TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 5 / 16 İlkİlk 12345678915 ... SonSon
Toplam 236 mesajın 61-75 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    maulusoy67 Avatarı

Gerçek Adı
    mahmut ulusoy
    Son Giriş
    23.06-2013
    Saat
    00:34
    Yaşadığı Yer
    çorum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    ICD pil bende takılı size tavsiyem kartal koşuyolu kalp hast. gitmenizdir. diger konu kalp hastasından hiç bir şekilde üçret alınmayacak 10/15.03.2013 tarihleri arasında çıkan yasada kalp hst.sından üçret alınmayacak deniyor yanlış hatırlamıyorsam.ben koşuyolunda ICD taktırdım hiç bir üçret ödemedim.

Üye
    MeTePe Avatarı

Gerçek Adı
    Hastalık Sormayın
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6.348
    Verilen Beğeniler
    2.278
    Blog Mesajları
    1

terspiramit;

Özel hastanede bile takılsa cihazın parasının tamamı ödenir. Özel hastanede işlmi yapan doktor için ayrı bir ücret isteyebilirler, onu bilmiyorum.

Ama ICD takılması anjio'dan hallice bir işlemdir. Çok büyük maliyetleri ve zorlukları olan bir şey değil. Cihazın kendisi pahalıdır. Ama sıradan bir anjio laboraturatında işlemi bilen bir doktor yarım saatte bunu halleder.

Üye
    guenen Avatarı

Son Giriş
    08.10-2013
    Saat
    02:25
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Hipertrofik kardiyomiyopati hastasıyım ve holterde rastlananan 5'li vt atak sebebi ile icd takılması gündemde. Artık ben de burada takılayım. =)

Üye
    SABO Avatarı

Son Giriş
    05.04-2017
    Saat
    11:34
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Geçmiş olsun hoşgeldin...

Üye
    goldfisher Avatarı

Son Giriş
    31.10-2013
    Saat
    22:08
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba,

yaklaşık 5 sene önce wpw teşhisi konuldu ve ameliyat oldum. Ablasyon ameliyatı geçirdim. İletim yolları kalbe yakın olduğu için dondurma işlemi uygulandı, ama başarılı olmadı. ritmonorm ilaç kullanıyorum. 10gün önce bir bayılma geçirdim ve şimdi doktorum aynı dondurma işlemini tekrar uygulayacağını ancak 100% başarılı olmazsa pil takılacağını söyledi. Endişeliyim. Şuan bir bankada çalışıyorum ve önümüzdeki hafta ankarada devlet hastanesinde ameliyat olacağım. Ne kadar rapor yeterlidir ?

pil takıldıktan sonra hayatımda ne gibi değişiklikler olacak ... bilgi verebilirseniz sevinirim.

Üye
    pacebaby Avatarı

Gerçek Adı
    pacebaby
    Son Giriş
    12.05-2014
    Saat
    14:02
    Yaşadığı Yer
    izmir bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

hayatın daha cok duzene gırıyor eskı bayılmalar kendını kaybetmelersoguk terler bıtıyor ... ama dıkkatlı olmak gerekıyor bu surecten sonrasında da 2007 den ıtıbaren 3 kez ablasyon yapıldı akabınde 2010 ocakta ddd r pacemaker takıldı kalbım % 1 calıyor ve ben pılden sonra baska rahatsızlıklarlada bogustum bogusuyorumda dr larımın verdıgı cevap ıyı kı pıl var yoksa kalbın bunca seye dayanamazdı oldu ... dezavantajları oldugu gıbı senı hayatta tutmak gıbı avantajlarıda oluyor yanı : )

Üye
    hayd Avatarı

Gerçek Adı
    hasan yılmaz doğan
    Son Giriş
    21.09-2014
    Saat
    15:06
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

herkse selamlar ben apikal hipertrofik kardiyomiyopati hastasıyım ayrıca aort ,triküspit,mitral kapak yetmezlikleri var 2 sene önce kalıcı dddr kalp pili takıldı . 4/b bağkurdan 21 sene hizmetim var , sgk hastahaneye sevk etti .tetkikler yapıldı raporum sgk ya gönderildi , ef yüzde 60-65 .merak ettiğim bu duruma ne oran çıkar , acaba bu şartlarda erken emekli olabilirmiyim .herkese geçmiş olsun ...

