TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
Toplam 48 mesajın 46-48 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    andante Avatarı

Son Giriş
    15.12-2009
    Saat
    18:11
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Açıkcası sevgili baben durumu çok güzel özetlemiş.

Şu anda bilinen ramazan çadırları, iftara yetişemeyen yada yemeği olmayan kişiler için kurulmuş bir büyük yemekhaneydi işin ilk başlarında.

Senin gelenek dediğin Osmanlılar zamanından kalmış direklerarası eylence kısmıdır. Sahara kadar ki süreyi eylenceyle geçirmek isteyen eski insanlarımız direkler arasında karagöz oyunları, tiyatrolar vs. gibi gerçekten o zamanın sanat yaşamı içersinde güzel günler geçirirlerdi.

Direkler arası gerçekten apayrı bir şeydir.

Ve biliyormusun gerçekten dindar kişiler için eleştirilecek bir şeydi direkler arası.

Şimdili iftar çadırları ise iyice dejenere olmuş garip bir şey.

Üye
    Capricorn Avatarı

Gerçek Adı
    Akın
    Son Giriş
    28.08-2023
    Saat
    19:57
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    137
    Verilen Beğeniler
    106
    Blog Mesajları
    66

ben zengin olupta evde yemek yapmaya üşenip ramazan çadırlarında fakirin hakkını çalanlar gördüm...işin ilginç tarafı evde yemek yapmaya üşenenler saatlerce çadır kuyruğunda beklemekten çekinmiyorlar... :wink:

Üye
    alperbab Avatarı

Son Giriş
    05.07-2015
    Saat
    04:41
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    ayıp ya ayıp fakirin, dilencinin hakkını calıyorsunuz kul hakkı hiç bir zaman ödenmez sen zenginsin git lokantada yer evde yapmalar gözün kesmiyorsa ama 1 fakir belkide 1 tas corbalar hasret kalıyor bence devletimizin bu duruma el atması lazım gercek fakirlerin kaynı doğursun tv'da seyrettim kadının durumu iyidi kuyrukta keyfi yerinde sıra bekliyordu kesin kadının evde yemek yapmalar gözü kesmemiş işin kestime yolunu bulmuş yazık gunah fakiri düşün lütfen sen cadırda yemek yerken vıjdanın rahatmı neyse yazdıkca yazıyorum çünkü türkiyenin derdi bitmez lütfen zenginle fakirin kul hakkını calmayın......

Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234