TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
Toplam 53 mesajın 31-45 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    YÖRÜKOGLU Avatarı

Gerçek Adı
    YÖRÜKOĞLU
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    DORTMUND--DEUTSCHLAND
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    alanya;
    bak yine diyorum zoruna gidenin diye bir laf var gerisini ben sölemiyecem çıkacaksın recep tayip erdoğanın karşısında ötecen bana degil benden sana fayda yokk anladınmı cicimmm

BARIŞ ÖZCAN;
    ben mhp bilmeden konuşma bu adam kaç kere iktira geldi kötüdemi geldi bu milletin akılları sizmisiniz adamı olumlu bulmuş bu millet iktidara getirmiş siyaset benim işim degill ama yapılanlar ortada 8 sene ımf den ses varmı ımf yalvarıyor tr kredi kullan diye

Üye
    musti Avatarı

Son Giriş
    14.03-2019
    Saat
    16:00
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Engelliler maddesi Torba tasarıdan çıkarılacak

Torba Yasa tasarısındaki engelliller maddesi paketten çıkarılacak. Talimatı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi. Lokman Ayva, düzenlemenin engelliler aleyhine olduğunu belirterek, paketten çıkarılmasını istemişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer bu talebi kabul etmeyince de Lokman Ayva, Dinçer'in partiden ihraç edilmesi için başvuruda bulunmuştu.

CNN TÜRK'ün edindiği bilgilere göre, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nun pazartesi günü yapılan toplantısında, Ayva'nın engellilerin ayrı işyerlerinde çalıştırılmalarını öngören düzenlemeye tepkisi de gündeme geldi.

Ayva'nın, Bakan Ömer Dinçer için söylediği "Bu düzenleme nedeniyle partiden ihraç edilmeli" sözleri tartışıldı. Ayva'nın üslubu eleştirildi.

Ama Başbakan Erdoğan, engellilere ayrımcılık getirdiği öne sürülen düzenlemenin paketten çıkarılması için talimat verdi.

Başbakan toplantıda, kot kumlama işçilerinin malulen emekli edilmelerine ilişkin maddenin Torba Kanuna dahil edilmesini de istedi.

CNN Türk

Üye
    sss Avatarı

Gerçek Adı
    ssy
    Son Giriş
    18.07-2012
    Saat
    02:20
    Yaşadığı Yer
    aydınlık
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ne adamlarsınız yahu.
    hemen ortaya yetmez ama evetçileri, anayasa referandum sonuçlarını, a veya b partisi adına karalamaya kalkışıyorsunuz... üstelik engelli hakkınızı kullanarak ve bu hakkı suistimal ederek bu işi yapıyorsunuz...UTANMALISINIZ...
    KURUMLARI ELEŞTİRMEK YERİNE birşeylerin arkasına sığınıp bunu yapıyorsunuz...

Üye
    memati Avatarı

Son Giriş
    13.12-2022
    Saat
    02:05
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    4

arkadaş yok bu millete iyilik yaramaz...

Üye
    yakısıklı14 Avatarı

Son Giriş
    16.04-2019
    Saat
    18:22
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaslar dedıgınıze sonuna kadar katılıyorum ancak bunun engenlılere cok buyuk bır yarar yada olumlu bır sonuc getırecegıne ınanmıyorum.Tekel işçilerinin direnisi buna örnek teskıl eder.bu konuyu en guzel sekılde egıtımle verılırkı gelecek nesıller bız ve bız gıbılerin haklarına mudalede bulunulmamalı.tavsıye edebılecegım bır nokta olsa kabalık mı etmıs olurum bılmıyorum.ama bunu tepkıye degılde mıllı egıtıme ve adalete toplu dılekcelerle ıtırazlarda bulunsak mıllı egıtımın bu konuda öncu olmaını ıfade etsek cok daha mantıklı bır yol olmus olmaz mı

Üye
    E®KAN Avatarı

Gerçek Adı
    ERKAN
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Haftasonu olursa katılırım, engellilere kaşıkla verdiklerini kepçeyle alıyorlar, yazıklar olsun...

Üye
    enderture Avatarı

Son Giriş
    21.03-2012
    Saat
    14:25
    Yaşadığı Yer
    K.Çekmece- İstanbul, Turkey
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Söylenenlerin hepsinde haklılık payı var katılıyorum... Yanlız direniş her yerde afişinde kullanılan taş atan çocuk resmini anlamakta güçlük çekiyorum.... Hak arayış ile bu resmin bağlantısını kuramadım, kuran bir anlatırsa sevinirim...
    Saygı ve sevgilerimle...

