TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
Toplam 34 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    yarenn66
    Misafir Üye
    yarenn66 Avatarı

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Çocuklarını Yurdışında okutan iş adamları (Halis Toprak ) yine bu iş adamının helikopterleri ile Seçim zamanında Seçim bölgelerine gitmesi. Hortumlanan Bankalar, gizli kapaklı, gizli odalarda yapılan Kulisler Şeffaf bir yönetim sözünü açıkcası herkes unutur oldu. Sayın Maliye Bakanımızın Arsalarını kendi adına geçirmek için çıkarttığı Yasa mı diyim daha ne kadar sayayım 2005-2010 yılı Engelli istihdam yılı değil bence
    bak değerli kardeşim ben bunların eleştirilmesine kesinlikle karşı değilim.hatta gerekirse bu olaylat için miting düzenleyelim.ama şuna inanki bizler bu milletin insanları önce kendilerini düzeltmediği sürece sonuçya o makamlara çıkan yine bizler olacağımızdan hiç bir şey değişmez.ben bunu savunuyorum.savunurkende devleti ve milleti aşağılayıcı tabirlerden kaçınılması gerektiğinin düşünüyorum.mesaj başlığınaydı cevabım yosa ben seni tanımam etmem neden seni tartışayımki.
    bu ülkede üvey evlat muamelesi gördüğümüzü daha doğrusu sömürüldüğümüzü söyleyebilirim.
    bu sözün yüzünden mesajına cevap yazma gereği gördüm.gördüm ama bunada pişman oldum.kah iktidar partisi olmakla kah
    "ya sev ya terk et"
    ağzıyla konuştuğum gerekçesiyle aşırı milliyetçi olmakla suçlandım.
    :cry:
    sarhoşken namaz kılmayınız
    diye dinimizin bir emri vardır bir hikayede olduğu gibi sen bunun sarhoş bölümünün üstünü elinle kapatır bakarsan bu sözü namaz kılmayınız olarak nitelendirirsin.benim mesajımda aynen bu şekilde algılandı.
    köpek bile ekmek yediği kapıya ihanet etmezken
    bu söz bir atasözüdür sen diğer cümleleri çıkarıp köpek kelimesini kullanırsan konu buralara gelirki ben bunu söylerken kesinlikle olayın dsenin düşündüğün boyutta düşünmedim bunu bilmeni isterim.eğer bu sözü yanlış anlamana vesile olduysamda özür dilerim.ama sende bilirsinki teşbihte kusur olmaz.
    8)
    konuya dönecek olursak bizi yöneten ve hatta içlerinde bizdende olan kişilerin bende layıkıyla bu işleri dürüstce yaptıklarına inanmıyor ve kişilerle yaptığın tüm eleştirilere tamamen katılıyorum

Üye
    AsTeRuNyA Avatarı

Gerçek Adı
    EMRAH
    Son Giriş
    22.10-2022
    Saat
    15:18
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL/sultangazi
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    0

fogru söylüyorsun esmer kardeş sözün kısası sömürülüyoruz

Üye
    ==ORHAN== Avatarı

Son Giriş
    14.07-2015
    Saat
    14:27
    Yaşadığı Yer
    AKSARAY
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Herzaman öyle oldu zaten kim bişey yapmaya kalksa hep bana hep bana diyor. Hiçmi gelmeyecek toplumu düşünen birileri çok merak ediyorum. Sanırım öyle biri çıksa çok engellenir.

Üye
    basari Avatarı

Gerçek Adı
    başar
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    20:57
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    47
    Verilen Beğeniler
    0

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: yarenn66
    başka yerde bu sözü deme gülerler sana bu sitede bile neredeyse 5 bine yakınız şimdi bir anket yapsak kaç kişi oy vemiş geçen seçi,mlerde diye inan %10 geçmez'ben bile vermedim
    o iş öyle değil bi kere, engelliler yüzünden iktidar oldu bunlar, bence sana gülünür, işte böyle koçum :lol: :lol: :lol:

Üye
    byecool Avatarı

Son Giriş
    02.11-2012
    Saat
    20:39
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Son seçimler 3 Kasım 2002 de yapıldı.O günden bugüne kadar engelliler için somut neler yapıldı yaren 66 bize anlatsın arkadaşlar.Bizi bilgilendir lütfen yaren 66?

