zeynep hanım merhaba.doğuştan sağ el işaret ve yüzük parmağım eksik.kolum kısa ve incelik var.sizin engelli raporunuz var mı?
Selamın aleyküm öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim . Forumu bayadir takip edip okuyorum bende yazmak istedim benimle aynı, benden kötü , benden iyi durumu olanlar var Rabbim herkese sağlık sıhhat versin ne yazıldıysa o .
Benimde doğuştan sol kolum kısa üç parmağım var ve kalbim sağda ve biraz içe doğru tabi buna istinaden iç organlarımin yerleri farklı örneğin karaciğerin normal bı insanda sagdayken benim solda gibi ama kalbimin sağda olmasıyla ilgili bı sorunum yok veya iç organlarimla ilgili bi sorunum yok suanlik çok şükür .
Bı kaç kişide okudum onlarında yeni çocuklarında parmak küçüklüğü mermicek tanesi gibi bı benzetme yapan vardı gelişirmi diye sormuş yazmış daha doğrusu ben küçüklük fotoğraflarima baktığımda benimde öyleymiş ama zamanla gelişiyor
ben şuan 24 yaşındayım tabi sağ elime koluma gore sol elim kolum biraz güçsüz . Bı kaç kişi kişisel psikolojik olarak yazmış nasıl olur diye insan zamanla alışıyor hatta yine bı yazida çocukluğumuzda saklayarak yaşadık yazmış kendimi gördüm bende oyleydim ama sonra saklamaktan vazgeçtim cekinmem yada farklı bı duygum yok . Herkese selamlar sağlıklı günler dilerim Allah'a emanet olun..
zeynep hanım merhaba.doğuştan sağ el işaret ve yüzük parmağım eksik.kolum kısa ve incelik var.sizin engelli raporunuz var mı?
merhaba ceren ortopedik engelliyim bn bu doktor a gitsem faydasi olurmu ? spastik paraperazi