Bugüne dek izlediğim en kötü, en seviyesiz, en kaba, en ajite, en zararlı programlardan biriydi. Sskatlık konusunda varolan o kötü algı, o batasıca ezber altı çizile çizile belirginleştirildi. Yani bence Ali Kırca berbat bir iş çıkardı.
Katılımcılar açısında eleştirmek istemem, aksine, orada saatlerce sabredip o işkenceye katlanmak bence baya bi meziyet!Zaten o karambolde/formatta ne söylendiğinin çok da bir önemi olmuyor. Her kafadan bir ses, her konu önemsiz, her söz söylendikten bir saniye sonra unutulmaya mahkum... Kaldı ki program yapımcılarıın da umurunda değil sakatların sorunları... Laf olsun torba dolsun.
Aldülrahim Albayrak'ı da eleştirmiyorum. Çünkü o da toplumun ezberini tekrar ediyordu. Yoldan geçen yüz kişiyi çevir, doksandokuz tanesi aynı şeyleri söylerdi![]()
Ama tabii, bu demek değil ki Bülent (Pegasus)'un eleştirmesine katılmıyorum. Aksine, ben de olsam aynı şekilde eleştirirdim orada Albayrak'ı. O anda eleştirilmeli ki bi şok olsun herkes... Bülent de bunu iyi yaptıAma işte, yolda geçen herkesi de tutup "hooop!" diyemeyiz ki. Program yapımcısı öyle olursa, sunum öyle olursa, katılımcı sayısı kalabalık tutulursa, içerik için hiç bir ön çalışma yapılmaz ve alan daraltılmazsa... işte böyle saçmasapan bir iş çıkar ortaya, ve herkes uykusuzluğuyla, baş ağrısıyla ve mide kramplarıyla kalır.