Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 5678910111213 ... SonSon
Toplam 235 mesajın 121-135 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
  1. #121
    Üye
    hagopik Avatarı

    Üyelik Tarihi
    09.02-2016
    Son Giriş
    29.04-2016
    Saat
    15:16
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Mesaj
    2
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @Sirine cevabimiz icin cok tesekkurler.Haklisiniz hodgkin lenfoma iyidir diger kanser turlerine gore ama arkadasiminki non - hodgkin lenfoma ve 3 . evre...o yuzden cok tedirginim.Acaba baska birsey yapilabilir mi diye danisiyorum.
    Iyi gunler

  2. #122
    Üye
    Sirine Avatarı

    Üyelik Tarihi
    30.09-2005
    Son Giriş
    22.11-2016
    Saat
    18:39
    Yaşadığı Yer
    ...
    Mesaj
    19.799
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    4

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    evet non hodgkıng diğer hogkıng türlerine göre biraz daha zorlayıcı ama çözümsüz değil
    sizede iyi günler

    Bu cins hastalıkta 4. evre bile olumlu sonuçlar verebiliyor

  3. #123
    Üye
    serkan1976 Avatarı

    Gerçek Adı
    Tak Tak Taka Tak
    Üyelik Tarihi
    05.12-2013
    Son Giriş
    08.07-2017
    Saat
    16:14
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Mesaj
    234
    Alınan Beğeniler
    19
    Verilen Beğeniler
    2

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Başlıca tedavileri vardır. Şu an otolog kök hücre nakli ile nüks etmiş ve düzelmiş arkadaşım yanımda süper görünüyor. Bir arkadaşımda otolog nakil olmuş nüks etmiş allojenik nakli gerçekleşmiş oda yanımda süper görünüyor. Sıra bekliyoruzda muayene için birebir canlı olsun istedim.

  4. #124
    Üye
    uckun68 Avatarı

    Gerçek Adı
    ahmet
    Üyelik Tarihi
    04.06-2013
    Son Giriş
    21.07-2017
    Saat
    13:56
    Yaşadığı Yer
    aksaray
    Mesaj
    36
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Şirine Hanım Teşekkürler,
    kesinlikle doktorumdan habersiz su bile içmiyorum

  5. #125
    Üye
    fztmerve Avatarı

    Üyelik Tarihi
    11.02-2016
    Son Giriş
    11.02-2016
    Saat
    19:15
    Yaşadığı Yer
    manisa
    Mesaj
    1
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    merhaba arkadaşlar.öncelikle hepinize geçmiş olsun . bizede bugün lenfoma tanısı konuldu . tipi evresi hala belli değil. manisa ya da izmir de tedavi gören var mı ? yönlendirebileceğiniz bir doktor var mı acaba ?

  6. #126
    Üye
    uckun68 Avatarı

    Gerçek Adı
    ahmet
    Üyelik Tarihi
    04.06-2013
    Son Giriş
    21.07-2017
    Saat
    13:56
    Yaşadığı Yer
    aksaray
    Mesaj
    36
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Herkese selamlar,
    öncelikle fztmevre ve diğer hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
    bugün kan tahlili yapıldı ve nötrefil 1150 çıktı. leucostım iğnesi yapılacak pazartesi günü 2.kür 4.ilacı alacağım inşaallah.

