TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 6 12345 ... SonSon
Toplam 79 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    CEREN Avatarı

Son Giriş
    15.02-2018
    Saat
    11:52
    Yaşadığı Yer
    İstanbul/Denizli
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Benim bacak kısalığım vardı.Ege üniversitesinde elizatör cihazıyla 1 sene süren tedavi sonunda uzatıldı.
    Kemikler birbirinden ayrılıp arası açılıyor ve kemik kendi kendini tamamlıyor.
    35 yaşına kadar yapılabileceği söyleniyor.Tabiki bünyeye de bağlı..
    Bu tedavimi Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden Erhan Sesli isimli bir doktor yaptı.Karşılaştığın başarılı ve dürüst doktorlardan birisi.

Ama eğer ağrın yok ve çok büyük rahatsızlık duymuyorsan ayakkabına taban takarak bu eksikliği de giderebilirsin...

Sevgiyle kal...

Üye
    DesertRose Avatarı

Son Giriş
    09.12-2012
    Saat
    21:44
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

meraba beka mesajını okudum .cevap verme gereği duydum bendede parmak eksıklığı var el paramaklarımın bazıları ve ayak parmaklarımdaa sadece baş parmak doğuştan yarım ve sağ dirsekte hafıf eğeılık %40
    ama hiç bi zorluğu yok benım için her şeyi yapabılıyorum pc kulalnabılıyorum gunde kaç saat pc başındayım artık sitedekiler bıktılar benden :

Üye
    AYCAGOZLU Avatarı

Gerçek Adı
    aslı
    Son Giriş
    23.08-2017
    Saat
    15:25
    Yaşadığı Yer
    BALIKESİR
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

DOĞUŞTAN VE ORTOPEDİK ENGELLİYİM SOL DİZ ALTI AMPUTE SAĞ AYAĞIMDA İSE AFO ADINDA BİR CİHAZ KULLANMKATAYIM

Üye
    zeynepdalbasti Avatarı

Son Giriş
    12.04-2006
    Saat
    09:45
    Yaşadığı Yer
    rize
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

doğuştan iki parmak ve kol kısalığı ve inceliği olan herksle tanışmak görüşmek isterim sevgiler

Üye
    Nazar_Eyle Avatarı

Son Giriş
    23.09-2006
    Saat
    17:34
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ben dogustan yürüyemiyorummm...

Üye
    AngeLus Avatarı

Son Giriş
    21.09-2006
    Saat
    21:58
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

benim doğuşdan ellerimde ve ayaklarımda sakatlık var.. ve 6 yaşımdan beri böbrek yetmezliği var 10 senedir dializ e bağlanıorum 25 yaşındayım 10 dan fazla amelyat geçirdim... ve oturanboğa arkadşaım o göbek yanında takılı olan mesane torbası o valf li dediğin şey bende de var 15 yaşımdan beri.. ve 14 yaşımda hastaneye ilk yattığımda iki gece yoğun bakımda kaldım aşırı derece de kullanılan ilaçlar kulaklarıma yan etki yapdı ve işitme yetimi de kaybettim..işitme cihazı kullanıorum.. işte böyle kader..beterin beteri var herşey sabır şükür sınavı .. allah hepimize yardımcı olsun .. asla pes etmeyin pes etmeyip indandıkça kazanırız

Üye
    edadoruk Avatarı

Son Giriş
    13.09-2006
    Saat
    15:51
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba

Ben 2 senelik evliyim ve 3 aylık bi oğlum var. Oğlumun sol kolu kısa ve sadece 2 parmağı var. Bu siteyi internette gezinirken buldum ve oğlum gibi olan bi kaç kişi daha var onların yazılarını okudum. Bende ve eşimde herhangi bi engel yok ama Allahın takdiri oğlumda var. Bu beni bi yandan çok üzmüyo iyiki aklında bişey yok ama ilerde büyüdüğü zaman nasıl bi ruh halinde olucak o kolunu parmaklarını kullanabilicekmi onları çok merak ediyorum. Tek korkumbana kızması neden beni böyle doğurudn diye. Bunları düşünmekten uyuyyamıyorum bile ruh halim çok bozuk ve tabiki sinirlerimde aranızda böyle olanlar lütfen bana cevap yazsın onlar nasıl bi ruh hali içinde etrafı nasıl karşılıyo onları ellerini rahat kullanabiliyorlarmı lütfen bana cevap yazın sizlerle konuşmak istiyorum.. Dostça kalın..

