@Dnzdrn Ilk aylarda olur normal zamanla duzene giriyor sabitleniyor gecmis olsun omurluk olsun
@kenan91 BEN NAKİL DEĞİLDE DONÖR OLDUM ANNEME . SEN GİBİ ALKOL SİGARA TÜKETİYORUM. ŞUAN SPORDA YAPIYORUM AMA TEK BÖBREKLİ KİŞİLER İÇİN BİRAZ ÇABUK YORULUYORSUN DİĞERLERİNE NAZARAN. BİLGİN OLSUN.
@Dnzdrn Ilk aylarda olur normal zamanla duzene giriyor sabitleniyor gecmis olsun omurluk olsun
@Rebellious
T.C. VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Namık Kemal Mah., Milli Müdafa Cad. No:20, 06420
Kızılay / Çankaya / Ankara
0 (312) 415 50 00 (10-Hat)
vgm@vgm.hs01.kep.tr
@Barda5
Özelden aldim teşekkür ederim
@HakanEs26
Ben alkol sigara kullanmıyorum kreatinin 3 temmuzda 4,91 çıktı ama ben de herhangi belirti ya da korkacagim, şikayet edeceğim bir şey yok şimdilik. Spor olarak yürüyüş yapıyorum sadece, her işimi yürüyerek hallediyorum. Proteine dikkat ediyorum birde yememem gereken bazı şeylere, meyve suyu içmiyorum. En az 2,5 lt su içiyorum bakalım hayırlısı artık
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese gecmis olsun anneme bobrek yetmezligi baslamis dendi neler tavsiye edersiniz birde istanbulda avrupa yakasindayiz dr tavsiye edebilcek olan varmi
Merhabalar. Prof.Dr Murat Tuncer var istanbulda Medicana Hospital'da şiddetle tavsiye ederim. Kendi doktorum haftanın farklı günleri farklı hastanelerde oluyor Medicana Beylikdüzü-Medicana Bahçelievler-Medicana Ataşehir... Size uygun olan hastaneyi arayıp randevu alabilirsiniz şimdiden çok geçmiş olsun..