    Test Adı Sonuç Referans Aralığı Birim Sonuç Tarihi
    % Fe Saturasyonu 16,16 % 12.02.2016
    Albümin 4,58 3,50 - 5,00 gr/dL 12.02.2016
    AST (GOT) 15,6 8 - 46 U/L 12.02.2016
    Bazofil 0,03 0 - 0,1 bin/uL 12.02.2016
    Bazofil % 1,4 0,3 - 1,3 % 12.02.2016
    BUN 12,5 5,0 - 24,0 mg/dL 12.02.2016
    CRP 0,667 0 - 0,35 mg/dL 12.02.2016
    Demir Bağlama Kapasitesi (TIBC) 397,4 245 - 450 µg/dL 12.02.2016
    Demir Düzeyi 64,2 59 - 158 µg/dL 12.02.2016
    Direkt Bilirubin 0,19 0,00 - 0,40 mg/dL 12.02.2016
    Eozinofil 0,08 0 - 0,4 bin/uL 12.02.2016
    Eozinofil % 3,2 0,3 - 6,2 % 12.02.2016
    Glukoz (Açlık) 81 70,0 - 110,0 mg/dL 12.02.2016
    Hematokrit 40,3 38,9 - 50,9 % 12.02.2016
    Hemoglobin 13 13,30 - 17,20 g/dL 12.02.2016
    IgA 194 82 - 453 mg/dL 12.02.2016
    IgG 1120 751 - 1560 mg/dL 12.02.2016
    IgM 34,1 46 - 340 mg/dL 12.02.2016
    Kalsiyum 9,7 8,6 - 10,0 mg/dL 12.02.2016
    Klor (Cl) 102,4 99,0 - 110,0 mEq/L 12.02.2016
    Kreatinin 0,77 0,40 - 1,40 mg/dL 12.02.2016
    LDH 178 0 - 480 U/L 12.02.2016
    Lenfosit 0,83 1,1 - 3,3 bin/uL 12.02.2016
    Lenfosit % 33 14,1 - 45,8 % 12.02.2016
    LUC 0,18 0 - 0,4 bin/uL 12.02.2016
    LUC% 7,2 0 - 4,5 % 12.02.2016
    MCH 27 27,1 - 32,5 pg 12.02.2016
    MCHC 32,3 32,5 - 36,7 g/dL 12.02.2016
    MCV 83,6 81,20 - 94,00 fL 12.02.2016
    Monosit 0,23 0,2 - 0,7 bin/uL 12.02.2016
    Monosit % 9,2 3,3 - 9,2 % 12.02.2016
    MPV 6,6 6,1 - 8,9 fL 12.02.2016
    Nötrofil 1,15 2 - 6,7 bin/uL 12.02.2016
    Nötrofil % 46,1 42,9 - 78,4 % 12.02.2016
    PCT 0,24 0,12 - 0,36 % 12.02.2016
    PDW 44,6 25 - 65 % 12.02.2016
    PLT 358 179 - 373 bin/uL 12.02.2016
    Potasyum (K) 4,1 3,5 - 5,5 mEq/L 12.02.2016
    RBC sayısı 4,82 4,54 - 5,78 milyon/uL 12.02.2016
    RDW 20,3 11,5 - 14,1 % 12.02.2016
    Ret 191,4 55,1 - 140,7 bin/µL 12.02.2016
    Ret % 3,97 1,1 - 2,7 % 12.02.2016
    Sedimantasyon 24 0 - 10 mm/saat 12.02.2016
    Sodyum (Na) 139 135,0 - 145,0 mEq/L 12.02.2016
    Total Bilirubin 0,46 0,1 - 1,5 mg/dL 12.02.2016
    Total Protein 7,2 6 - 8,5 gr/dL 12.02.2016
    UIBC 333,2 130 - 375 µg/dL 12.02.2016
    Ürik Asit 6,1 2,7 - 8,0 mg/dL 12.02.2016
    WBC sayısı 2,5 3,7 - 9,7 bin/uL 12.02.2016
    Konu uckun68 tarafından değiştirilmiştir (12.02-2016 Saat 12:13 ).

  7. #127
    Üye
    uckun68 Avatarı

    Gerçek Adı
    ahmet
    Üyelik Tarihi
    04.06-2013
    Son Giriş
    21.07-2017
    Saat
    13:56
    Yaşadığı Yer
    aksaray
    Mesaj
    36
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    sevgili dostlar,

    bugün 2.kür 4.ilacımı aldım çok şükür ilk 3 kadar kötü değilim. Yaptığım tek şey normal hayatıma devam ettim. gülmeyi bırakmadım yalnızca dış etken enfeksiyonlardan kendimi koruyorum.
    hepiniz esen kalın.sağlıcakla

  8. #128
    Üye
    Sirine Avatarı

    Üyelik Tarihi
    30.09-2005
    Son Giriş
    22.11-2016
    Saat
    18:39
    Yaşadığı Yer
    ...
    Mesaj
    19.799
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    4

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    evet düşmüş... geçmiş olsun yavaş yavaş maratonu tamamıyosun kaldı 3 kur

  9. #129
    Üye
    uckun68 Avatarı

    Gerçek Adı
    ahmet
    Üyelik Tarihi
    04.06-2013
    Son Giriş
    21.07-2017
    Saat
    13:56
    Yaşadığı Yer
    aksaray
    Mesaj
    36
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    3 değil şirine hanım kemik iliğinde de tutunma çıktı, 4.evre olduğu için 8 kür toplam 16 ilaç oldu. bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum. sağlıcakla

