tabıkıde bennn) hımm ama ben gırtlak degelım...osteosarkom 3 sene ssonra ardından akcıger metastaz
)
ve hala yasıyorum bı bacak gıttı cıgerın yarısı gıttı ama olsun hacettepe yedın bıtrıdın benı beeeeeeee![]()
tabıkıde bennn) hımm ama ben gırtlak degelım...osteosarkom 3 sene ssonra ardından akcıger metastaz
)
ve hala yasıyorum bı bacak gıttı cıgerın yarısı gıttı ama olsun hacettepe yedın bıtrıdın benı beeeeeeee![]()
bende kanser hastasıyım vucut yarıya indi :lol:
Çok geçmiş olsun arkadaşlar, ben de kanser oldum ama tedavi ile iyileştim. Nazofarinks Karsinom'du radyoterapi verdiler kafama. Tedavinin yan etkilerinden dolayı engelliyim şimdi. Asla moralinizi bozmayın "ben seni yeneceğim" diye düşünün. Ben kanser olduğumun farkında değildim, yani bilmek istemiyordum aslında, bu yüzden farklı yaşadım hastalığımı belki de. Kendinize iyi bakın, umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. Sevgiler
oleeee herkes burdaymışbende osteosarkomdan sol bacagımı kaybettim 3 sene tedavi sonrasındaşimdilik iyiyim hadi hepimiz için hayırlı olsun Allah acil şifalar versin hepimize
![]()
merhabalar bende kemik kanseri tedavisi gördüm..osteosarkom bende yaşıom benimde akciğerde nodüller var umarım büyümezler...sizlerede çok çok geçmiş olsun
Arkadaşlar,
Kanser hastası olan tüm insanlara Allahtan acil şifalar diliyorum.
Bende kanser hastasıyım. (Rectum ca.adeno karsinoma)
2002 yılında ameliyat, kemoterapi ve radyoterapi tedavisi uygulandı.
Şimdi Allahıma şükür çok iyiyim.
Allahtan ümit kesilmez.
Derdi verirse şifasınıda verir.
Hastalıkta çekilen sıkıntılar,
inşallah günahlara kefaret olur.
Selamlar,
sol femur Osteosarkom 2,5 yıl sonra akciğer metastaz.
![]()
Merhaba Arkadaşlar,gruba bir kiş daha eklendi
Benim hikaye traji komik kanser rahatsızlığının üzerine birde yapayanlış bir teşhiş sonucu bacağımı kullanamaz oldum.Allah,hepimize sabır versin,sabır olduktan sonra sanırım bir çok şeyin üstesinden geliniyor. :wink:
Açıkcası kanserle yaşamaya çok alışmıştım,fakat hani derler ya bile bile lades diye bacak olayımda doktorlara olan öfkem dinmek bilmiyor,Allah'a havale ediyorum onları.Sizleri de Allah'a emanet ediyorum.![]()
hepınız hosgeldınız arkadaslarya uzulmeyın ben ıkı kere yendım bu kanserı ılk olarak 2002 de sol bacagımı verdım son olarak 2006 6 0cakta sol akcıgerımın yarısını
hala yasıyorum hayatı ti ye alıyorum ole yada bole yasıyorum ıste unutmayın bu hastalıgın tek caresı YUKSEK MORAL ılacmıs kemoterapıymıs radyoterapıymıs hepsı tırişka
moral olduktan sonra bu yontemler sadece yan tedavıdır.. kı ben bu kanserı boyle yendım.. SIZE BIR TAVSIYE kendınızden baska bırsey dusunmeden kafanıza dert etmeden sakın bır yasamı secın bakın hersey yoluna gırecektır..unutmayın HERSEYDEN ONCE INSANIN KENDIDIR..
bundan 9 yıl önce kanseri (osteosarkom) atlattım.... bende ayağımda küçük aksamsından başka bir izi kalmadı... tek kurtuluş moral arkadaşlar
Dört yaşındaki yiğenime 2 kasım 2006 da nöroblastom (böbreküstü bezi tümörü) teşhisi koyuldu ve hemen kemoterapiye başlandı. Ardından raydoterapi şuan güçlendirilmiş idame alıyor.
Rabbim herkese acil şifalar ve bu yolda yürüyenlere sabırlar versin.
BU OSTEOSARKOM NE MELET YAAA AKCİĞERE VE LENFİME METAZTAS YAPTI AMA NEYSE SEZERİN DEDİĞİ GİBİ MORALİ YÜKSEK TUTMAKTAN GÜÇLÜ OLMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK DALGA GEÇCEZ ARTIK BİZDE![]()
Arkadaşlar,MUSTAFA SARIKAYA yı internetten bir araştırın.Bu şahıs kanseri tedavi ettiğini söylüor.