TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456
Toplam 79 mesajın 76-79 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Somderler3007 Avatarı

Son Giriş
    27.05-2018
    Saat
    01:05
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Selamın aleyküm öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim . Forumu bayadir takip edip okuyorum bende yazmak istedim benimle aynı, benden kötü , benden iyi durumu olanlar var Rabbim herkese sağlık sıhhat versin ne yazıldıysa o .

Benimde doğuştan sol kolum kısa üç parmağım var ve kalbim sağda ve biraz içe doğru tabi buna istinaden iç organlarımin yerleri farklı örneğin karaciğerin normal bı insanda sagdayken benim solda gibi ama kalbimin sağda olmasıyla ilgili bı sorunum yok veya iç organlarimla ilgili bi sorunum yok suanlik çok şükür .

Bı kaç kişide okudum onlarında yeni çocuklarında parmak küçüklüğü mermicek tanesi gibi bı benzetme yapan vardı gelişirmi diye sormuş yazmış daha doğrusu ben küçüklük fotoğraflarima baktığımda benimde öyleymiş ama zamanla gelişiyor

ben şuan 24 yaşındayım tabi sağ elime koluma gore sol elim kolum biraz güçsüz . Bı kaç kişi kişisel psikolojik olarak yazmış nasıl olur diye insan zamanla alışıyor hatta yine bı yazida çocukluğumuzda saklayarak yaşadık yazmış kendimi gördüm bende oyleydim ama sonra saklamaktan vazgeçtim cekinmem yada farklı bı duygum yok . Herkese selamlar sağlıklı günler dilerim Allah'a emanet olun..

Üye
    lliilliitthh Avatarı

Son Giriş
    09.02-2019
    Saat
    23:42
    Yaşadığı Yer
    zonguldak
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

zeynep hanım merhaba.doğuştan sağ el işaret ve yüzük parmağım eksik.kolum kısa ve incelik var.sizin engelli raporunuz var mı?

Üye
    kentsvdc Avatarı

Gerçek Adı
    ali kent
    Son Giriş
    19.08-2022
    Saat
    23:58
    Yaşadığı Yer
    aydın
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba ceren ortopedik engelliyim bn bu doktor a gitsem faydasi olurmu ? spastik paraperazi

Üye
    Göksu02 Avatarı

Son Giriş
    22.02-2021
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Merhaba! Benim oğlumun sağ kolunda dirsekten sonrası kemik eksikliğinden dolayı hem kısalık var hem de sadece iki parmağı var sizler hangi hastanelere götürdünüz neler yapıldı ve psikolojileri nasıl

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456