Askıda Üyelik
    tarelif Avatarı

Gerçek Adı
    Elif Köse
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul-Erzurum-Gemlik
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Benimde doğuştan kaburgalar,kürek kemiği,köprücük kemiği ve kol kemiklerimde sorun var.Hepsi normalden çok çok kısa.Sırtımdaki kamburda gittikçe artıyor.Benim rahtsızlığım tar sendromu olarak isimlendiriliyor.Birde eşantiyon olarak,kalp ve pıhtılaşmayı sağlayan hücrelerimde(trombositler)sayı olarak azlık varr.

Üye
    twettygirl Avatarı

Son Giriş
    22.10-2008
    Saat
    20:14
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

benimde ayaklarımda dışa doğru basma vardı ama ameliyatla düzeltildi..
    Bütün hastaların Allah yardımcısı olsun..

Üye
    tiycey Avatarı

Son Giriş
    04.05-2008
    Saat
    14:39
    Yaşadığı Yer
    çankırı
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benimde doğuştan sol kol eğriliği ve baş parmak kısalığı var. Annem hamileyken düşmüş, 7 aylık olduktan sonra kımıldamamışım. Boynumda sola doğru eğik biraz. Kullandığım aletlerle boynum düzeldi baya. Sol el baş parmağımında bana bi zararı yok. Orta okuldan sonra kolumdan birkaç ameliyat geçirdim, bu sırada alçı dolayısıyla olsa gerek omurgam eğrilmiş. Skolyoz başladı. Şuan sırtım da biraz ağrım oluyor. Bunada şükür, sol kulak ve sağ böbrekte yok . Ama olsun.....

Üye
    sindy Avatarı

Son Giriş
    21.02-2010
    Saat
    23:06
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benimde sol elim küçük ve minik parmaklarım var belgeselde seyrettim 18 haftalık bebek eli ve elimi çoook seviyorum ünv.döneminde protez el yaptırdım ama en fazla yarım saat taktım hissiz çünkü bana ait değil o zamandan beri poşet bekliyor :)

Üye
    Fırtına Avatarı

Gerçek Adı
    nuran
    Son Giriş
    29.10-2014
    Saat
    21:07
    Yaşadığı Yer
    İstanbul / Üsküdar
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    27

merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim henüz bütün yazıları severek okuyorum 17 yaşındayım doğuştan femurda kısalık ve kalça çıkıklığım var bi kaç kez aml.oldum şu an kısalık 9 santim ortopedi ayakkabı kullanıyorum bi gün hepimizin iyileşmesi ümidiyle

Üye
    ZEYTİNDALI Avatarı

Son Giriş
    24.09-2007
    Saat
    22:17
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba arkadaşlar ben de ortapedik engelliyim.Doğuştan dirsek ankilozu(dirsek eklemi yok) ve parmaklarımda 2. 3. 4. 5 .palanx yok

Üye
    S!NAN Avatarı

Son Giriş
    15.01-2008
    Saat
    11:05
    Yaşadığı Yer
    TÜM TÜRKİYEM
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Herkese merhaba bende doğuştan ortopedik özürlü olan biriyim.Ama öyleki birlikte kaldığımız arkadaşım dahi 3 ay sonra anca fark etti. Zaten benim için bir sıkıntısını görmedim hamdolsun fakat ara sıra psikolojik olarak etkiliyor fakat aldırmıyorum.Küçükken bir kaç kez hastahanelere gittiğimi hayal meyal hatırlıyorum.Doktorlar 18 yaşından sonra demişlerdi fakat şimdi düşünüyorum iş hayatına ve yaşama atılmışken bu şekilde bir tedavi bilemiyorum bu arada ben 1984 doğumluyum.Arkadaşlar sizden ricam benim durumunda olup tedavi gören veya görmüş olanınız varsa bana ulaşsın lütfen.Haydarpaşa numune hastanesinden aldığım raporun bulgularını buraya yazıyorum.
    1.parmak MP eklemlerde sertlik(+)
    2.3.4.5.MP eklemlerden ampüte parmaklar
    Herkese sağlıklı mutlu ,huzurlu günler diliyor sizi kalbinizin sahibi yüce rabbime emanet ediyorum.

Üye
    AysE_KsK Avatarı

Son Giriş
    23.07-2008
    Saat
    18:07
    Yaşadığı Yer
    İzmiR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    bende varım bende bnmde snradn olan ayağımda dışa doğru eğrilik ve kısalık var ama geçen yıl bi bacağım ilizarov yöntemiyle düzeldi ve uzadı ve haftayada ikinci ameliyatımı olup tamamen sağlığıma kavuşacağm inş..eğer sizlerinde imkanı varsa ameliyatınızı olup bi an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim..

ayrıca UMUDUN sende hiç bi zmn hiç bişeydn ümidini kesme derdini veren Allah Dermenınıda verir..

Sayfa 1 / 6 12345 ... SonSon