Benim oğluma da korpus kallozum agenezisi teşhisi konuldu. Şu an 8,5 aylık. Gormesi algılaması ve işitmesi geri. Kaslarında normale nazaran biraz gevşeklik var. Destekli oturabiliyor. Agulama tarzı sesler çıkarıyor. Ses çıkarmayı çok seviyor. Fizik tedavi alıyoruz. Basladigimizdan beri kasılan uzuvlarinda çok güzel esnemeker oldu. Bu sayede kollarını ve ellerini hareket ettirmeye başladı. Sürekli ilgileniyoruz. Bir an bile boş birakmamaya çalışıyoruz. Sürekli konuşuyoruz. Sor yaptırırken yaninda klasik müzik hikayeler hayvan sesleri çalıyoruz hoparlörle. Bol o göz teması kurmaya çalışıyoruz. Biz 4,5 aylıkken teşhis koyuldu. Doğduktan sonra. Göz takibi yapmiyor gülmüyor diye bir anormallik olduğunu farkettik. Çocuk doktorumuzun tavsiyesi ile nöroloji uzmanina gittik ve mr çekildikten sonra sürecimiz başladı. Genetik ve metabolizma testlerimizi verdik sonucunu bekliyoruz.genetik doktorumuz ben gerilik olacağını düşünmüyorum diyerek bizi mutlu etti. Ben oğluma guveniyorum.Rabbimin izni ile her şeyin ustesinden gelecek inşaallah. Çok arastirdim. Oğlum için en iyisin yapmaya çalışıyorum ve bir öğretmen olarak da bu süreci yaşayan herkesi bilgilendirmeyi ve yardım etmeyi borç bilirim. İsmim Reyhan Karakuzu. Profil fotoğrafında gelinlikli fotoğrafım var. Bana sosyal medyadan ve buradan ulaşabilirsiniz. Rabbim Hepimizin yardımcısı olsun.