TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 4 / 16 İlkİlk 1234567814 ... SonSon
Toplam 236 mesajın 46-60 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    thomas Avatarı

Son Giriş
    07.06-2022
    Saat
    01:28
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Metepe ,

Samimi cevaplarınız ve yardım severliğinize kendi adıma müteşekkirim . . . Sorulan soruların tümüne samimi olarak cevap veriyorsunuz . . .

Üye
    MeTePe Avatarı

Gerçek Adı
    Hastalık Sormayın
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6.348
    Verilen Beğeniler
    2.278
    Blog Mesajları
    1

Değerli arkadaşım,

Forumlar insanların bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları için kurulmuş yapılardır. Eğer bunları paylaşmayacaksak kime ne faydası olur. Ben de pek çok şeyi başkalarından öğreniyorum. Teşekküre ne gerek var. Nazik mesajınız için teşekkür ederim.

Üye
    thomas Avatarı

Son Giriş
    07.06-2022
    Saat
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    0

Slm ,

Bu gün , ilaç yazdırmak için bağlı bulunduğum ildeki devlet hastanesinde bulunan Kardiyolağa gittim ilacımı yazdırdıktan sonra , kendisine durumumu anlattım (ICD cihazı takıldığını HKMP hastası olduğumu , daha önce aynı hastalıktan rapor aldığımı ) ve malülen emekli olmak istediğimi bunun için yeni rapor oranımın ne olacağını sordum ve şu ilginç cevabı aldım , kafam tam karıştı . . .

Senin rapor oranın 0 (kalp pili uygulanan hastalara verilen oran bu dedi) sana verilecek oranda bu dedi . Kendisine ben şimdi HKMP hastası değilmiyim dedim , bana pil takılmış oranın bu dedi .

Resmi olarak başvurmamıştım ama verdiği cevaptan sonra bundan sonra yapacağım işleri bir kez daha düşünmek istiyorum . . .

Kafam tam karıştı , mecburen ben raporumu buradan alacağım . . .

Benzer durumda olan arkadaş varsa ve elinde rapor varsa isim ve özel bilgiler bölümünü kapatıp mail atabilir mi?

Üye
    MeTePe Avatarı

Gerçek Adı
    Hastalık Sormayın
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6.348
    Verilen Beğeniler
    2.278
    Blog Mesajları
    1

Gittiğiniz doktor yanlış bilgi vermiş...

HKMP kendi başına % 50, ICD takılması kendi başına en az % 30 oran alıyor. (Özür Cetveli 32-33 sayfalar)

ICD takılan kişi iyileşmiş olmaz. Hastalığı hala duruyor. Kolu olmayan kişiye kol protezi takınca özür oranı 0 mı oluyor?

Üye
    thomas Avatarı

Son Giriş
    07.06-2022
    Saat
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    0

MeTePe slm ,

Bende şaşırdım ama bu bana verilen yanıt bu , daha sonrada aynı DR gideceğim için takışmak istemedim . . .

15 yıl 3 aylık memurum ve bir an önce emekli olmak istiyorum ama bu gidiş ve bu mantıkla zor . . . Şaşırdım . . . Bu cavaptan sonra aynı DR gitsem yine bildiğini yazacak . . .

Üye
    MeTePe Avatarı

Gerçek Adı
    Hastalık Sormayın
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6.348
    Verilen Beğeniler
    2.278
    Blog Mesajları
    1

Raporu o hastaneden almanız şart değil. Yetkili üniversite hastanesine gidin. Görüştüğünüz kardiyolog kesinlikle yanlış biliyor. Gerekirse özür cetvelinin ilgili sayfalarını elinize alıp gidin.

Kalp pili takılan hastalar iyileşmiş olsa DAHİ % 20 özür puanı alıyor. ICD takılanlar iyileşse dahi % 30 alıyor.

a) ilaç tedavisi veya kalıcı kalp pili ile semptomları giderilmiştir 20 b) aritmi devam etmektedir ve organik bir kalp hastalığı vardır 20 c) aritmi nedeniyle İCD implante edilmiştir 30
    Ayrıca ICD HKMP için bir TEDAVİ DEĞİL, ÖNLEMDİR! Yani hastalık orada duruyor. Sadece risklere karşı önlem alıyorsunuz. Hastalık olduğu sürece oran verilmesi zorunludur.

HİPERTROFİK KARDİYOMİYOPATİ EVRE I: Fizik muayene ve laboratuar sonuçlarıyla hipertrofik kardiyomiyopati tanısı konulan ve asemptomatik olan hastalar 50

Üye
    thomas Avatarı

Son Giriş
    07.06-2022
    Saat
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    0

Emeklilik konusunda dilekçe verdiğim anda ikamet ettiğim ildeki yetkili hastaneye gitmem gerektiği söylendi . . . Ben anlamıyorum bu sistemide DR larıda gerçekten çok garip bir gidişat var . . . Oran olarak 2 farklı hastalık olarak geçer derler başvursam birde o (HKMP+ICD iki farklı hastalık olarak değerlendirilir birde bu şık var bu cevabı veren bunu da uygular ) var kafam allak bullak . . .

