Arkadaşlar, sizlerde bu hastalığın sebebi araştırıldığında sonuç ne çıktı sebebi neymiş acaba? Ben şimdi ivig almak için ve polinöropati sebebi araştırılması için hastaneye yatıcam neden olabilir bu hastalık ?
@deathless
Evet bu nöropatik ağrı,sizde demekki ileri seviyede değil
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar, sizlerde bu hastalığın sebebi araştırıldığında sonuç ne çıktı sebebi neymiş acaba? Ben şimdi ivig almak için ve polinöropati sebebi araştırılması için hastaneye yatıcam neden olabilir bu hastalık ?
@btlkayaaa..sinir hasarının çok nedeni vardır bendeki beyin kanamasına bağlı neden..
@deathless
Anladım, çok geçmiş olsun size de. Benim henüz netleşmedi hastaneye yattığımda belli olacak sanırım. Kötü bir şey çıkmaz inşaallah biraz korkuyorum.
@btlkayaaa..size de çok geçmiş olsun umarım sonuçlar beklediğiniz gibi çıkar..
@btlkayaaa tedavisi yok benimkinin.Zaten tedavi olsan o raporu vermezler.Hastanenin rapor bölümüne başvur.Onlar seni yönlendirir.Doktorları dolaşacaksın en son sağlık kurulu karar verecek.
@yakups
Neden tedavisi yok acaba sizinkinin?
Bu hastalığın net tanısı ve tedavisi yok.Bizim yaşadıklarımız ve öykümüze göre doktorlar istatistik yapıyor.Sonradan gittiğim iki nöroloji doktoru hastalığıma rağmen "meraklı bir halde ne teşhis konuldu?" sorusunu sordular. Sinir sistemi bilinmeyen bir derya arkadaşlar...
@tolgafb
nasıl olur ya, hiç mi ilaç aldım iyileştim diyen yok? Ne olacak peki böyle, ivig dedikleri ilaçta mı işe yaramıyor?
@btlkayaaa Benimki genetik o yüzden tedavisi yok.
@yakups
Anladım çok geçmiş olsun
Ailemde olmadığı halde nöropatimin kalıtsal olduğunu söyledi doktorlar, 1 hafta yattım hastanede ıvıg verilmedi. Böyle bir şey olabilir mi sizce? Kalıtsal olduğunda nasıl bir tedavi uygulanıyor?
Geçmiş olsun Cnm bnm nasıl oldun tedavi @ btlkayaaa
@tapasya
Teşekkür ederim canım, tedavi uygulanmadı. Kalıtsal olduğu söylendi ama yine de bir kaç kan tahlil için Boğaziçi Üniversitesine gitmişti. Onun sonucuna göre tedavi uygulanacak sanırım.
Gelmiş geçmiş olsun canım benim umarum en iyi sonuçlar çıkar dualarım seninle kuzum ☺️🙏😘@btkkayaaa
@btlkayaaa