hanım çalışmıyo,bu arada liseyi okuyorum açıktan 100 kredim var 92 krediye ihtiyacım var ama bir türlü olmuyor,yapabileceğim bişiler varsa yönlendirirsen sevinirim,ilg, ve alakan için teşekkür ederim erdal kardeş
hanım çalışmıyo,bu arada liseyi okuyorum açıktan 100 kredim var 92 krediye ihtiyacım var ama bir türlü olmuyor,yapabileceğim bişiler varsa yönlendirirsen sevinirim,ilg, ve alakan için teşekkür ederim erdal kardeş
Rica ederim abi. Ben liseyide uniyide aciktan okudum okuyorum.
Ben devamli ortak dersleri secerdim zorunlulari yani kalanlar yerine secmeli dersleri secerdim zaten zorunlulardan 3 sefer ust uste girip o dersi gecemezsen o dersten muaf olursun. Eski cikmis sorulara bakip gir sinava ders calismak kar etmez bu yastan sonra ben sadece eski sinav sorularina bakarak girdim. Bitti. Kurayla atandiniz sanirim sansiniz var daimi olsun.
hayatta bi kere şans güldü o da kura bize çıktı şanssöylediklerini dikkate alıcam , hepimizin yolu açık olsun allah gönlümüze göre versin.ha bu arada iş kazasından dolayı sürekli işgörememezlik alıyorum bu gün sgk ya gittim soruyu sordum ve 3 katı alt üst ettim memura soruyu sordum kesilirmi diye biraz durakladı kesilmez dedi ve arkadaşlara sorayım dedi onlar da kesilmez dedi ama beni pek tatmin etmedi verdiği cevap.
Hayir kesilmez abi hic bi sartta verdigim rakamin uzerine surekli is gormezlik maasinida ekle. Mudure yetisti maasin genel mudurdur zaten hizmetli.
Mebteysen il disina gitme bulundugun ilceye iste boyle bi hakkin var.
kardeş güleceğim yoktu beni güldürdün allahta seni güldürsün,hayırlı geceler kendine iyi bak
Tam gulecegin zaman abi yakisir. Allah cumlemizi guldursun. Hayirli geceler sende kendine iyi bak.