Sitede benzer durumda olan kimse yok , memur olup bu hastalıktan malülen emekli olan arkadaşa da rastlamadım . . .

Üye
    pacemaker05 Avatarı

Gerçek Adı
    TAMER
    Son Giriş
    16.08-2019
    Saat
    16:18
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

mrb
    2005 yilinda av tam blok dogustan tanisiyla kalici kalp pili takildi vdd guidant marka... su ana kadar hicbir sknti yasamadim ama mrk ediorum su an universite ogrencisiyim ve 25 yasindayim ben simdi rapor alsam ne gibi islerime yarayacak ve bana ne kadar oranda rapor verirler
    av tam blok konjinital
    kalici kalp pili ve tansiyon ilaci ve kalp ilacini hergun kullaniyorum

Üye
    payloo Avatarı

Gerçek Adı
    Erol
    Son Giriş
    01.04-2013
    Saat
    12:16
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba Ben de İzmir den aranıza katıldım,ICD St JUDE Medical ürünü kalp pili takıldı,1 ay henüz oldu Sebebi Bradikardi oluştu,kullandığım ilaçlar ve önceki kalp ameliyatı yüzünden oluşmuş.Bayılmalar ve Göz kararması olayları yaşıyordum...Şükür şu an çok iyiyim...İlk kontrolüm geldi,çok merak ediyorum pilin neler yaptığını....Aynı hastalıktan muzdarip kardeşlerime acil şifalar dilerim...

Üye
    apprentice Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    07.10-2022
    Saat
    13:37
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bana da aritmi nedeniyle DDR pace pil takıldı.

Üye
    maulusoy67 Avatarı

Gerçek Adı
    mahmut ulusoy
    Son Giriş
    23.06-2013
    Saat
    00:34
    Yaşadığı Yer
    çorum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar slm , hipetrofik kardiyomiyopati rahatsızligımdan (kardiyak) bayılmalarım başladı ve ICD pil takıldı. Bahsedilen verği indirimi maaşa nasıl yansır,emeklilikle ilğili bilğilerinizden faydalanabilirmiyim. ben emekli sandıgına tabiyim 22 yıl oldu.15.03.2013 tarihinde ICD pil takıldı sadece istirahat raporu aldım.7gün+30gün olarak raporum 26.04.2013 te bitiyor. bana yardımcı olursanız sevinirim.

Üye
    esen01 Avatarı

Gerçek Adı
    ali
    Son Giriş
    24.05-2013
    Saat
    22:22
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ümit kardeşş senin hastalıgın neydi kalp pili takıldı.benimki BRUGADA senromu vardı ICD kalp pili takıldı bana yüzde 30 geldi.biraz bilgi verebilirmisin

Üye
    terspiramit Avatarı

Son Giriş
    24.06-2013
    Saat
    09:45
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba arkadaşlar. İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü babama ICD cihazı takılmasına karar verdi. Yalnız doktor sözlü olarak babama söylemiş bunu birkaç hafta araştırın falan demiş.
    Sanırım SGK bu cihazın maliyetini tamamen karşılamıyor. Araştırın derken neyi kast etmiş olabilir doktor, babam moral bozukluğuyla tam anlamamış.
    Babam SGK emeklisi. ICD cihazının maliyeti, prosedürleri vs. nedir?

Şimdiden teşekkürler.

Üye
    MeTePe Avatarı

Gerçek Adı
    Hastalık Sormayın
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6.348
    Verilen Beğeniler
    2.278
    Blog Mesajları
    1

SGK bildiğim kadarıyla maliyetin tamamını karşılıyor.

Size cihazı araştırın, yani ne olduğunu öğrenin demek istemiştir sanıyorum.

Üye
    terspiramit Avatarı

Son Giriş
    24.06-2013
    Saat
    09:45
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Sayın Metepe cevabınız için teşekkürler. Haseki'deki doktoru aradım, İ.Ü. Kardiyoloji'de ICD işlemi için çok sıra olduğunu ve geçen zamanın risk oluşturabileceğini, o yüzden başka hastaneleri de araştırmamız gerektiğini söyledi. Sanırım bazı özel hastaneler yüzde 50 ile takıyor, diğer üniversite ve devlet hastanelerindeki yoğunluk durumunu araştırmam gerekiyor. İyi günler.

Sayfa 4 / 16 İlkİlk 1234567814 ... SonSon