Bülent, senin zevkin, seçimin, duruşun sana aittir. Buna karışamayız. Site de sana aittir. Dilediğin an kapatıp gidersin.
Beni yıllardır tanıyorsun, baştan beri bir çıkıntı oldum çizdiğin çoğu resimde. Forumun, sitenin adını eleştirmeyle başlamıştım daha ilk günlerimde.Bu başlığı okuyup da bir şeye karar vermedim ben.
Bu gibi malzemelerin ortaya serilmesi, tartışmaya açılması bana rating kaygısı ile tutuşan gazetecileri hatırlatıyor nedense. At ortaya, seyreyle cümbüşü.
Akıllı adamsın. Bilirsin bu konularda alevli tartışmalar olacağını. Bu yüzden alevlerde suç bulma hı?
İçime sinmiyor artık tuhaflıkların bu kadarı. Protesto etme hakkımı kullandım doğal olarak.
Gidişat belli zaten ve ben de bunu çoktan öngörmüştüm.
Sekiz milyon "sakat" ın içinde elbette eşcinsel, satanist, bilmemne -ist gibi aykırı tipler vardır.
Konunun sakatlık merkezinden uzaklaşmamasını dilerdim. Ama hep uzaklaşıldı. Sakatlık kavramını kullanarak bıdıbıdı eden derneklerden ne farkımız kaldı?
Ah çok üzüldüm onlar adına. Kim kime yanaşıyor yahu? Kimin çıkarına bu Lambda hareketinin ne olduğuna içeriğine bakmadan nasıl alkışlarız bu tutumu?
Bu demoktratik tutuma göre engelliler kimlerdir?
Engellenmişlik nedir?
Kendi terciihleriyle toplum dışına itilen gruplarla spastik bir adamın durumu aynı kefede mi tartılır?
Yarın BAŞKA kimler yanaşacak?