TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 20 mesajın 16-20 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    dilemma Avatarı

Gerçek Adı
    Dilek
    Son Giriş
    11.04-2023
    Saat
    16:07
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    13

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    sosyal bir sorun olduğunu sağır sultan bile duydu artık hepimiz biliyoruz. ama bence çıkarılan yasaya benzer komik şeyin 7 yıl içinde yapılandırılacak gibi saçma sapan bir şeye dayanması bence işin ekonomik yönünün gerçekten ne kadar büyük bir paya sahip olduğunu gösteriyor.adama diyorsunki buraya rampa neden koymuyorsunuz, diyorki para lazım ona. önümüze çıkan engellerin başını maddiyat çekiyor. bu iş 7 yılı da geçer bana kalırsa, 70 yılıda. sizin aklınız alıyor mu bütün kamu kurumları girişlerine (okullar dahil) tekerlekli sandalyelilerin tek başlarına girebileceği rampalar yapılmış.

benim almıyor... :roll:

Üye
    ertandagli Avatarı

Gerçek Adı
    ertan
    Son Giriş
    05.08-2023
    Saat
    11:15
    Yaşadığı Yer
    k. maraş
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bencede sosyal bir konu içimizde cok zengin engelli arkadaşlarımızda var

Üye
    E®KAN Avatarı

Gerçek Adı
    ERKAN
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Bencede sosyal yönü daha ağır basıyor. Ama her ikisi de ayrılmaz şeyler zaten. Sosyal sorunlar çözülse ekonomik sorunların da ona bağlı olarak çözüleceğine inanıyorum

Üye
    UTOPYA Avatarı

Gerçek Adı
    Zeki
    Son Giriş
    02.11-2022
    Saat
    13:47
    Yaşadığı Yer
    ANTALYA
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    1

Çoğunluğa katılarak hem sosyal hemde ekonomik bir konudur diyorum bende... İkiside zaten bir puzzle ın ayrılmaz parçaları...

che
    Misafir Üye
    che Avatarı

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    toplumda ekonomi sizin veya diğerlerinin statüsünü belirleyen tek etken dir. özellikle kapital toplumda. ve elde ettiğiniz yada ettirildiğiniz (ki ben engellilerin toplumda statülerinin zorla ettirildiğine inanıyorum) statünüzü sahip oldunuz ve ya olacağınız kapitalla parayla yani değiştire bilir veya devam ettirebilirsiniz. engellilerin toplumdaki sahip oldukları statülerinin değişmesi için sadece sosyal hizmet programları ile yetilinemez. ekonomik proğramlarda olmak zorunda. bunu için bakanlıkların koordinasyonu sağlanmalı ki bunun da tek yolu engelliler için yeni bir birim yanı bakanlığının kurulmasıdır.
    kendinize iyi bakın
    saygılarımla
    che

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12