  10. #130
    Üye
    mlkpmb Avatarı

    Üyelik Tarihi
    16.02-2016
    Son Giriş
    09.07-2016
    Saat
    11:42
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Mesaj
    16
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Benim cok sevdigim arkadasim folikuler lenfoma hastasi. 3 kemoterapiden sonra pet cekiminde tamamen temizlendigi neticesi cikti cok sukur. Ama doktor 3 kemoterapi daha verilecek dedi. Tamamen bittikten sonra bu gereklimi tecrubesi olanlar yardimci olabilirmi? Simdiden tesekkurler

  11. #131
    Üye
    Sirine Avatarı

    Üyelik Tarihi
    30.09-2005
    Son Giriş
    22.11-2016
    Saat
    18:39
    Yaşadığı Yer
    ...
    Mesaj
    19.799
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    4

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    @uckun68 benim kemik iliğim temizdi o yüzden yorumda bulunamayacağım ancak evet kür sayısı daha fazla oluyor. ama merak etmeyin 4. evrede de bu hastalığın sıfırlanması mümkün biliyorsunuz
    @mlkpmb geçmiş olsun...doktor ne derse o yani şüpheniz varsa temizlenmediğine dair.. petlerde zaten veriler mevcut artık biz hastalar kendi verilerimizi yorumlayabiliyoruz. Zaten arkadaşınız da olumlu sonuçları farkındadır. ayrıca bazı hastalarda kemoterapiye ek olarak radyoterapi verilmektedir. Buda hastalığın nüksünü engellemek için mutlaka alınması gereken bir tedavidir.

  12. #132
    Üye
    uckun68 Avatarı

    Gerçek Adı
    ahmet
    Üyelik Tarihi
    04.06-2013
    Son Giriş
    21.07-2017
    Saat
    13:56
    Yaşadığı Yer
    aksaray
    Mesaj
    36
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Allahın izniyle hepimiz atlatacağız inşallah

  13. #133
    Üye
    Sunshine Avatarı

    Üyelik Tarihi
    17.02-2016
    Son Giriş
    17.02-2016
    Saat
    14:16
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Mesaj
    3
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese Allah şifa versin.

    Benim bir süredir boynumda küçük bir şişlik vardı. Önemli bir şey olabileceğini düşünmemiştim. Şimdi sağ karın kısmımda, karaciğer bölgesinde ağrı var. Geçen bir tanıdığım bu belirti ile doktora gitti ve 4. Evre lenfoma teşhisi konuldu. Bende de aynı durum olmasından korkuyorum. Yarın doktora gideceğim. 4. Evre de kurtulma şansı var mıdır? İnternette araştırdım ve yazanlar moralimi bozdu.

  14. #134
    Üye
    Sirine Avatarı

    Üyelik Tarihi
    30.09-2005
    Son Giriş
    22.11-2016
    Saat
    18:39
    Yaşadığı Yer
    ...
    Mesaj
    19.799
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    4

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    @Sunshine geçmiş olsun tanı konulduysa yani bunun başka bir tedavi şekli yok arkadaşım...
    ne yazıkki ya hemotoloji yada onkolojla yolun kesişecek..
    iyi bir tedavi için bir hastane belirleseniz iyi olur.
    4. evrede de Hogkıng'in başarısı yüksek korkma

  15. #135
    Üye
    Sunshine Avatarı

    Üyelik Tarihi
    17.02-2016
    Son Giriş
    17.02-2016
    Saat
    14:16
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Mesaj
    3
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Henüz tanı konulmadı. Halsizlik için lan tahlili yaptırdım bir şey çıkmadı. Doktora karın ağrımı söyledim, karaciğer büyüşmüş mü elle bakar mısınız dedim; elle baktı ve büyüme gözükmüyor. İçin rahat etsin diyorsan ultrasonag git dedi. Beni görmezden geldi biraz. Yarın başka bir doktora gideceğim ama tüm belirtiler uyuyor. O yüzden yüz de yüz eminim. İnşallah atlatabilirim bu hastalığı.

    Hodgkin ve Non Hodgkin arasındaki fark nedir? Belirtilerle farkı anlaşılır mı yoksa ancak teşhisle mi belli oluyor? Ne yapacağımı bilmiyorum. Karaciğerime bulaştıysa da kurtulabilir miyim bir fikriniz var mı?




Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 5678910111213 ... SonSon

LinkBacks (?)

  1. 22.09-2010, 20:03