aferits;
bu konuda katılıyorum
engelliler.biz olarak birşey yapmalıyız.
aferits;
bu konuda katılıyorum
engelliler.biz olarak birşey yapmalıyız.
ya bırakın arkadaş bazılarınız ak düşmanlığı veya sağçı düşmanlıgı yapıyor şimdiye kadar hangi parti engelliler yararına ne yapmiş az şekerle herkezi kandırmışlar
bunlar diktatörlük yapıyor diye sivil toplum ve de engelli dernekleri bir araya gelmesin mi? daha iyi ya işte arayıp bulamadığımız olmuş. seçim yakın. birşeyleri kabul ettirmenin tam zamanı.![]()
yörükoglu;
bunun düşmanlıkla ne alakası var
körükörüne parti tutulmaz arkadaş
YÖRÜKOGLU;
Zorunamı gitti AKP nin engellilere zırnık değer vermediğinin ortaya çıkması?
Takke düştü kel göründü....
alanya;
senin zoruna gidiyor. adam gb yaz ben akp degilim yiyorsa gidecek sin başbakanın karşına konuşacaksın burda atmakla bişe geçmez elineee
BARIŞ ÖZCAN;
dosttum ben parti tutmam ama kimsenin arkasından konuşma taraftarı degilim
YÖRÜKOGLU;
Başbakanı ve onun şakşakçılarını üniversitelerde kimler porotesto ediyor sanıyorsun.
Hem sanamı soracaz recep beyi nerede protesto edeceğimizi, maskesini nerede düşüreceğimizi...
Belliki zoruna gitmişkik savunmaya geçmişsin...
kapitalist devletlerde çalışmayanlar devlet için zararlı birer varlıktan başka birşey değildir...demokrasi ve cumhuriyet var olduğu müddetçe biz engelliler hep mağdur olmaya devam edeceğiz referandum öncesi engellilere birsürü yeni hak var diye naralar atan abd uşağı hükumet şimdi bir sürü hakkı geri aldı ve dahada alıcak . akp öncesindeki ingiliz uşağı hukumet daha insaflı idi...Allah bu hain uşakları kahr edip yerine izzetli şerefli islami bir devlet nasip etsin
bursa;
Öncelikle talebin anayasaya aykırı bir suç olsada, ben yorumlarımı silen forum yönetiminden daha demokrat birisi olduğum için senin yasadışı görüşünü bile o hor gördüğün cumhuriyetin demokrat bir vatandaşı olarak saygıyla karşılıyorum.
Seni mağdur eden cumhuriyet ve demokrasi değil, aksine insanların dini duygularını sömürerek iktidara gelen sözde müslümanlardır.
AKP öncesi hiç bir iktidar döneminde engelliler bu kadar mağdur olmamış, istihdam sorunu bu kadar hasır altı edilmemiştir. (Hükümetin itirafı: bkz. DPB sitesi istihdam raporu sayıları)
Dünyada gelişmiş ve engellilerin hakkını tam olarak veren bir tane bile islami rejim bulunmadığından tezin otomatikmen çürümüş oluyor. Hatta aksine gelişmiş hristiyan devletlerde ise engellilerin haklarının tam olarak aldıkları görülmekte, senin mantığınla gidersek hristiyanlık müslümanlıktan çok daha üstün bir din, ancak hepimiz biliyoruz ki böyle bir durum söz konusu değil.
Öyleyse islami din devleti ile sorunların çözülmeyeceği gayet açık, peki nasıl çözülecek; işte o hor gördüğün cumhuriyetin nimetlerinden faydalanarak, siyasal iktidarı değiştirerek çözülecek...
yörükoglu;
kimsenin arkasından atıp tutmuyoruz
gerçekleri söylüyoruz
siyasal düşüncenin ak partiye yakın olduğda bir gerçek
sonuçta istediğimiz gibi kanunların çıkması bizim yararımıza
Engelliler olarak haklarımızın alınmasına karşı sessiz kalmamalıyız.Demokrasi varsa oyunu kurallarına göre oynayacağız.Eylemse eylem ne gerekiyorsa yapacağız.Gerekiyorsa siyasi partilerden ayrı bağımsız engelli bir aday çıkarıp onu meclise göndereceğiz kendi haklarımızı kendimiz koruyacağız.Bizi küçümseyenlere minnet etmekten bıktık usandık artık.sayısal gücümüzü kullanmamız gerekmiyor mu artık ?
Ben ısrarla bu biraraya gelişin bir eylemle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Spesifik olarak bu olayı nasıl etkileyeceği bir yana, böylesi bir ortak eylemin ileriki zamanlar için önemli bir tecrübe ortaya çıkaracağına inanıyorum. Bir başlangıçtır...
Not: Herkesin ortaklaştığı bu olayda dahi işin AKP yandaşlığı-karşıtlığı sığlığına çekilmesi, bi de üstüne bu konunun anayasa değişikliklerine bağlanması bence çok trajik! Bu şekilde bağnazca saflaşıldığında kayda değer bir gücün ortaya çıkması da mümkün değil. Herkes kendi kendine çalar-dinler. Yazık. Oysa sakatlar için doğru olanın ne olduğu üzerinde tartışmak, sonra herşeyden bağımsız olarak o hedef için biraraya gelip hak armak çok etkili olabilir...
Ben hiçde etkili olacağına inanmıyorum nasıl olsa oyları aldı iş bitdi istediğimi yaparım diyor adam yapıyorda,gördük günlerce tekel işçilerini ne haldelerdi ne oldu ? ne değişti ? sonuç ?
Böyle toplum oldukça bu böyle devam eder adam koskocaman askere baş kaldırıyor,meclisde askerin önünde kendi evlatlarınızı yollasanıza dağa diyor askerde dinliyor sen kimsin ne hakla bana bunu diyebiliyorsun demiyor,kendi evlatlarını yolluyorlarmı o dağlara Amerika'dan gelmiyorlarki dağa göndersinler.
Ülkeyi,yasaları,kanunları,tüzükleri,devlet kamu kurum kuruluşlarını şirket ihalelerini belediyeleri herşeyleri eline aldı kimi kime şikayet edersen şikayet etdiğin kişi senle dalga geçer gibi cevap yazıyor.
Ben diyorumki kurunun yanında yaş yandı yanmayada devam edecek hiç birşeyde etkili olmayacak !..
Bu gün tv de haberlerde bakan açıklama yapıyor
bakanın birinin kardesi de engelliymişte bakan kızmışmışta bakan isterse yasa geri çekebilirlermişte falan
allahtan bakanlar içinde engelliler var yoksa
bunların allahı peygamberi dini falan ne olurdu bilmem
akıl ve vicdan kısmına hic girmiyorum...
Olanlar konuşulur ya ondan )))