bu hastalıgı 9-10 yıldan beri çekiyorum ama ileri bir evrede değil Allaha şükürler olsun koşabiliyorum istediğimi yapıyorum aslında hastalık akşam geliyor aklıma. işte herşey kafada bitiyor. düşük ayak yürüyorum ama dışardaki insanlar hastalıgımın varlıgından bile bir haber.ankarada okulu bitirdim gazi üniversitesi hastenesine gittim tedavisi yok dediler hacettepede parça aldılar. tekrar gazi üniversitesi hastanesine gönderdiler hocalar baktılar yapacak bir şey yok dediler...sana şuan aşırı zararı olmaz dediler ancak yaş 50- 60 oluca etkileri artar dediler.. adanada filiz koça gittim bu hastalık üzerine uzman lyrica yazdı ilaç iyi geldi agrılarımı dindirdi.bu da aynı şeyleri dedi hayatını fazla şimdi etkilemez ilerde etkiler dedi psikoljikmen rahatlattı...tıp gelişiyor dedi bakarsın kök hücre tedavisinde başarı saglanır.. bu hastalıkta kurtulursunuz dedi. yalnız kafana hiçbir şeyi takma dedi.modiodal,lyrica ve B vitamini yazdı.. bende şuan dokuz on çesit ot kaynatıp her akşam içiyorum...HERKESE SAGLIKLI GÜNLER..