Üye
    egeone Avatarı

Son Giriş
    19.11-2013
    Saat
    20:25
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

benim ICD kalp pilim var 2002 yılından beridir kullanıyorum ilk günlerde kendimi sanki robotek gibi hissediyordum ayrıca %65 rapor aldım ve 2011 den beridir (özürlülük hakkından)emekli oldum maaşımı alıyorum,bu klp pili bende panik atak hastası yaptı şimdi yavaş yavaş geçiriyorum hastalığı

Üye
    alican53 Avatarı

Gerçek Adı
    alican
    Son Giriş
    16.07-2015
    Saat
    12:16
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba ben de yaklasik 3 yildir medtronic virtuoso II ICD tasiyorum hastaligimin adi sag ventrikuler displazisi ve 25 yasindayim. pilim bir kez devreye girdi onda da vf gecirdim. o donemde asiri stresli ve hareketsizdim. kendi tecrubelereme dayanarak sunu tavsiye edebilirim: hayata karsi bencil olun, hicbir seyi kafaya takmayin ve bol bol yuruyus yapin, kucuk seylerle mutlu olmayi ogrenin vf den sonra doktorum kalp nakli olabilecegimi soyledi o andan sonra kendimi psikolojik olarak topladim ve kaliteli yasamaya karar verdim
    azim ettim ayni zamanda sinirlarimi bildim. kendime cok iyi baktim 1 gun aralarla tempolu yuruyusler yaptim.. 6 ay sonrasinda kontrole gittigimde doktorum ef' min %10 civarinda arttigini ve saglikli bir insan standartlarina ulastigini soyledi. bu sekilde herhangi bir mudahale olmadan hayatima devam edebilecegimi soyledi. sakin pes etmeyin umitsizlige kapilmayin her seyden once inanin ve kendiniz icin yaptiginiz olumlu seyleri biriktirerek dusunun bunu yaptiginizda hem saglikli hem mutlu hissediyorsunuz kendinizi... herkese acil sifalar ve bol sanslar..

Üye
    BuTcHeR Avatarı

Gerçek Adı
    Eyüp
    Son Giriş
    12.12-2022
    Saat
    11:45
    Yaşadığı Yer
    Klikya
    Alınan Beğeniler
    130
    Verilen Beğeniler
    0

Selamlar
    Bende 1999 yılında beri kalp pili mevcut.

Üye
    S&S Avatarı

Son Giriş
    25.12-2018
    Saat
    19:00
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    1

Bu gidişle bende sizlere katılacam.
    Aort kapak ve aort kökü değişti (Bental prosedürü), mitral kapak ring takıldı, iki defa ablasyon oldum, kalbimde sol dal blok var.
    Fakat kalbim bir türlü düzene girmedi.
    Sürekli VT, AF ve SV atak oluyor, taşikardi olduğunda acilde dahi hiç kimse kalbi yavaşlatamıyordu (150-180 atıyor dk), kalp yoruluyordu ve kendi kendine yavaşlıyordu.
    Daha sonra Darob kulanmaya başladım o şimdilik iyi geliyor fakat onuda fazla kulanırsam kalbim iycene güçsüzleşiyor ve bu sefer kalp yetmezliği oluyor (dudaklar morarıyor midede arılar şişkinlik, aşırı halsizlik, vücüt su tutması vs.)
    Ücretsiz taktırabilecem iyi bir doktor ve hastane tavsiyenize ihtiyacım var ve bu durumda nasıl bir pil takılır.

Üye
    apprentice Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    07.10-2022
    Saat
    13:37
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sevgili kardeşim kulağına küpe takmıyorsun ücretsiz takrıtaracağım ne demek

Ben Ankaradayım kontrollerimi Yüksek İhtisas Hastasenide yapıyorum Türkiye'nin sayılı kalp hastanelerinden biridir.

Gideceksin bir kalp hastanesine seni kontrol edecekler zaten sigortalıysan herşeyi sigorta karşılıyor. Bişi yapmana gerek kalmıyor.

Şimdiden geçmiş olsun

Üye
    kazakhacı Avatarı

Gerçek Adı
    Abdullah
    Son Giriş
    12.03-2015
    Saat
    10:03
    Yaşadığı Yer
    İstnbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bende de kalp pili var fakat ne markasını nede adını biliyorum sol göğsümde bazan acıyor

resmin yeni ise gençsin ve genç yaşta pil takılmış bana 2014 haziranda takıldı fena değil fakat azıcık yokuşta kalıyorum siz nasılsınız

Üye
    apprentice Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    07.10-2022
    Saat
    13:37
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sana bir kart vermeleri lazım o kart ta pilin markası felan yazar

Üye
    S&S Avatarı

Son Giriş
    25.12-2018
    Saat
    19:00
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Peki pil taktırısam düzensiz kalp çalışmasıdan kurtulurmuyum, normal hayata devam edebilecem mi.
    Emekliyim ama evde oturmak canımı sıkıyor, fakat çalışmak istesemde sağlım müsade etmiyor, ritim bozuldu mu resmen çok kötü halsizlik yapıyor, bazen yedim yemeği çiğnemekte güçlük çekiyorum.
    Ritim normale geldiğnde sanki neredeyse çok sağlıklı bir bireymiş gibi oluyorum, ritim nedenbozlduğunu gittiğim doktorlar çözemedi.
    Hatta şu anda bu yazıyı yazarken kalbim düzensiz bir şekilde çarpıyor, alet nabzı 145 gösteriyor.

Sayfa 5 / 16 İlkİlk 12345678915 ... SonSon