ne olursa olsun silahsızlanmadan yanayım
ne olursa olsun silahsızlanmadan yanayım
Silahla sevince bakar mısınız.
Hem de neymiş efendim. Ramazan gelmiş diye 33 yaşındaki 2 çocuklu ananın canına mal olmuş Ramazan!sevinci. Hay kurban! olayım ülkemizin silah severlerine. Dedim ya daha önce ancak bizim ülkeden çıkar böyle salaklar. Umarım bu ve buna benzer salakların kökü kurur bu ülkeden.
Bu kez de 'Ramazan magandası' can aldı
İZMİR’in Kemalpaşa İlçesi'ne bağlı Bağyurdu Beldesi'nde, Ramazan ayının gelişini kutlamak için ateş açtıkları ileri sürülen gruptan bir kişinin tabancasından çıkan kurşunla vurulan iki çocuk annesi 33 yaşındaki Gülbeyaz Başsaatçi öldü.
Olay dün akşam saatlerinde Bağyurdu Kasımpaşa Mahallesi Yozgatlı Sokak'ta meydana geldi. Ramazan'ın gelişini kutlamak için, akşam ezasının ardından havaya ateş eden gruptan, kimliği belirsiz bir kişinin tabancasından çıkan kurşun, o sırada üç katlı evlerinin terasında temizlik yapan iki çocuk annesi Gülbeyaz Başsaatçi'nin başına isabet etti. Bağyurdu Sağlık Ocağı'na ait ambulansla ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gülbeyaz Başsaatçi burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Eşinin ölüm haberini alan Kemal Başsaatçi ile yakınları hastane önünde sinir krizi geçirirdi. Gülbeyaz Başsaatçi'nin cezanesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kadını kimin öldürdüğünün belirlenmesine çalışıldığı belirtildi.
Vatandaşlar, beldede uzun yıllardır ramazan ayının gelişini kutlamak için havaya ateş edildiğini, bunun bir gelenek olarak sürdürüldüğünü söyledi.
Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/2006/09/24/son/sontur08.asp
KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE SİLAHA KARŞIYIM
vallla arkadaşlar tamam hepimiz ilah taşıyalım ama bunlara sıkmakla bitiremeyiz ki.....![]()
ALLAH MUHTAÇ ETMESİN SÖYLENECEK FAZLA BİŞE YOK
unutmayın 'DÜŞMANI YOKKEN SİLAH SIKANIN SİLAHI, DÜŞMANI VARKEN ATEŞ ALMAZ!
kusura bakmayın belki tepki vereceksiniz ama
adam gibi silah taşıyanada silah yakışır
hasantalay adam gibi silah taşıyan adam kimdir, silahı ne için taşır bu adam gibi silah taşıyacak adam.adam gibi silah taşıyacak adam askerden veya polisten daha mı adam. nasıl bir şey bu merak ettim doğrusu. bizi yada beni en azından bu konuda aydınlatırsan sevinirim. bol bol silahlı adam gibi silah taşıyacak adamlar!...
Sakatlığın arkasına sığınarak silahlanmayı istemek maalesef çok acı geldi bana.
Millet her yerde kampanya yapsın biz silah isteyelim.
olacak işmi bu neymiş özürlü amplemi varmış arabada davetiye çıkıyormuş bırakın arkadaşlar olay eğer ist da olduysa özürlü olaman veya olmaman bir şey değiştirmez.
bende saldırıya uğradım ama savunma amaçlı da olsa eğer silahım olsaydı vururdum onu ama kanunlar sen kendini savundun haydi dışarı demiyor kanun düzenleyici bir sistem var işlesede işlemesede oradan yardım almak zorundayız arkadaşlar her gün yazılı ve görsel basın maganda kurşunu can aldı diyor tamam engelli olan arkadaşlarımız daha akıllı ve düşünceli olabilir itirazım yok lakin silahın kabzası elimize değdiği zaman hepimiz biraz daha dayı olmazmıyız en ufak bir şeyde silaha sarılmazmıyız zaten engelli olmanın verdiği bir eziklik var üzerimizde bu sefer kendimizi savunma adına silahı çekmezmiyiz bütün bunların hepsi sorulması gereken sorular değilmi.
goodness angel arkadaşımız doğru söylemiş vurmayla bitmez ki !!!!
gelelim plakaya engelli arkadaşlarımızın araçlarındaki plakanın özel olması neyi değiştiriyor normal plaka olsaydı özürlü olduğunuzumu unutacaktınız yoksa bir arkadaşımın dediği gibi ben araçtayken benim engelli olduğum bilinmiyor demişti bana bende peki sen engelli olduğunu unutuyormusun dediğim zaman cevap alamamıştım.
ama her neyse şartlar ne olursa olsun silaha hayır diyorum esenlikler diliyorum.
Alıntı Yapılan Kişi: kitap38
kardeşim aslında sende ne demek istediğimi anladım
bir daha merak ettiğin bir konuda aydınlatılmak istersen
sorgular gibi bir dil kullanma
AT AVRAT SİLAH
TÜRKÜN ÜÇ GÜCÜ İDİ ESKİDEN VE BUNLAR NAMUS OLARAK GÖRÜLÜRDÜ VE GERÇEKTEN HEPSİ NAMUSUMUZ AMA SİLAH TAŞIMAK VE TAŞIDIĞIN SİLAHIN HAKKINI VERMEK GİBİ İÇ GÜDÜSÜ OLAN TÜRK MİLLETİ SİLAHLA KENDİSİNİ KORUMAZ HALE GELDİ ÇÜNKİ SİLAHI BELİNE TAKAN HEMEN AĞAR ABİ OLUYOR HASAN TALAY DOSTUMUN NE ANLATMAK İSTEDİĞİNİ BEN BİRAZ ÇÖZDÜM ANLADIM AMA ABİM ADAM GİBİ TAŞITMIYOLAR BU ZAMANDA :cry:
ARKADAŞLAR BENİM SİLAHIM DA VAR ONUDA TAŞIYA BİLİYORUM ASIL SİLAH İSE YUREKTİR BU BÖLE BİLİNEEE SİLAHTAN DA KORKMAM DAHA DOĞRUSU DA ÖLÜMDEN ÇÜNKÜ ALLAHIMA BİR CAN BORCUMUZ VARR BABAM EMNIYET TEN EMEKLI ONUN SAYESİNDE BİR ÇOK ŞEY ÖGRENDİM
SİLAH TAŞINMASINA HER ŞEKİLDE KARŞIYIM.SİLAH TAŞIMAK YAŞAYACAĞIMIZ KÖTÜ DURUMU GİDERMEZ AKSİNE KÖTÜ DURUMU DOĞURUR BENCEEEE
Ülke savunması dışında kullanılan silaha karşıyım.Öfke ile kalkan zararla oturur ata sözünden yola çıkarsak ,biz engellilerin engellenmenin verdiği bir çaresizlikle,sinirlendiğimiz ya da kendimizi kötü hissetdiğimiz zaman hemen silaha sarılabiliriz.Bu biraz da mizaç meselesi ama yine de ben bireysel silahlanmaya karşıyım.Bu şekilde her isteyene silah verilmesini de doğru bulmuyorum.Her düğünde mutlaka bir kişi hayatını kaybediyor. :?: