Öncelikle geçmiş olsun
17 yaşında yeğenim felç geçirdi omurilikte baloncuk var dediler 45 osmangazi univ. Tip Fakültesinde yattık su an ankara numune hastanesinde
Ameliyat olucak
Benzer rahatsızlık yaşayanlardan bilgi alabilirmiyim
Öncelikle geçmiş olsun
17 yaşında yeğenim felç geçirdi omurilikte baloncuk var dediler 45 osmangazi univ. Tip Fakültesinde yattık su an ankara numune hastanesinde
Ameliyat olucak
Benzer rahatsızlık yaşayanlardan bilgi alabilirmiyim
26 ocak 2018 beyin kanaması geçirdim kafamın sağ arkasında görme merkezinde 2,6 cm çapında damar yumağım kanadı yumak olduğunu kanamadan 2 ay sonra anjio ile öğrendik kanamanın etkisiyle her iki gözüm sol tarafı görmüyo yani baktığım şeyleri yarım görüyorum(şuan hala da öyleyim buna da şükür) doktorlar gama knife önerdi acıbadem üsküdarda prof koray özdumana 09.04.2018 gama knife oldum ve 09. 01.2019 da kontrol mr çekindim ve şuan 9 ayda yumak yok olmuş elhamdülillah. Bilgi amaçlı paylaşim dedim. Ama şuana kadar çok dikkat ettim her gün aksatmadan tansiyon ilaçlarımı kullandım ve hep evdeydim işim olmadıkça dışarı çıkmadım hiç ağır efor yapmadım yani yumağı zorlamadım çünkü ağır eforla yumak içindeki basınç artarsa tekrar kanama olabilir oyüzden gama olanlar bunlara dikkat etsinler yorucu işlerden uzak dursunlar
Söylediklerim yanlışda anlaşılmasın bende tansiyon olduğu için ağır efor, yorucu işler vesaire bunlar tansiyonun negatif etkilerini artırdığı için yumak içindeki basınç artar diyorum yoksa tansiyonu olmayanlar benim kadarda pimpirikli davranmayabilir diye düşünüyorum yinede gama olacağınız doktor sizi yönlendirir. Benim doktorum tansiyonunu 14 ün üstüne çıkarma tansiyon ilaçlarını kullan dedi
26Dilekyağmur26 Şuan hastanızın durumu nedir? İnşallah şifa bulmuş, iyileşmiştir.