dedem kanser kemoterapiye başladı .
dedem kanser kemoterapiye başladı .
ne çok osteosarkom hastası varmış. 2001 de başladı. sol bacağa total protez takılmakla yırttım. kemoterapi falan gördüm bisürü.akciğere falan bişey olmadı şükür. 10 sene bişey olmazsa dahada bişey olmaz dediler ama bellide olmaz. şimdilik mutlu mesut yaşamaya çalışıyorum. herkese acil şifalar.
arkadaşlar onkolojik rahatsızlıgı olan varmı ben nazofarenks ca
ben varım
rahatsızlıgın neresi tedavin bittimi
Onaltı sene önce omurilik tümöründen ameliyat geçirdim ardından ışın tedavisi gördüm 16 senedir senelik kontrol mr cektiriyorum yeniden oluşum görünmüyor yinede kontrolleri aksatmamak lazım erken teşhis cok önemli, herkeze acil şifalar diliyorum.
Merhaba
Ben 2007 aralık ayında midesi alınan taşlı yüzük hücreli mide kanseri hastası idim. radyoterapi kemoterapi sonrası iyim çok şükür Allahım hepimize
güç kuvvet şifa versin![]()
ben nazofarenk ca evre 4
kemoradyoterapi aldım şükür pette tutulum yok
Allah hepimize şifalar versin
annemi 2 dayımı teyzemi kanserden kaybettim
arkadaşlar bugün haberturk gazetesinde onkolojik rahatsızlıklarla ilgili güzel ve bilgilendiren bir yazı okudum. ilgilenen arkadaşlar okuyabilir.
kanser Mamografi kemoterapi radyoterapi şeker-HABERTÜRK
bende kan kanseri aml yim kemoterapi aldım nakil oldum şimdilik takılıom ortalıkta iştebide cv hecti mi ne warmıs ondan uzak durmaya calısıyorum
) moral ii dir %88 özürlüymüşüm öylede rapor verdiler allah büyük işte
![]()
2003 Osteosarsakom
2009 osteosarkom high grade sol diz üstü Amputsayon
2010 Osteosarkoma bağlı ac metastaz.
bende hala yaşıyorum çok şükür...
bende kemik iliği kanseriyim.kemoterapi radyoterapi ve sonunda nakil oldum. kemik metastazı var. bakalım yaşıyoruz şimdilik. acaba bize % kaç oran veriliyor.bilgisi olan varsa artık bende emekli olmak istiyorum.herşeye rağmen hayat güzel...