Üye
    gönülyarası Avatarı

Son Giriş
    27.09-2023
    Saat
    16:21
    Yaşadığı Yer
    Angara Gardaş
    Alınan Beğeniler
    40
    Verilen Beğeniler
    307

sss;

Utanması gereken bizmiyiz ?
    Hangi kurumu kime eleştireceksin ? Hangi kurumu kime şikayet edeceksin ?
    Ne biliyorsunda eleştireceksin ?
    Önemli olan a partisi b partisi değil hepside aynı menfat peşinde hepside kendi kesesini düşündü,yiğidi öldür hakkını yeme eğri otururum doğru konuşurum yaptı yapmadı demiyorum diğer bir üyeninde dediği gibi kaşıkla verdi kepçeyle aldı diğerleri ülkesini dilini bayrağını satmadı,otobanlarını,telekomunu,bankasını saymakla bitmez yakında bizleride satacaklar,
    Göstermelik bişey yapıyor hemen milletde şak şak çıkıyor bişey diyor oooo şak şak göstermediği ört bas ediliyor hangi hükümetde böyle yolsuzluk,böyle kadrolaşma,böyle tutumculuk,böyle haksızlık oldu ?
    Ben burda siyaset yapmıyorum parti hiç önemli değil kürt olsun,alevi olsun,solcu olsun,sağcı olsun hiç farketmez önemli olan VATAN'ına Halkına Ülkesine Topraklarına sahip çıksın kellemi vermezsem ş....im.

Üye
    avşar Avatarı

Son Giriş
    06.04-2011
    Saat
    01:33
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ulaştırma bakanımız ö zürlüler için çok ugraşıyor sözü gecerse tt nett endirim olacakmış

Üye
    bulancaklı Avatarı

Gerçek Adı
    onur
    Son Giriş
    26.04-2021
    Saat
    06:56
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

eylem yürüyüş yapalım tüm engelli dernekleriyle birlikte. artık benimde sabrım taşmış durumda kafalarına göre iş yapıyorlar taksimde sesimizi duyuralım. artık birlik beraberlik zamanı arkadaşlar

Üye
    asi 23 Avatarı

Son Giriş
    11.03-2017
    Saat
    20:20
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

bu hükümet böyle giderse özürlülerin oylarınıda kaybedicek gerçi vicdanlarını kaybedenler oyları kaybetse ne olacak ben diyorumki hepimiz bir olalım avrupa birliğine türkiyedeki özürlülere yapılan yanlışları yazalım belki ozaman sonuç alırız çünkü yüzde 40 ın altında kalan o kadar mağdur özürlü varki artık sesimizi duyuralım arkadaşlar..

Üye
    gturk Avatarı

Son Giriş
    25.08-2014
    Saat
    16:03
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Yahu Allah rızası için 8 senelik iktidarları döneminde engelliler lehine yaptıkları tek bir uygulama gösterin.Bazı şeyleri anayasaya koymak yetmez.Önce kafalarda olması lazım.Şu anda mevcut anayasaya uygun mu yapılıyor herşey.Yada anayasa da yazmasa da engelliler,kadınlar yada çocuklar için olumlu bir şey yapılsa millet,hayır yapamazmısınız diyecekti.O sözde pozitif ayrımcılık hikayeleri sadece zehirin dışında ki ambalaj malzemelerinden biri idi.İnşallah önümüzdeki seçimlerde halkımız uyanır,yoksa ülkece yaşayacağımız şeyleri hiç kimsenin tahmin edebileceğini yada etmek isteyeceğini sanmıyorum.Madem ki biz engelliler olarak nüfusun yaklaşık %10 yuz.O milyonlarca oyumuzlada bir şeyleri değiştirebiliriz.

Üye
    YÖRÜKOGLU Avatarı

Gerçek Adı
    YÖRÜKOĞLU
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    DORTMUND--DEUTSCHLAND
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

gturk;

hangi partiye oy verek engelliler adına fayda yaratacak parti hangisi???

Üye
    karakeçili Avatarı

Gerçek Adı
    HALİL
    Son Giriş
    03.01-2013
    Saat
    16:09
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

hiçbiri !!!!
    al birini vur ötekine

Üye
    necmettin yıldırım Avatarı

Gerçek Adı
    necmettin
    Son Giriş
    22.03-2013
    Saat
    12:07
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    selamün aleykum selam verdik diye hemen siyasi bir kimlik yapıştırmayın selam ALLAH IN selamı neyse GÖNÜL YARASI arkadaş profil resminde milliyetçilik haykırıyon da söylemde kominizim bağırıyon yazıları okuyom tipik kominist karşısındaki insanları hiç birşey bilmeyen cahil bilinçsiz olarak hitap etmektesin buda senin nekadar ön yargılı ve bilinçsizliğinin izlenimini veriyor.acaba bu eleştirileri yapan arkadaşlar kaç tanemiz bu yasayı araştırıp okuduk tamam eleştirilerde tutarlılık var ama birçok arkadaş görüyorumki başkalarının söylem ve fikirleriyle yorum yapmaya çalışıyor ve sizden ricam birbirinizin inanç ve görüşlerine saygılı olalım.özellikle müslüman dindar kardeşlerimin sesi çıkmıyor ama habire karşıt inanç ve fikirli arkadaşlar habire saldırıyor.bence sizsiz olun durgun sudan korkun.kalın sağlıcakla

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon