringe
arkadaşında dediği gibi , çok memur işten çıkartıldı fakat işten çıkartılanlar arasında bizim gibi engelli arkadaşların olma ihtimali çok çok az diye düşünüyorum neticede bizler engelimizden dolayı çekingen ve iyi niyetli insanlarız genel olarakbu yüzden kadro artmaz ya aynı kalır ya azalır bana göre