TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    tatatonga Avatarı

Son Giriş
    19.04-2016
    Saat
    12:42
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Ben devlete ait bir okulda engelli kadrosuyla hizmetliyim. 2012'de yapılan ömss ile atandım. Yaşım 31. %45 özürlü raporum var. Rahatsızlığım şizofreni, ama başka rahatsızlıklarım da var. Misal ciddi sıkıntılar (depresyon gibi), baş ağrısı, geniz akıntısı, boyunda zannımca fıtık var, bel ağrısı, aşırı kilo birkaçı.

Yaklaşık 3 ay önce asaletim tasdik oldu ama ben temizlik yapmakta çok zorlanıyorum. Zaten ilaçlarla ayakta zor duruyorum, sıkıntılarım ve hayli halsizlik var, bir de hademelik yapınca mahvoluyorum. Akşama kadar oturuyorum, öğlen yemekten sonra vitamin hapı alıp iş yapıyorum. Vitamin hapını almazsam iş yapacak gücüm olmuyor. Vitamin hapı da kilo aldırıyor tabi.

Hademelik yerine düz memur olmak istiyorum çünkü gücüm yok, işimi yapmakta çok zorlanıyorum. Ama nasıl düz memur olurum, ne yapmam gerek bilmiyorum. Doktora gidip rapor mu almalıyım, birilerinden rica mı etmeliyim, ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen bana bi akıl verin. Çaresiz durumdayım.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:57
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.872
    Verilen Beğeniler
    4.125

Sen çok daha iyi bilirsin ama, sanki bedenen çalışmak masa başında çalışmaktan daha iyidir. Ne bileyim, karışanın edenin daha az olur vs.

Ve maalesef hizmetli kadrosundan memuriyete geçiş mümkün değil. Şöyle bir başlık da var: http://www.engelliler.biz/forum/dige...zirlanmis.html

Üye
    Danışan Avatarı

Son Giriş
    20.03-2023
    Saat
    19:11
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    12
    Verilen Beğeniler
    6

@tatatonga
    Şuan halen çalışıyor musunuz?

Üye
    sputnik Avatarı

Gerçek Adı
    Sputnik
    Son Giriş
    23.03-2023
    Saat
    22:39
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    6
    Blog Mesajları
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Mümkündür dostum belli dönemlerde görevde yükselme sınavları olur 70 ve üzeri alınırsa memur şef yada ötesi olunuyor.

Üye
    claer Avatarı

Gerçek Adı
    gürdal
    Son Giriş
    07.01-2023
    Saat
    00:59
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    3

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Okulda sizden başka yeterli sayıda temizlik personelleri varsa Müdürünüzün insiyatifinde, diğer hafif işlerde çalışabilirsiniz örnek; fotokopi evrak işleri getir götür işleri, çay servisi, okul bahçe kapısı da bulunan kulübe içinde bekçilik vs vs. ama Memur olamazsınız ancak şartlar uyarsa Görevde Yükselme Sınavı ile memur olursunuz.
    Memurluk dışarıdan iyi görünür ama çok baş ağrıtıci, stresli bir iştir en güzeli getir götür sorumluluk yok akşam evinde yastığa başını koyunca rahat uyuyabiliyor musun senden rahatı olmaz.