TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Kimyaci Avatarı

Son Giriş
    16.05-2012
    Saat
    13:52
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Şu anda yaşadığım bir sorunum var
    Otomobil almak için banka kredisine müracaat ettiğimde, özel tertibat yapılacağı için bana kredi veremeyeceklerini söylediler.
    Bu bankanın ismi Garanti bankasıdır.
    Kendilerini esefle kınıyorum ve cevaplarını talihsizlik olarak değerlendiriyorum.
    Bu konuyuda işleminizi talep ediyorum.
    Saygılarımla...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    14:42
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Bu nasıl olabilir anlamadım. Gerçi bankaların kime kredi verip vermeyecekleri kendi özel yasa ve düzenlemelerine bağlıdır, kendilerini garantiye aldıklarından eminim ama, heralde bu özel düzenlemelr Anayasaya ve Ceza Yasasına aykırı olmaz; değil mi?!

Anayasa'nın eşitlik ilkelerini tek tek sıralamak anlamsız, zira onlarca defa eşitlikten bahseder.
    Ben burada kısaca TCK yasasına değineceğim.
    Türk Ceza Kanununun ayrımcılığı düzenleyen 122. maddesi, “Kişiler arasında [...] özürlülük [sebebiyle] ayırım yaparak; a) Bir taşınır veya taşınmaz malın satılmasını, devrini veya bir hizmetin icrasını veya hizmetten yararlanılmasını [...], c) Kişinin olağan bir ekonomik etkinlikte bulunmasını engelleyen, kimse hakkında altı aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir." der.
    Kimyaci, bankaya kredi başvurusunu yazılı olarak verip, sana yazılı olarak cevap vermelerini ister misin lütfen. Bakalım "sakatsın" diye mi reddedecekler...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    kirli37 Avatarı

Son Giriş
    07.04-2017
    Saat
    09:38
    Yaşadığı Yer
    kastamonu
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

ne utanç bir durum yaa
    arabanın ve alacağın kredinin miktarı ne kadar dı.

Üye
    akcay Avatarı

Son Giriş
    16.11-2011
    Saat
    15:32
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşım nasıl olur ben gecen yıl ford focus aldım kredi icin koc bank a gittim maaş bordrom u ve kefil isdediler halledim 22000 ytl 36 ay vade ile kredi kullandım benim aracımda aynı özel tertibatlı

Üye
    Turan1980 Avatarı

Son Giriş
    09.09-2017
    Saat
    17:52
    Yaşadığı Yer
    Dortmund
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    benim tahmin ettigim ödeyememe gibi durumda haciz edilip devam satilmasi zor oldugundan olabilirmi acaba diye düsündüm.