TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
Toplam 31 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    15:21
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.059
    Verilen Beğeniler
    4.330

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    İsim fetişizmi, Ölçme fetişizmi, Güzellik fetişizmi, İktidar fetişizmi, ÖSS Fetişizmi, Küresel Isınma Fetişizmi, Bayrak Fetişizmi, Saç fetişizmi, Anakart fetişizmi, milli irade fetişizmi, başarı fetişizmi, Ekipman Fetişizmi, "AB" Fetişizmi, Tarihçi Fetişizmi, İleri teknoloji fetişizmi, ritüel fetişizmi vs.vs.vs.vs.
    Google'da "fetişizmi" kelimesini arattığımda ilk üç sayfada karşıma çıkan ifadeler bunlar.

Yani, fetişizm bir şeylerden (o şeyin alışılagelen kullanım alanı dışında) haz almak anlamındadır aslında... Benim buradaki kullanışım da o yönddir. Muayene fetişizmi diyerek, çıldırmmış gibi muayene olmaya yönlendirmeyi ve/veya muayene olmak için "doktor doktor" koşturmayı kastediyorum.

Yukarıdaki enfes ironik ilana gelince... İlanı veren kişiler bizim burada yaptığımız eleştirilere katılan ve "muayene fetişistlerine" dokunduran kişiler... Yani, belki de bir tek onlara emanet edebiliriz kendimizi...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    duymazay11 Avatarı

Gerçek Adı
    ayhan
    Son Giriş
    14.05-2022
    Saat
    10:38
    Yaşadığı Yer
    Bilecik/Söğüt
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

Güzel bir başlık.Yazılarınız çok güzel.benim başımdan henüz böyle sorunlar geçmedi.
    Ben daha işin başındayım.
    İnşaallah ileride bu sorunları yaşamayız.

Üye
    33mad Avatarı

Son Giriş
    09.05-2013
    Saat
    12:23
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

benim bir tanıdığım kızı tıp fakültesinde okuyor bir sohbet esnasında doktorların aldığı muayene ücretleri geçti.onun söylemesi aldığı muayene ücreti normal diyor bana senelik maliyeti 15000 tl diyor bunun karşılığını almam lazım diyor yani kısaca gözleri paradan aşka birşey görmez

Üye
    karakaya Avatarı

Gerçek Adı
    Musa
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    15:49
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    2
    Blog Mesajları
    5

Üye
    serdark Avatarı

Gerçek Adı
    Serdar
    Son Giriş
    09.11-2018
    Saat
    14:15
    Yaşadığı Yer
    ANTALYA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Eger insanlar mesleki eğitim alırken ahlak eğitimi,kültürel eğitim,vatandaşlık bilinci yoksa,sonucta herşeyi paraya odaklaar.Her gelen hastayı para makinası olarak görür.
    Ne yazık toplumuz da gercek meslek sahibinin sayısı çok az.

Üye
    mhmt Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet
    Son Giriş
    06.05-2017
    Saat
    22:20
    Yaşadığı Yer
    ELAZIĞ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

yaşadığım zamanda doktorların insanlara sağlık verdiğini zannediyordum fakat onların zihniyetinde o meslek tıpkı tamirci market vs nasıl para kazanarak ticaret yapıyorsa onlarda hastaları müşteri gibi görüponların sağlığını düşünmeyip para ve mevki peşinde lüxyaşamaktadır sırtımızdan10 yıl yanlış teşhislekandırdılar koydukları teşhinönemi yok sadece ya tutarsa çoğu doktarlardan duyduğum çoğu hastalığın tedavinin olmadığı ve bunubile bilebizleri kobay olarak kullanıp oyalıyorlar

Üye
    kunta Avatarı

Son Giriş
    14.04-2021
    Saat
    12:22
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    72
    Verilen Beğeniler
    10

ülkemizin her geçen yıl artan sağlık harcamalarının baş sorumluları doktorlardır...bu gidişe köklü çözümler bulunmalıdır...muayene katılım payı gibi şaçma sapan çözümler doğru tedaviler değil...

Üye
    ENGEL TANIMAM Avatarı

Son Giriş
    31.05-2011
    Saat
    17:27
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

kontrolun amacı hastalıkta ilerleme varmı,bu arada kalb akciğerler böbrekler mesane idrar yolları nasıl midenin barsakların durumu deride yara var mı bunlara bakılmıyorsa kontrol yapılmamış olur SEVGİLER.

Üye
    ENGEL TANIMAM Avatarı

Son Giriş
    31.05-2011
    Saat
    17:27
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ilandaki okur yazar doktordan amaç bilimdeki yenilikleri takip eden veöğrendiklerini ,deneyimlerini yazarak veya konferanslar yoluyla paylaşandır mail adresine bir kutlama gönderip hastanenin nerede olduğunu sormak lazım. SEVGİLER.

Üye
    blueboyfe Avatarı

Son Giriş
    15.07-2011
    Saat
    22:55
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Eskişehirde üniversite hastanesınde ' hoca ' olan bir muhtereme ,
    Oğlumun kalçasındaki platini kontrol amaçlı gıtmıştım.
    Sekreter hanım hocam daha gelmedi, gelecek bekleyin dedi !
    Arkasından sizin randevunuz varmı dedi ?
    Dedim yok ! Buraya ilk defa geliyorum, bilmiyoruz dedim.
    O zaman ben size randevu veriyim dedi hanfendi ve 3,5 ay sonrasına tarih kesti, fişi verdi.
    Dedim bu çok ileri bir tarih !
    Sekreter hanım direk ;
    Ben size hocamın muayenehanesi alayım, pazartesi öğlen 2 de gelin, ücret de 220 lıra dedi.

O gün orada bekleyen 10 cıvarında başka hasta vardı o doktoru bekleyen, ve saat 10.30 du. Öğle yemegınden sonra hocaların zaten hastanelerde durmadıgını bılıyoruz, halıyle o hastalar nereye yönlendiriliyor. ÖZEL MUAYENELERİNE !

Üye
    senol_buyukavcilar Avatarı

Gerçek Adı
    şenol büyükavcılar
    Son Giriş
    03.08-2014
    Saat
    15:33
    Yaşadığı Yer
    kırklareli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: mezopotamyali kederi Mesajı Gör
    Belki tedbir amaçlıdır karakaya...
    Arkadaşım iyi niyetli doktorlar olduğu gibi,sadece paraya tapan doktor dolu.tedavimin burda olmayacanı bile,bile beni tam bi yıl kaz gibi soydu hemde zamanımı çaldı.
    Belkide istanbula baştan gitsetdim belkide daha iyi olabilirdim...
    GENEDE ALLAH TEALAYA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN ki hiç olmazsa tekerlekli sandaelemle geziyom.

Yasaklı Üye
    zehirliyaprak Avatarı

Gerçek Adı
    yaprak
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sağlık sektörünün bu duruma gelmesinin nedenlerini düşünmek lazım...
    sağlıkta yenilikler vardı. hani nerde! zengin fakir uçurumu bu hale getirdi bütün sektörleri. sağlık sektörünün nedeni ise özelleştirmedir. yani bunun sebebi devlettir. doktorlar ya özel hastanede ek iş peşinde koştururlar ya da özel hastane ya da muaynehane açarlar. birbirleriyle yarış içerisindeler çünkü maddi güç olarak daha iyi olma çabası var. malüm maddi anlamda ne kadar zayıfsan bu dünyada o kadar çok işkence çekiyorsun. her insan gibi doktorlarda bu mantıkla yola çıkmaktalar. eeeeeeeeee nede olsa parasız iş yapılmıyor....

ot gibi gelip geçen halklara az bile... çünkü karnım doysunda ne olursa olsun... bana dokunmayan yılan bin yaşasın. bu mantıkla daha nereye kadar gitcez acaba... bakın 1 ekim 2009 tarihinden itibaren 4 tl olan muayne parası 8 tl oldu kimin sesi çıktı!

bu daha iyi günlerimiz...