Üye
    KUZEY Avatarı

Son Giriş
    27.08-2017
    Saat
    11:32
    Yaşadığı Yer
    walton/ingiltere
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

ISRAIL BOMBALIYOR LUBNANI EVLERINDEN KACAMAYAN ONLARCA
    ENGELLI HAYATINI KAYIP EDIYOR YUZLERCE COCUK OLUYOR
    HUKUMET ACIKLIYOR KINIYORUM ) DIGER TARAFTAN ISRAIL
    ILE YAPILAN TUM ANLASMALAR SURUYOR SUYUNU BILE BIZ VERIYORUZ
    MANAVGAT OLMASA SUSUZ KALACAKLAR ISIN OZU HUKUMET SHOV YAPIYOR ENGELLILER KONUSUNDA OLSUN HALKA VERMIS OLDUKLARI
    SOZLERIN KACTA KACINI TUTMUSLAR HIC KIMSE SAVUNMASIN HUKUMETI ONLARIN ENGELLILERE YONELIK POLITIKALARININ DOGRULUGUNU SOYLEMESINLER PRATIGE BIRSEY YANSIMIYORSA
    SOZLERI HAVADA KALIYORSA ENGELLIYI DUSUNDUKLERINI PALAVRASINA DEVAM ETSINLER BIZ YEMIYORUZ :wink:

Üye
    esmer_ Avatarı

Son Giriş
    30.07-2007
    Saat
    22:07
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bir atasözünü hatırlatmak istiyorum '' Deveye sormuşlar senin sırtın neden eğri diye. Devede ; benim nerem düz ki Diye cevap vermiş'' aslında olay biraz buna benziyor :lol:

yarenn66
    Misafir Üye
    yarenn66 Avatarı

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: basari
    başka yerde bu sözü deme gülerler sana bu sitede bile neredeyse 5 bine yakınız şimdi bir anket yapsak kaç kişi oy vemiş geçen seçi,mlerde diye inan %10 geçmez'ben bile vermedim
    o iş öyle değil bi kere, engelliler yüzünden iktidar oldu bunlar, bence sana gülünür, işte böyle koçum :lol: :lol: :lol:
    böyle koç moç muhabbetiyle dallamalık yapmanın alemi yok

Üye
    esmer_ Avatarı

Son Giriş
    30.07-2007
    Saat
    22:07
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

muhabbetiyle dallamalık yapmanın alemi yok

hiç hoos degil bu tur sozler arkadaslar sizlere yakıştıramıyorum gerchekten :roll:

yarenn66
    Misafir Üye
    yarenn66 Avatarı

haklısın yakışmıyor ama savunmasız durmakta bana yakışmıyor kardeşim.ben bu başlığın takibini kendimce durdurmuştum ama nedir bu koçum falan.
    ortaya bir fikir attın bende görüşlerimi dile getirdim.ama yok iktidar partisini savunuyor yok şöyle yok böyle.
    o iş öyle değil bi kere, engelliler yüzünden iktidar oldu bunlar, bence sana gülünür, işte böyle koçum
    bu ülkede bırakın engellileri koskoca türk milleti bile iktidar olacak partiyi belirleyemiyor.bu ülkede iktidar olanları ihtilal yapanları tek belirleyen merci vardır ada amerika.

Üye
    KUZEY Avatarı

Son Giriş
    27.08-2017
    Saat
    11:32
    Yaşadığı Yer
    walton/ingiltere
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

YANI DIYORSUN BAGIMSIZ OLMAYAN BIR ULKENIN SOSYAL
    POLTIKASIDA BAGIMSIZ OLMAZ IMF NE DERSE AMERIKA NE DERSE
    EVET YES CONI DEDIKCE HIC BIR SOSYAL HAK DOGRU DUZGUN
    OLMAZ INSAN TEMELLI BIR DUNYADA YASAMIYORUZ MAALESEF
    BIZ ENGELLILER SOSYAL HAKKA EN COK SAHIP OLMASI GEREKENLER
    HAL BOYLE OLUNCA DAHA COK MAGDUR OLMA DURUMUYLA KARSI
    KARSIYA KALIYORUZ...

