Aynen hayat devam ediyor çok şükür benim 2 yıl 6 ay oldu ama benim halen Her ay kontrole gitmem gerek acaba tüm nakinakil li ler böyle 3yıl dolana kadar her ay gidiyorlar mi
Aynen hayat devam ediyor çok şükür benim 2 yıl 6 ay oldu ama benim halen Her ay kontrole gitmem gerek acaba tüm nakinakil li ler böyle 3yıl dolana kadar her ay gidiyorlar mi
hastadan hastaya değişir o Derya hanım canınızı sıkmayın ben 1,5 yıldan sonra 3 ayda bir gitmeye başladım 4 yılın sonunda 4 ay da bir gitmeye başladım doktorum öyle uygun gördü ama şimdi 3 ayda bire düşürdü tekrar kontrol sıkılığını takmayın böbreğe iyi bakın gerisi tefferruat
Nakilden sonra malulen emekli olan varmi acaba ben 6 ci aya girdim nakil olali .dikekcemi verdim.benim isim.agir oldugu icin calisacak gibi degilim .asciyim.kasimda dilekcemi verdim aralik 6 da heyet raporumu teslim etttim kurula.takip ettigim kadariyla tahattulu olmak uzere islendi yaziyo.herkese gecmis olsun saglikli gunler dilerim
Rapor şart. ...
5 yıl prim ödenmiş olması şart. ...
1.800 gün borçlanmayla tamamlanabilir. ...
10 yıldır sigortalı olma koşulu herkes için geçerli değildir. ...
Sigorta girişi hayati önemde. ...
Sigorta girişi öncesi rahatsızlıklar sayılmaz.
İnternetten baktım malulen emeklilik için şart olarak bunlar çıktı
Raporum var 1800 un uzerinde de gunum var 10 yilida doldurdum
Sgk li olduktan sonra rahatsizligim cikti
o zaman büyük ihtimal olursun ama ağır engelli olma şartı isteniyormu bilemem
maluliyet cetvelinde diyaliz hastaları
ve nakil olmuş kişiler var
ben periton diyaliz yapıyorum
çok para değil ama hiç yoktan iyi
çalışıyorum şimdi emekli olmayı düşünmüyorum
Merhaba arkadaşlar 10 yıldır nakilliyim son üç yıldır protein kaçağı sürekli artıyor biyopsi yaptım bişey çıkmadı pra negatif kreatin 1.8 egfr 50 24 saat idrar da proteın 2.31g olarak çıkıyor şimdi ise doktorum MABTHERA ilaç önerdi bu ilacı kullanan var mı
Murat bey maşallah 10 yıl cook iyi bir süre Allah daha uzun sure versin ilk nakil olduğunuzda kreatinin kaçtı hep mi böyleydi ne zaman protein başladı o ilacı niye veriyor nakil böbrekte yeni bir hastalık mı oluştu bende besbucuk yıllık nakilliyim kreatinin 1.74 ama 1.3 civarındaydı daha önce
Ben 6 ci ayin icindeyim ayda bir gidiyorum kontrole simdilik
@Canisi
hayırlı olsun canlımı kadavramı? kreatinin durumunuz nasıl?
@Ali_Gs ilki 0.90 sonra 1.20 ilk üç yıl böyleydi sonra 5 yıl boyunca 1.50 iki yıldır da 1.65 ile 1.80 arasın da protein ise bir yıldır sürekli artıyor 5 ay önce 3 g dı şimdi 2.3 gram mabthera sanırım proteini sıfırlıyormuş daha önce nakil olupta kullanan var mı acaba
slm öncelikle geçmiş olsun herkese
bende 20 yıl oldu nakil olalı ama 6 aydır protein çıkmaya başladı sebebini ararken tesadüfen buraya yönlendirildim ve bu gün üye oldum ancak bu MABHTERA lenfoma tanısında kemoterapi ilacı olarak kullanılıyor ben daha önce 6 kür aldım böbrekte geçici kreatin yükselmesi oldu çok sorun yaşanmadı şimdi kafamı karıştıran olay neden protein kaçağı için de kullanılıyor olması
buarada benim için herhangi bir girişimde bulunulmadı protein kaçağı ile ilgili