Arkadaşlar ben aydodu bendede nistagmus ve miyopi var.Nistagmus ile ilgili rahatsızlığın tedavisi varmı Bilgisi olan var ise foruma yazarsa sevinirim[/i]
Arkadaşlar ben aydodu bendede nistagmus ve miyopi var.Nistagmus ile ilgili rahatsızlığın tedavisi varmı Bilgisi olan var ise foruma yazarsa sevinirim[/i]
Ne kadar Cokmusuz ßanane ya Tekim Saniodum ßennn . ßende deeee Retina DekoLmani waR SaG Hic %0 soL da Sinir öLmesi + Sonradan oLusan DekoLmanLa SoL Gozumden 1 Kez AmeLiyat oLdum.. 7 Kez AmeLiyat EttiLer Ama ßi Sonuc y0kßen ßoLede MutLuyum Yasamam Gerekeni Yasiorum . Suan %15-20 Ciwarinda qöRüorum Her isimi qEndim yapi0m
![]()
Aydoğdu, merhaba
Nistagmusunun sebebi nedeir. Örneğin bendede nistagmus var sebebi ise doğuştan total renkkörü olmam. Yani hiçbir rengi tanımıyorum, %10 görüyorum %90 görme kaybı var.
Benim durumum için tedavi şansı yok, nistagmusum ışık durumuna göre, baktığım objenin yakın yada uzakta olmasına göre hatta pisikolojik durumuma göre artıp azalabiliyor. Gözlerim horizontal yani sağa sola doğru titriyor. Umarım senin rahatsızlığın için bir tedavi imkanı vardır. Görmem ile ilgili detayları yazarsan benim durumumla ilişkisini kurabiliriz belki.
bende gece korlugu var dogustan.ve mıyop
ARKADASLAR BENDE BURADDA YENİ SAYILLIRIM.BENİM SOL GÖZ DE DOGUŞTAN GÖZ TEMBELLİGİ VAR ROBERTO KEREM BU MESAJI OKURSAN SENİNLE TANIŞMAK İSTERİM.MURAT POLAT03@HOTMAİL.COM
Bende Sol göz görme yok
sağ göz miyop astiğmat 10/8
yani % 40 görüyorum
ama en az 12 - 13 saat pc başındayım
Bende siteye dün üye oldum ve aranızdaki yerimi alayım dedim
herkese merhaba arkadaşlar ve geçmiş olsun diyorum!
Benim göz problemim;küçükken geçirdğim bi hastalık sonucu sağ gözümü almak zorunda kaldılar çünkü diğerine de sıçrama ihtimali varmış.şu an protez göz kullanıyorum..
''Bu sitede sizlerle olmaktan çok mutluyum.umarım bir gün bir araya gelme fırsatımız olur.sevgiyle kalın..!
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,ben istanbuldan adım onur benim sol gözüm görmüyor protez kullanıyorum sizlerle tanışmak ve arkadaş olmak isterim hoşcakalın selam ve dua ile....
bende görme engelliyim mrhaba sizlere :P :P :P
herkese merhaba.ben az goruyorum sizler gibi. yanlız olmadığını bilmek çok guzel.inşallah herşey istediğimiz gibi olur.gözümüz az görüyo ama kalp gözümüz açık olur inşallah.
sevgiyle ve her zaman umutla kalın.......
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM OĞLUMDADA KONJENTİNAL NİSTAGMUS VAR BİRDE RENK KÖRLÜĞÜ % 15 GÖRÜYOR %85 görme kaybı var
merhaba
bende de retinitis pigmentoza var.17 yaşından sonra ortaya çıktı bu hastalıkve gün geçtikçe kötüye gitti.
Mrb benim babam da doğuştan retinitiz pigmentoza hastası yıllardır samsun 19 mayıs ünv tedavi görüyo ama bişey yapamadılar hala geri gidiyo