Üye
    ertandagli Avatarı

Gerçek Adı
    ertan
    Son Giriş
    20.01-2023
    Saat
    15:29
    Yaşadığı Yer
    k. maraş
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

esmer gercekten cok dogru bi konuya deginmiş sin seni kutlarım bütün arkadaslarım adına seni kutlarım ağzına saglık esmer

Üye
    ==ORHAN== Avatarı

Son Giriş
    14.07-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    AKSARAY
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

haklısın yakışmıyor ama savunmasız durmakta bana yakışmıyor kardeşim.ben bu başlığın takibini kendimce durdurmuştum ama nedir bu koçum falan.
    ortaya bir fikir attın bende görüşlerimi dile getirdim.ama yok iktidar partisini savunuyor yok şöyle yok böyle.
    o iş öyle değil bi kere, engelliler yüzünden iktidar oldu bunlar, bence sana gülünür, işte böyle koçum
    bu ülkede bırakın engellileri koskoca türk milleti bile iktidar olacak partiyi belirleyemiyor.bu ülkede iktidar olanları ihtilal yapanları tek belirleyen merci vardır ada amerika.
    Yaren yazdıklarını sana hiç yakıştıramadım. Buranın herkes tarafından kullanıldığını göz ardı etmen beni üzdü. Hem burası siyaset yapabileceğin bir ortam değil. Siyaset yapılacak çok ortam var burdan başka. Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.

yarenn66
    Misafir Üye
    yarenn66 Avatarı

Yaren yazdıklarını sana hiç yakıştıramadım. Buranın herkes tarafından kullanıldığını göz ardı etmen beni üzdü. Hem burası siyaset yapabileceğin bir ortam değil. Siyaset yapılacak çok ortam var burdan başka. Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.
    emrin olur orhan bey;anlayamadığım kim siyaset yapıyor onu anlamamış olman.ama sana diyecek birşeyim yok.şimdi polatın resminide koymuşsun avatarına allah korusun.
    *
    Son seçimler 3 Kasım 2002 de yapıldı.O günden bugüne kadar engelliler için somut neler yapıldı yaren 66 bize anlatsın arkadaşlar.Bizi bilgilendir lütfen yaren 66?
    byecool kardeşim ben burada hükümet şunu yaptı bunu yapmadı muhabbetinin arkasında değilim yaptı veya yapmadıda demiyorum kimseyide savunduğum yok.ama hükümet engelliler yüzünden iktidar oldu veya hükümet engellileri sömürüyor ben bu sözlerin ne kadar yanlış ve doğru olmadığını anlatmaya çalıştım mesajlarımda.ama hala birileri çıkıyor yok sen siyaset yapıyorsun yok şu yok bu.yahu daha kaç kez diyeceğim benim bir siyasetim yok sadece mesajlarda kendime uymayan görüşlere medenice çıkıp aleyhinde veya lehinde cevap yazıyorum.buda benim en tabi hakkım.
    bana koçum ayaklarıyla sataşan belli, eleştirilen ben .sebeb ne birçok engelli arkadaş gibi düşünmemem.

Üye
    ==ORHAN== Avatarı

Son Giriş
    14.07-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    AKSARAY
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Sen bu yazdıklarından sonra daha cevap verebiliyorsan Allah senin karşındakilere yakınındakilere sabır versin diyorum pes valla. Avatarım sana battımı istediğim avatarı koyarım seni hiç ilgilendirmez. Konumuz avatar değil senin yaptığın saygısızlık. Tabi sen bunu anlama kabiliyeti gösteremediğin için saçma saçma yazıyorsun..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon