aynı soruyu ben girecektim tam da.. 1 yılımı doldurdum asilliği alabilmek için ağustosu bekliyorum şu an sistemde stajyer olarak görünüyormuşum. bana söylenene göre asilliğini aldıktan sonra 1 defaya mahsus istediğin yere tayinini alabiliyorsun. biraz okudum forumda. benim gibi sıkıntı çeken ne çok kişi varmış engelliliğinden ötürü. bizzat müdür ve diğer üst düzey memurlar tarafından 1 yıldır aşağılama ve yıldırma politikasına maruz kalıyorum. mobbing yani. dayanamaz hale geldim. her defasında yol yordam öğrenmek için odasına utana sıkıla girip el pençe derdimi maruzatımı anlatıyorum ve yaptığı minimum şey engelsiz olduğumu ekpss den faydalanıp işe kurulduğumu devleti nasıl da oyuna getirdiğimi ima etmek oldu. (13 yaşımdan bu yana psikoz tedavisi görüyorum 27 yaşımdayım) engelim görünürde değil. hizmetli kadrosundayım. dünyaya ufacık algı penceresinden bakan saygısız sonradan görme diğer birkaç personel yüzünden intiharı bile düşündüm.. çünkü hak etmiyorum.. tek derdim işimi yapıp eve dönmek benim.. bugün yanına gidip tayin dilekçesi hakkında bilgi almak istediğimde bana merak etme bi dilekçe vereceksin sadece dedi personelden sorumlu şef.. az evvel buradan okudum.. önce gideceğin gitmek istediğin yere dilekçe vermen gerekiyormuş.. bana bundan hiç bahsetmediler.. her sorunumda her hareketimde önüme taş koyup bir de bıyık altından alay ediyorlar.. bana yardım edin.. benim ne bir arkadaşım var ne de beni bilgilendirecek bir büyüğüm var.. bu il değişikliği için tercih edeceğim şehirlere ayrı ayrı dilekçe mi vermem gerekiyor? eğer öyleyse kendi çalıştığım kuruma vereceğim dilekçeden ne kadar zaman önce bunu yapmam gerekiyor?