Üye
    songulsevinc Avatarı

Gerçek Adı
    SONGÜL
    Son Giriş
    31.03-2022
    Saat
    20:02
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Bu düzen böyle gelmiş böyle gider arkadaşlar. Hepimiz de biliyoruz ki Türkiye ' de bazı düzenleri değiştirmek zor. Bizde bu değişmeyen düzene uymak zorundayız.

Üye
    iyilik Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

zehirliyaprak; öyle bi yazmışsınız ki sanki doktorlar muayenehaneler olmadan önce parasız çalışıyorlardı bu ülkede.

Özelleştirmelerden çok çok daha önceleri çıkartılmış olan "döner sermaye" kavramı var arkadaşım. Onda da ne paralar dönüyo devlet hastanelerinde... Ama doymadıkları için bir de özel muayenehaneye gönderiyorlar hastaları... Yani doktorların tuttukları altın oluyor heryerde.

Bunun en temel nedeni ise "herşeyin başının sağlık" olması... ve bizim denize düşmüş olup yılana sarılma mecburiyetimiz...yani çaresizlik...dolayısıyla vicdansızlar bunun üzerinden çok güzel geçiniyor...

Üye
    Hakan Yılmz Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan
    Son Giriş
    19.11-2009
    Saat
    14:41
    Yaşadığı Yer
    Belçika/Brüksel
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    25 yaşındayım ve hayatımın yarısından fazlası hastanelerde geçti. doktorlarla alakalı bin türlü şey yaşadım ve hiç birine hakkımı helal etmiyorum...

ya doktor konusunda çok sinirlirliyim aslında. ya ben 10 yaşında silahla vuruldum, hastanede sadee 15 gün kaldım. mermi sag kulak arkasından girdi ve kafa tasını delemediği için omur ilipe kaymış. c7 de kırık oldu. ameliyat edildi. 15 gün sonra cıkacagım. bu arada ameliyat oldupum hastane erzurum devlet hastanesi, ssk lıyım ayrıca. ameliyattan sonra doktor ameliyathaneden cıkmıs son derece üzgün bir şekilde. babamı cagırmış. annem o an yere yıkılmış ben öldüm diye. babam da ben öldüm sanmış. doktor; ''ameliyat iyi gecti çocuk yaşıyor bıçak kesti parası verirsiniz artık'' demiş. babam da bütün parasını doktora ve hemsireye vermiş.

ameliyat bitti falan , 15 gün sonra hastaneden cıkacagız. ama babamda paralar bitmiş ve biz izmir e gelecegiz. yani erzurum dan izmir e gelmemiz lazım...

babam izmir de akrabalara haber veriyor, para yollanıyor. gidiyor izmir e uçak bileti almaya. beni ucakla getirecekler. henüz boynumda boyunluk falan var ve hareket edemiyorum.

tabi ki yaz sonu olduğu için uçakta yer yokmuş, ankara aktarmalı varmış ancak ankaraya gelince 1 gün beklemek lazımmış diğer ucak için cünkü yer yokmuş vs vs vs.

demişler ki gidin doktor imza versin o uçakla gitmesi gerek derse o zaman sizi ucakla yollarlar. doktora gidiyor ve olayı anlatıyor. doktor tabi ki yazmıyor ve babama '' benim babam ankaraya trenle gitmişti , cocuk izmir e otobüsle gidebilir merak etmeyin'' diyor...

tabi biz otobüs bileti alıyoruz ve 1 gün otobüs yolculugu ardından izmir e geliyoruz.
    tabi bize sonradan diyorlar ki o işin olabilmesi için doktorun özel muayehanesine gitmeniz gerekiyordu falan. prosedür böyleymiş. tabi sonradan ögrendik işleri...

doktorlar bu işi sadece para olarak yapıyor o kadar. cok az doktor var bu işi gerçekten hakkıyla yapan.

bir gün hastanede yatıyorum. doktor kontrol eidyor bacaklarımı falan. adam başladı ''allahın cahilleri iki bina dikiyor zengin oluyor, biz eşek gibi okuyoruz ama iş yok'' bunu bir kontrolün ortasında ve bir muhabbet yokken aniden söyleyen adamdan ne beklersin?

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon