en düşük memur maaşı 1.500 küsür o civarlarda olabilir orta öğretim bu şekilde olur diye tahmin ediyorum.
en düşük memur maaşı 1.500 küsür o civarlarda olabilir orta öğretim bu şekilde olur diye tahmin ediyorum.
tahminler yerine kessin bilgi paylaşan arkadaşlar olabilir mi acaba?
ben önlisans mezunu olarak atadm ama orta öqretm diil yani yok mu bilen yaa bi cwp lütfnn(
hizmetli,memur,vhki,yeni işe başlayan,bekar, 1500 den aşağı olmaz,1700 ü de geçmez.
nasl yani ya o zaman ne fark edio memurla hizmetli arasnda ya da vhki ile düz memur arasnda mantklı mı bu sence
ya admin yok mu burda bi bilgi wersen ??
Nihal devlette diplomanın hiç önemi yok Ben düz memurum.
Hizmetli arkadaşlarım benden 10 tl az alıyor
Vhki li arkadaşlarımda benden 10 tl fazla alıyordur...
devletin mantığı bu ister kabul et ister etme..
hııı yani en fazla 1700 alırsn diosnz öle mi ?
yukarıda verdiğim maaşlar başlangıç maaşları.maaşlar hizmet süresi,evli-bekar olma durumu,eğitim durumu,ünvan,sendikalı olup olmama vb...faktörlerle değişir ve artar.25 yıllık evli lisans mezunu ,2 çocuklu vhki 2250 tl.alır.25 yıllık evli,lisans mezunu 2 çocuklu hizmetli 1800 tl.alır.
aynı düzeydeki memur,vhki den 40 tl.eksik alır.
ilçe milli eğitimin muhasebesindeyim tüm ilçedeki okullar da dahil maaş işlerini biz düzenliyoruz gördüğüm rakamlar çok tuhaf bir çoğuna anlam getiremedim.
mesela ben yüksek lisans mezunuyum 9/2 de atandım ilk ay 1 tam maaş +1 gün almıştım bu ay ise tam maaşımı alacağım aldığım rakam 1883 tl benimle birlikte hizmetli kadrosundan bir arkadaş daha atandı onun maaşı 1763 tl buna karşı başka bir hizmetli 1988 tl maaş alıyor ama 32 yıllık memur olan şef kadrosundaki kişi ise 2018 tl maaş alıyorbu maaşlar neye göre düzenleniyor anlamadım. İlginç olan başka bir şey ilçe milli eğitim müdürü şube müdürlerinden daha az maaş alıyor
![]()
şube müdürlüğü,ilçe müdürlüklerinden bir kademe üstünde.bu tüm kurumlar için geçerli.
bızde asgari ücrete dewam 740 tl come onÖzel Hastanede bilgi işlemdeyiz.
sds olan belediyelerde çalışan engelli memurlar 300-400 zamlı maaş+bayramlarda ikramiye+aylık 300 winwin (yemek kartı,istersen marketlerde gıda alışverişi yapılabiliyor) alıyorlar.
onlar belediye ve özel idarelerde çalışanlar için.