[b]cuneydozen demişki
cuneydozen cinsellik doğal bir duygudur bu bu saydıklarınsa hırsızlık,öldürmek,ırza,gecmek.bölücülük yapmak bunlar ne insanlığa ne hukuka sığar ve de hiçbirine doğal ve normal bir duygu diyemeyiz.açım... yarın hırsızlık yapıcam... ölücemi öğrendim; annemi çok seviyorum... yarın annemi de birlikte öldürücem... bir kızı seviyorum ama o beni sevmiyor... yarın ırzına geçicem... dünyanın yaşanıcak hali kalmadı... öyleyse kundakdaki çocuğumu öldürücem... başbakan yolsuzluk yapmış... örgüt kurup ülkemi bölücem... vs. vs. vs...
meşruiye... meşruiyet... meşruiyet... lütfen meşruiyet
Bu saydıklarının meşruiyetiyle cinsellik arasında nasıl bir bağlantı kurdun dediğim ğibi biri (çinsellik) yaradılışta var olan ve son derece doğal olan bir duygu saydıklarınınsa hiç birine doğal duygulardır diyemeyiz.
ha sen eğer çinselliğide meşru yollardan yaşamak yada tatmak istiyorum diyorsan o ayrı ve senin fikrinede saygı duymak lazım.
Fakat burada tartışılan konu bu doğal duyguyu (cinsel ilşkiyi) yaşamak isteyen ama ceşitli sebeblerden dolayı yaşayamayan kişilerde (sakatlığı nedeniyle vs vs ) ne ğibi sorunlara neden olacağı (yada olmayacağı)kunusu.
yine senin baktığın pencereden bakarsak olaya yani meşruiyet acısından ki meşruiyetle kastetmek istediğin yanlış anlamadıysam dini meşruiyet ve evlilik dışı cinsel ilşkiye girilmesin diyorsun.
Peki bir insan şu yada bu sebebden dolayı evlenemiyorsa ne yapacak?
Mesala ilk yazımda bunu yazmıştım kalp kırizi geciren kalp hastalarına d.r. lar çinsel ilşkiye girmelerini öneriyor peki soruyorum bu adam evli değilse ne olacak?
yine olaya dini acıdan bakalım burda kastetdiğim din islam dini islamiyette normalde haram olan şeyler zarüret durumlarında haram olmaktan cıkıyor örneğin islam dininde at eti yemek haram sayılırken bir müslülan aclıktan ölecek duruma gelirse ve yiyecek bir şey bulamıyorsa at etinin yenmesi haramlıktan cıkıyor.
Peki bu kalp kirizi geciren adamın durumundada bir zaruret yokmu?
SADECE MERAK ETTİĞİM İÇİN SORUYORUM.