çok geçmiş olsun .bertuğ da 32 haftalık doğdu .herşey ilk başta çok iyiydi.5 saat sonra akciğerleri tam gelişmediği için solunum sıkıntısı başladı.doğum yaptığım hastahanede erken doğum ünitesi olmadığı için üni.sevk edildi.oraya vardığında kalp ve solunumu durmuş.tekrardan 20dk sonra hayata döndürülmüş.o 20dk oksijensiz kalmış.üstüne hastahane enfeksiyonu geçirdi.(şu televizyonlarda bahsedilen bebek ölümü enfeksiyonları) herneyse...yaşadıklarımız biraz aynı.
size tavsiyem çok iyi bir nöroloji ,çocuk,fizik tedavi doktorunu bulmanız ve onlarla irtibatınıza devam ettirmeniz.
uykuda havale geçirebileciğinden kendinize yakın mesafede ve sürekli yan yatıın nöbet sırasında kusma gelişebilir.ilaçların saatini asla geçirmeyin ve unutmayın.disko tarzı ani ışık hareketlerine maruz bırakmayın.özelliklede karanlıkta televizyon seyretmeyin.
sizin gibi bende kendime çok suçladım. yanlış ne yaptımda çocuğumun erken doğumuna sebeb oldum diye. herhalde önce kendimize suçluyoruz.
fizik tedaviye ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi sonuç alındığını biliyorum.evde 2-3 kere değil fırsatınız oldukça bebeğinize verilen fizik tedavi hareketlerine yaptırın.onunla çok zaman geçirin ve şarkı söyleyin.büyüdükçe sürekli onunla dans edin. daha sonra sizinle irtibata geçebilirim isterseniz...