TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 4 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
Toplam 90 mesajın 46-60 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    basari Avatarı

Gerçek Adı
    başar
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    16:24
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    48
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    OturanBoğa
    chp nin kararlarını beklerlerse daha çok beklenir :lol: bizim busada deniz olmadığı için öyle bi sorunda yok :lol: ama bursanın ovasını rantçılara kullandırtılacağına oraya koca bi göl gibi bişey yapılabilir bu sayede bizde deniz olmasada göl görmüş oluruz bazılarınız yağmur yağmadığı bu dönemde nasıl bu yapay göl dolar diyebilir cevabı basit marmara denizinden bi kanal yapılıp bu sayede göl doldurulabilir ve bizimde denizimiz olmuş olabilir ey belediye duy sesimi bu gelen basarinin ayak sesleri :lol:

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Siyasal partiler, ülkedeki sosyal sınıfların parlamentodaki temsilcileridir. "Kayda değer" olabilmesi için, tabanında/onu destekleyen bir sosyal sınıfın olması şarttır yani..

CHP, bu anlamda sadece bir "dernek irisi"dir, :P bence.. Çünkü kurulduğu yıllarda ne işveren, ne işçi sınıfı vardı.. Uzunca süreli "tek parti"li dönemde bu sınıflar devlet eliyle yaratıldı. Bu dönemin sonunda patronlar kendi partilerini kurduklarından, işçi sınıfının (diğer deyişle ezilenlerin) partisi olmak da CHP'ye kaldı.. (Ama aslâ olması gerektiği gibi bir parti olmayı beceremedi.)

Cumhuriyetin kazanımlarını sağlayan ve epeyce büyük bir kesimin örgütü ve sesi olma iddiasında olduklarından, varlıklarını halen sürdürüyorlar. Bundan sonraki yapısı ve tavırları da, Türkiye'nin genel yapısından soyutlanamaz.. Yani Türkiye'de "lümpen" kesimin daha fazla sesi duyuluyorsa, diğerlerine göre "göreceli" de olsa CHP'de de duyulacaktır.

Sevgili kuyucak, kavga çıkarmakta haklısın, haklısın da.. Yönteminde bir-iki hata var bana göre..

Birincisi, CHP ile CHP Antalya İl Örgütünü ayrı ayrı düşünmek gerek! basari'nin de dediği gibi; denizi olmayan yerlerde oturan, hayatında deniz görmemiş CHP'li (olsun ya da olmasın) vatandaşı bu tartışmanın konusu ilgilendirmez ama başlığa bakıp "olumsuz" düşünebilir.

İkincisi, yöntem üzerine.. Sen uzun bir zaman bu konuda birey olarak mücadele vermişsin. Kavga aşamasına geldiğinde de buraya yansıttın. Aslında çok iyi yaptın! Mutlaka konuyu daha çok kişinin bilmesinde, enine boyuna tartışmasında yarar var. Ama, konuyu buraya yansıtmakla senin olmaktan çıktı artık. Bizim oldu! Ve biz mücadelenin henüz başındayız. Sen ise artık "kavga" aşamasına gelmişsin. İşte burada "az soluklan diyeceğim sana.. Hele biz de o aşamaya bir gelelim, senin geçtiğin yollardan geçelim.. Sonrasında birlikte gireriz kavgaların en hasına.. (Uzuuuuuun sürmez merak etme. )

Üye
    Halil Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bayburt
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Buradaki başlığın birilerini neden rahatsız ettiğini anlayamadım doğrusu!

Bir belediyenin yaptıklarından mensup olduğu parti sorumlu tutulamaz deniliyor peki sorumlu kim benmiyim?

Yurdun insanı olarak partiler üstü düşünemem`izin tipik bir örneği`ni daha görüyorum ben bur`da yada “kraldan çok kralcı olmanın”

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Bir belediyenin yaptıklarından mensup olduğu parti sorumlu tutulamaz deniliyor
    Öyle denilmiyor Sevgili Halil, Antalya Belediyesi'nden ve CHP Antalya il örgütünden Bayburt il örgütü ne kadar sorumlu olabilir ya da olabilir mi? diyoruz.

