Muratcım bu konuyla ilgili, geçmişte bir arkadaş daha başlık açmış ve orada tartışmıştık.
Bu durumdan ben de muzdaribim açıkçası. Evet hoş bir şehir ama maalesef yaşanması mümkün değil. Hele de bir engelli için. Açıkçası ben bir hafta kadar kaldığım sürede yalnız başıma hiçbir yere çıkamadım. İstanbul engelliye resmen "sen yalnız başına bir hiçsin" diyor. "yok ol" diyor. Haberlerde hep istanbul var. Banane dedirttiriyor insana. Memleketimde hiç mi sorun yok kardeşim. Hep istanbulun pisliklerini mi izlettireceksiniz bize. İçlerinde insan yetiştiriyorlar, sonra da elleriyle yetiştirdikleri insanların işlediği suçları bize sunuyorlar. "Bakın, bunları biz içimizde yetiştirdik" diye...
Ankarada habere konu bir olay olsa "flaş...Türkiyenin başkentinde olana bakın" diye lanse ediliyor. Orada hatırlıyorlar başkentin Ankara olduğunu. Oysa bilmiyorlar mı ki Ankara Türkiyenin en vukuatsız şehirlerinden biri.
İstanbuldan haber istemiyoruz artık kardeşim...diyelim bence =)
Memleketimde 81 tane aslan gibi il var...Ben haber izlemek istiyorummmm istanbulu değillllll........
Bu kadar protesto yeter sanırım.![]()
Görüşmek üzere.....