adıyamana atanmanız nasıl gerçekleşti tam olarak ? adıyamanda da alım varmıydı yoksa ihtiyaç olmamasına rağmende gerçekleşti mi
adıyamana atanmanız nasıl gerçekleşti tam olarak ? adıyamanda da alım varmıydı yoksa ihtiyaç olmamasına rağmende gerçekleşti mi
@Ordudansoner Normalde meb yönetmeliğinde il içi 3 yıl il dışı 5 yıl olarak geçer tayin süresi ancak Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik gereği tayin hakkınız vardı, linki incelerseniz sorunuza cevap olacaktır http://www.engelliler.biz/forum/kuru...kim-varmi.html
@wise53 Meb kendi bünyesine atanan engelli personellerine atandıkları ile gitmeden yaşadıkları ilde kalma imkanı veriyor arkadaşımız bu haktan yararlanmış.
@Life hocam konuyu açan arkadaş bayburttan adıyamana atanmış.. şimdi kendı memleketıne atanmak istiyor.. MEB'in bize verdiği ilk atamadaki tayin hakkını neden kendı memleketınden yana kullanmamış bu arkadaş ?
@Zamanın Ötesinde
Kardeşim burda calisiyor du oda engelli birbirimize destek oluru z diye ama onun tayini çıktı gitti
Kardeşim adiyaman da memur du ve hasta idi birbirimize destek oluruz diye düşündüm onun memleket e tayini cikti ben tek kaldım burada