benim oglum hemofili hastası tanısmak konusmak isteyen arkadaslarım facebook tan ekleyin beni
memduh talip yazanel
yazın cıkar
Ben hemofili hastasıyım faktör 8 eksikliği var kanımda % 8 faktör var ameliyat olmak istiyorum ama çok kanama olurmu onu bilmiyorum sakat kalırmıyım bilmiyorum ameliyat olan varsa bana mesaj atsın ön çapraz bağım kopukmuş diz ameliyatı olacağım cep numaram 05437638831 orhan-menekse@hotmail.com iyi günler
benim oglum hemofili hastası tanısmak konusmak isteyen arkadaslarım facebook tan ekleyin beni
memduh talip yazanel
yazın cıkar
Herkese geçmiş olsun. Birbirimize dua edelim. Müminin mümine yaptığı dua kabul edilirmiş. Bir de “Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” "Allah'tan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.O’na dayandım,O’na güvendim" zikrini anlamını düşünerek ve inanarak çokça zikredelim.
Arkadaşlar cümleten iyi aksamlar malesef bendede var ama unutmayalimki beterin beteri var. Normalde faktör duzeyim 1,2 ama cok şükür . Ben hatta hastalığı yendim diye bile düşünüyorum bazen düzenli spor ve ilaçlar düzgün alınınca herşey normal. Unutmayalimki kaslar ne kadar güçlü olursa o kadar geç hasta oluruz. Ankaradayim. Zorda kalan ilaca ihtiyacı olan olursa ulaşabilir
@enessalih06
ben de hemofili b hastasıyım acil bir şey hariç arkadaş olmak istiyorum çünkü çevremde hiç benim gibi olan kimseler yok doğal olarak derdimi anlayan da yok arada konuşup dertleşiriz inşallah. eğer kabul edersen face hesabımı sana gönderirim. kendine iyi baka allaha emanet ol. rabim bize yardım etsin![]()
Hemofili (A)
Selamlar herkese ben de ağır hemofili hastasıyım (A). faktör düzeyim sıfırın altında.
Öncelikle herkese Merhabalar. Hemofili hastalığı konulu bir roman yazmaya çalışıyorum. Hemofili hastalığı hakkında bilgim sınırlı sizden ricam bu hastalığa sahip olan kişilerin veyahut yakını olanların benimle iletişime geçmesi. Amacım hemofili hastalığını azcıkta olsa insanlara duyurmak. Hemofili hastalarının yanında olmak . Şimdiden teşekkürler 😃
bende hemofili hastasıyım kadın olduğum için nadir görülüyormuş. faktör 5&8 eksikliği var sorunuz varsa yanıtlayayım
Çok teşekkür ederim. Hemofili hastalığı olan kişilerde bazı durumlar yan etki yapıyor mu. Örneğin başağrısı veyahut diz, dirsek ve bilek ağrıları.
Öyle durduk yere yapmıyor ama şöyle anlatayım ben çok aktif bi insanım sürekli bi yere çarpıyorum hafif bile vurmuş olsam morarıp ağrı yapar. Geçen ay yatağımın başına dizimi vurdum hala ağırıyo bileklerde ve diz kapağımız da ise ara ara kırt’ diye sesler de mevcut doktorum öyle durumlarda gel dedi ama her ay gitmekten haliyle bulanıyoruz
Peki yemek yemede sıkıntı yaşıyormusunuz? Yemeniz veyahut yememeniz gereken yemekler var mı?
@Gözlüklüyazar
Peki yemek yemede sıkıntı yaşıyormusunuz? Yemeniz veyahut yememeniz gereken yemekler var mı?
Bu konu biraz karışık doktorlar bir şeyi yasaklamıyor ama kan sulandıran yiyeceklerden kaçıyoruz.mesela limon aspirin ısırgan otu soğuk algınlığı ilaçları ve daha yiyip de bilmediğimiz bir çok yiyecek.bilmeden yediklerimiz de var onlarda bi yerimiz kanadığında iyice sulandırdığından zararını görüyoruz.dediğim gibibu konu biraz meşakatli...
@öneer
öner bey sizinle konuşmak yardımcı olmak dertleşmek isterim durumlarımız aynı gibi bende o 30 binde 1im
Ben bana verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim ama 15 yaşındaki bir kızın düşünceleri kitap olur mu bilmiyorum. Ama olması için ne güzel kelimelerimi kullanmaya hazırım. Kitabin adi Küçük Kan Pulcukları. Şimdi sayfa halinde bilgisayarımda kayıtlı ilham geldikçe yazıyorum. Tekrardan çok teşekkürler 🐞🐞🐞❤