Günaydın herkese
@çiçek27 ben daha önceki yazılarımda söylediğim gibi Cgf+Prp+Ozon tedavisi+bi takım bitkisel ilaçlar kullandım ve tedavim hala devam ediyor. Yaklaşık şu ana kadar 10 bin lire civarında bi ücret tuttu herşey ve sanırım 2-3 bin lira daha harcanacak gibi. Ben faydasını gördüm şahsen her iki nekrozlu bacağımda %50 şer iyileşme gerçekleşti 4 ay içerisinde. Forumdan bi arkadaş hocaya muayene olmuş ama onun bişiy söylemesi için erken sanırım yeni başlamış ve avasküler nekroz ile ilgili değil onun tedavisi..
Ostokin ile ilgili bir bilgim yok malesef benim.. Hiperbarik oksijen tedavisi için doktora gidip rapor çıkarılması gerekiyor aksi halde devlet karşılamıyor oksijeni ve her yerde farklıdır ancak benim Ankarada kapsüle girdiğim yerde günlük 85 tl idi.. Avasküler nekroz için de devlet sadece 2 ay karşılıyor.. Evrelerinizide kalça emarı çektirip bir ortopedi doktoruna gösterirseniz öğrenebilirsiniz çok geçmiş olsun
Bu arada Hiperbarik oksijen tedavisi tabi herkesin bünyesi farklıdır ama benim bildiğim başlangıç aşamasında etkili oluyor.. Ve şunuda eklemek istiyorum arkadaşlar İyileşme gösterdiğim 4 ay içerisinde hergün kemik suyu paça ilik gibi besinler aldım inanın bana bunun çok faydası var 24 saate yakın bir süre kaynamış jöle kıvamında kemik suyunu tüketmeniz çok önemli.. ben ameliyattan sonra tekerlekli sandalyeye başlamak zorunda kaldım ama artık ağrılarım eskisi kadar değil bununda sebebi sanırım hem iyileşme hemde düzenli yüzmeye gidiyorum. Yüzme olayınıda bana prof dr Ali Şehirlioğlu önermişti imkanınız varsa yüzmeyide ihmal etmeyin. İyi günler