her il ve ilçelerde sosyal yardımlaşma kurumları var... oradan bu konu hakkında bilgilenebılırsınız...
evde bakım ucretı almak için muracat ederek o hasta için çalışamaz raporu nu alması gerekıyor... bildiğim kadarı ile...
her il ve ilçelerde sosyal yardımlaşma kurumları var... oradan bu konu hakkında bilgilenebılırsınız...
evde bakım ucretı almak için muracat ederek o hasta için çalışamaz raporu nu alması gerekıyor... bildiğim kadarı ile...
zeynep0606;
Zeynep hanım dayınıza allah şifa versin geçmiş olur inş konumuza dönelim dayınızın evde bakım maaşı alabilmesi için devlet hastahanelerinden alınmış özlülük oranı belirten ve en az % 55 ve ağır özürlü ibaresi taşıması şartı aranmakta ve dayınızın yaşadığı hanede yaşayan kişi başı düşen gelirin kişi başına senenin ilk 6 ayı için 423 TL 2. 6 ayı için 443 TL olması şartı aranmakta engelli kişinin temel ihtiyaçlarını kendisinin karşılayamaması şartı da birinci şartlardan mesela nedir bu ihtiyaçlar tuvalet banyo yemek yeme elbisesini giyinme vs vs temel olan tüm ihtiyaçlarını kendisinin yapapası şart tekrar geçmiş olsun allah tüm ihtiyacı olan kişilere şifa versin
Hasta olan herkese Allah şifa versin..
Benim bir tanıdığımda birden fazla bölgede kanser vardı, hatta bir ara kalbi bile durmuştu. Daha sonra zerdeçal kullandı ve şu anda hiçbir şeyi yok. Zerdeçalın faydası ile ilgili habere şu adresten bakabilirsiniz:
Zerdeçal kansere düşman
selam bende rectum ca kolon kanseriyim arkadaşlar![]()
Selamlar herkese geçmiş olsun şifalar dilerim...yeni ameliyat oldum ,tükrük bezi kanseriyim..40 gün olduğu halde ağrılarım gittikçe artıyor.omuzlarım sırtım kemik ve kas ağrısı hissediyorum....rüyalarıma giriyor bazen ameliyat psikolojim bozuk..çekmeyen bilmez bide daha zor durumda olanlarında olacağını düşünerek böyle bir site aradım..sanırım buldum sevgilerimle..
muhammedali senin yaşın küçük sanırım ben 59 yaşındayım..şeker tansiyon artritim var..ağrım çok oluyordu ameliyattan sonra çoğaldı..kemik ve kas ağrım başladı..ocak ayında ultrason çekileceğim..kontrole gideceğim...sevgiler..
amacım sohbet değil,zaten elimde rahatsızlık var,lütfen benimle aynı hastalığı çeken yada bu konuda bilgisi olan deneyimi olan varsa formda yazsın..özel mesaj istemiyorum..
Öncelikle rabbim herkese şifa versin hastayada bakanada sabr versin..Bende mide ca nedeniyle total gastrektomi,splenektomi ve dual pankreaktomi ameliyatı oldum...Akciğer met nedeniyle kemo aldım..Çok şükür atlattım yendim.Bittimi bitmedi bi sürü hastalığım var ama beterin beteri var napalım bu günlerede şükrolsun.Bir arkadaş zerdeçal demiş..ciddi anlamda bende faydasını gördüm poliplerimi yok etti zerdaçal tavsiye ederim..
zerdaçal kullanmayı düşünüyorum çok faydalıymış gerçektende.. biz umudumuzu yitirmeyelim yinede..Allah şifa versin tüm hepimize sevgiler..bilgi için teşekkür ederim uğur bey..sağolun..
merhaba arkadaşlar bu ne kalabalık böyleasla yalnız değiliz :P Ben5 yıl önce koah hastası iken akciğerde başladı kanser ama yabancısı değildik ailece tanışıyoruz sülalenin yarısı ile haşır neşir onunla . tedavi ve kontroller devam ederken over kanser bordörline ile ameliyata girdim mide karaciğer bağırsaklar karın zarı derken 103 tümör alındı ameliyatın üstünden 6 ay geçti böbrek ve sol göğüste metastaz yapmaya başlandı kemoterapilerle onuda hızlıca atlattım ama şimdide gırtlakta görüldü takip eden doktorum her an yeni bir ameliyata hazır ol diyor ama ben şahsen ameliyatsız yenmenin her yolunu denemeliyim sesimi kaybetmekten korkuyorum üç öğün yemeklerde önce bir yemek kaşığı kıyılmış dereotu tavsiye ettiler denemeey7 başladım bakalım ne olacak tabi ilaçlarımıda düzenli kullanmaktayım . kanserden korkmuyorum ah şu artritim olmasa
![]()
sol akciger kısmında o.5 cm nodül izlendi halada var bunun çaresi nedir bi paylaşın
herkeze geçmiş olsun bende HODGKİN LENFOMA hastasıyım 6cı kemoterapıyı gorcem bakalım ılerlıyen zamanda daha neler görcez şimdilik iyiyim düğünüme bir hafta kala bana bu teshiş konuldu biraz moral bozukluğu oıldu ama şu anda cok ıyıyım terapiden önce 74 kg dum şu anda 96 kg oldum doktorum anormal bir durum yok dedi hayatıma olduğum gibi yaşıyorum bakalım sonuç ne olucak ılk baslarda boğazımın sağ tarafında epey bir buyuk şişlik vardı şu anda hiç birsey kalmadı allah şükür ben ve benim gibi tüm kanser hastalarına allah şifa versin saygılarımla.........
akciğer kanseryim.tedavi görüyorum.2-4 sene ömür biçiyorlar.gerçekmii?
Rabbim Şafi ismi şerifiyle şifa versin kardeşim.Allah yardımcın olsun.Kimin ne zaman öleceğini Allah'tan başka hiç kimse bilemez.Dolayısıyla net bir şey söylemek doğru olmaz.
Herkese geçmiş olsun. halitc canını hemen sıkma. 3 ay ömür biçilen birçok hasta bile tamamen iyileşebiliyor. Sana tavsiyem sık aralıklarla ve bol çeşitli yemek ye. Yani bünyen çok güçlü olsun. Sadece karbonhidrat değil sebze meyve bal yoğurt incir pekmez ne bulursan götür. Bu hastalıkta en önemli şey vücut direnci ve moral. Dünya yansa umrunda olmasın. Hiçbirşeyi kafana takma. İnşallah böyle bir ortamın vardır. mailleşebiliriz feelinbad999@gmail.com