Pegasus'un da dediği gibi, eksikliğe ihanet dersek, ihanete ne diyeceğiz? :shock:

Üye
    Halil Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bayburt
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Pegasus demişki
    Ancak CHP li bir belediyenin belli bir konuda eksik kalan uygulamasını "CHP'nin sakatlara ihaneti" şeklinde sunmayı şahsen donanımına yakıştıramadım
    Babem abi buradan`da anlaşılacağı gibi CHP li bir belediyenin yaptıklarından CHP sorumlu tutulamaz ve bunu CHP nin sakatlara ihaneti olarak adlandıramayız deniliyor ve peşinden pegasus`u destekler mahiyette şu sözleri sen ediyorsun..

Bu tür tartışmalarda, tüm partiyi/partileri töhmet altında bırakacak genellemelerden kaçınmalıyız, diye düşünüyorum .
    Yani ben burada bu sözlerden şu manayı çıkarıyorum bir belediyenin yaptıklarından mensup olduğu parti sorumlu tutulamaz. Sizde bunu diyorsunuz zaten eğer yanlışım varsa düzelt lütfen…

Benim bu konudaki görüşüm ise şu yönde;Bu ülkede ve tüm dünya`da gerek iktidar gerekse muhalefet partileri o ülkedeki sosyal ekonomik v.s politikalardan/gidişattan bire bir anlam`da sorumludurlar bu partilerin iktidarı muhalefeti kendi içlerinde engellilere yönelik elle tutulur bir politikaları olsaydı belediyelerine hey arkadaş bizim bu konudaki duruşumuz belli aman kendi ilindeki engelliler için gerekli mimari düzenlemeleri göz ardı etme sonra bu uygulamadan partimiz zarar görür.Derdi bu mantıkla yola çıktığımız`da aman onları töhmet altında bırakmayalım dersek tam`da onların ekmeğine yağ sürmüş oluruz..

Ben derim`ki onları töhmet altın`da bırakalım hem`de öyle bir bırakalım`ki “Eşekten düşmüş karpuza dönsünler” belki o zaman bu ülkede yaşayan tüm insanlar gibi engellilerin`de yapılan uygulamalarda`ki saçmalıkları anlamayacak kadar geri zekalı olmadıklarını kavrarlar kavrarlar`da kendilerine bir çeki düzen verirler..

Şu meşhur “ihanet” sözüne bir kere daha bakarak ve bu ülkede 34 yıldır sakat bir insan olarak yaşadığımı göz önüne alırsak şunu çok çok rahatlıkla söyleyebilirim “Bu ülkedeki tüm partiler sakatlara karşı bir ihanet içerisindedir”

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Sizde bunu diyorsunuz zaten eğer yanlışım varsa düzelt lütfen
    E.. yukarıda düzelttim zaten..

Antalya Belediyesi'nden ve CHP Antalya il örgütünden Bayburt il örgütü ne kadar sorumlu olabilir ya da olabilir mi?
    Sorun, Antalya il örgütünündür. Çok çok Genel Merkez'e iletilir, o sorunu düzeltmeyenleri sıkıştırsın deyu! Ama Bayburt'taki, ya da Bursa'daki CHP'linin olayla alakası ne? :shock:

Ha sen diyorsun ki: "En ufak sorunda dahi tek vücut olduğumuzu gösterelim, hesap soralım, onlar da kendilerine çeki düzen versinler."

İyi, hoş da..

1- O dediğin sadece romanlarda olmuştur.. (bkz.. Hepimiz birimiz için, birimiz hepimiz için. imza: Üç silahşorlar.. :P )

2- Her bi şey gibi onun da raconu (yolu, yordamı) vardır. Bu yolu, yordamı akıllıca izlemezsen sonuç alamazsın!

3- Burada yerel-genel karşılaştırması ve eskilerin deyimiyle "Ehemmi mühime tercih" diye bir söz vardır. Bu sözün temelinde “önceliklendirme” yatar. Yani birden fazla sorun varsa hangisine önceliğin verilmesi gerektiğini iyi tespit etmek gerek..

4- Yazıların tümünü bir daha oku. İçinden cımbızla laf çekip onu eleştirme.. :wink: Tümünde bütünlük vardır..

Üye
    Halil Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bayburt
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Yaw Baben abi senin yazılarından cımbızla laf seçmeyi seviyorum ben niye seviyorsun dersen onlar sap gibi ortaya çıkıyor`da ondan derim ne demiş Cucong Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür. Aha`da bu sebepten gözüme batıyorlar derim bende…

Bura`da sana iltifat ettiğimi düşünüyorsan sana Osmanlıca bir sözle cevap vereyim “Marifet iltifata tabidir iltifat görmeyen meta zaidir”

Hadi bunu Türkçe ye cevirde göreyim..

