DAİMON size çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Evet aynen dediğiniz gibi oğlumun kişiliği bu ve ergenlik sorunlarıda buna eklenince zor bir dönem geçiriyor.Sizin gibi örnekleri gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam.Umarım benim oğlumda zamanla durumunu kabullenip,kendisiyle barışık yaşayabilecek.Size bu yaz yaşadığı bir olayı anlatayım;sınıfında hoşlandığı bir kız vardı,kızda sınıfın en güzeli.Kendi yaşıtı kuzeni bize gelmişti tatilde oğlumun kanına girmiş kıza seni seviyorum diye mesaj atmışlar.Yarım saat içinde kızdan yanıt gelmiş''bende seni seviyorum aşkım''diye oğlum ve kuzeni bağırış çağırış yanıma gelip anlattılar kızın mesajını gösterdiler.Oğlum durmadan kuzenini öpüp teşekkür ediyor.Güldüm geçtim.Amma velakin olaylar romantik dram şeklinde gelişti.Kız günde 50 aşk mesajı atıyor benim küçük oğlumda yalvar yakar benden kontör istiyor.Bu arada ikiside Judoya gidiyor ve bu mesaj olayından sonra ilk kez orada karşılaşacaklar.Nasıl bir heyecan,panik,süslenme,jöleler ki ömründe kendine bakmamıştır eşofmanla gezer.Neyse orada ne oldu hala bilmiyorum oğlum eve gelince odasına kapandı ve hıçkırarak ağlıyor.Ne olduğunu sordum ama kendini tokatlıyordu ve anne ben daha çocuğum öyle filmlerdeki gibi kıza sarılmak istemiyorum diyordu.Kızdan mesajlar gelmeye devam ediyordu bu arada.Bende ona haklısın oğlum dedim daha çok erken,istersen ben yanıt vereyim senin ağzından dedim ve kıza onu arkadaşça sevdiğini,dersleri falan yazdım.oğlum omuzlarından dağ kalkmış gibi rahatladı.Kendine güveni yok yani.Sanırım kız çıkalım falan dedi,oda korktu.Bu oğlumun ilk aşk acısıydı ve benim ona kısıtlıda olsa ulaşabildiğim bir olaydı.Ama aynı zamandada başı sıkışınca annesinin onun yanında olduğunu biliyor artık.Bu yüzden bu kızı çok seviyorum......Hoşçakalın