Yok öyle "Ehemmi mühime tercih" etmek diyipte benim kafamı karıştırmak..

Sevgiler…

Üye
    ertandagli Avatarı

Gerçek Adı
    ertan
    Son Giriş
    05.08-2023
    Saat
    11:15
    Yaşadığı Yer
    k. maraş
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

benim anlamadıgım bir belediye başkanının yaptıgı uygulamayı kopmle c,h.p ye mal etmek bence haksızlık burda c.h.p nin hedef tahtası olarak gösterilmesi
    etik degil bence
    konu engellilerin denize gidemesi olması lazım ama konu c.h.p

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

:lol: :lol: :lol:
    ha ha ha

Konu dışına kayıyor ama anlatmaya çalışayım: Mühim = önemli, Ehem = çok önemli..

Çok önemliye öncelik vermek gerekir, demek oluyor bu.

Yani şimdi sen, Bayburt'taki bi sakata "Antalya'da sakatlar denize giremiyormuş, bunun için eylem yapalım" de bakayım. "Benim doğru dürüst kaldırımım mı var? Ne diyorsun sen" demez mi, arkasından küfretmez mi sana?

Ya da yine, doğru dürüst yolu olmayan bir kentte; "sinema salonlarına girilemiyor" diye şikayet edersen gülerler adama.

Tamam.. İkisi de önemli ama biri daha önemli.

Kısaca; Bayburtlu için kaldırım, denizden de sinemadan da daha 'ehem'dir. Antalyalı için: Deniz :wink:

ops: ops:

İltifat görecek kadar marifet işleyelim de varsın zai (zayi = kayıp) olsun..
    "İyilik yap denize at..." mislali..

Üye
    andante Avatarı

Son Giriş
    15.12-2009
    Saat
    18:11
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Sevgili bülent,

Diğer başlıklarına mail gönderdim. İyi de bu başlığa nasıl bir metinle mail göndereceğiz.

Bizlere açıklarsan sevinirim. Ve bir de;

Sevgili kuyucağın bildirdiği mail adreslerine mi göndereceğiz.

Üye
    narziss Avatarı

Son Giriş
    06.11-2016
    Saat
    02:27
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Altı yıl önce Eskişehir'den Antalya'ya göç etme durumumuz olduğunda çok sevinmiştim.Sevincimin nedeni Konyaltı plajıydı.Oralarda vakit geçireceğimi düşünüyordum.Ama Antalya'da oturduğum bunca senede ancak bir iki defa Konyaltında denize girebildim,o da binbir zorlukla...Rampasız merdivenlerden ,inmek meseleydi ,indikten sonra tekerlekli sandalye ile plaj kumlarını yarıp geçmek imkansızdı.İki senedir Konyaltında denize girmiyorum.Şehrin hemen içinde güzel bir plaj bulunması ne büyük nimetve biz engelliler bu nimete, ancak 30 metre yaklaşabiliyoruz.

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Yaa arkadaşlar, söylediğiniz yerleri fotoğraflayabilirseniz (hatta tarihli-saatli) tam süper olur! Burada (ve gerekirse başka yerlerde de) "Engelliye reva görülenler" başlığında yayımlayabiliriz, böylece delilli ispatlı hesap sorma hakkımız doğar!

Üye
    abdullah_1982_1905 Avatarı

Son Giriş
    25.01-2018
    Saat
    22:16
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bunlara en guzel cevabı bırsey yapmasalarda yınede secılselerde dahı oy vermeyın sakın secım yakındır sıyası orgutlenme kurmak lazım guclu bır promaganda yapmak lazım anlayana sıvrısınek saz anlamayana davul zurna az

Üye
    Halil Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bayburt
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Valla abdullah ben bişey anlamadım hangi seçim yakınne örgütlenmesine probagandası inan hiç bir şey anlamadım....

Üye
    abdullah_1982_1905 Avatarı

Son Giriş
    25.01-2018
    Saat
    22:16
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    YEREL SECIMLER YAKIN HALIL.YANI BUNLARA OY VERMEYIN ASLA KISACA PROBLEMLERİ GENIS KITLERE DUYURMAK LAZIM BIR SEKILDE YOKSA BIR GRUP INSANIN YAPACAGI İŞLER DEGIL BUNLAR

Sayfa 4 / 6 İlkİlk 123456 SonSon