merhabalar, bende buradayım. benim gibi birisini veya engelli bir kişiyi hiç tanımadım. o yüzden bu konuda yalnızım. bu yüzden sizlerle konuşmak kendimi daha iyi hissettirebilir![]()
@marto1 Ben parmaklarımı kullanabiliyorum gitar felan çalıyorum. Kolum yukarı ve yana kalkmıyor. Dirsek tam açılmıyor. Avuç içi yere bakar şekilde karşıya tam uzatamıyorum. Sosyal hesaplardan da ekleyebilirsiniz. Ben bulamadım sizi
@marto1 kolum uzatınca düz değil dirsek tarafından. Çalışarak biraz toparladım ama dirsek kısmını nasıl düzelttiniz ? 2 kol arasında uzunluk farkı da var mesaj bırakmıştım size.
merhabalar, bende buradayım. benim gibi birisini veya engelli bir kişiyi hiç tanımadım. o yüzden bu konuda yalnızım. bu yüzden sizlerle konuşmak kendimi daha iyi hissettirebilir![]()
@Yusufbabur
Dostum foruma çok fazla girip bakamıyorum bu işe girişiceksen öyle 1 yıl 2 yıl 5 yıl falan olmaz en az 10 yıl 15 yıl(düzenli) çalışmalısın ki o dirsek düzene girsin yaşa göre belki 20 yıldır kullanmadığın kolu bir anda açılmasını sakın bekleme ben daha 20 yıla yeni girmek üzereyim ki hala arada farklar var diresek kısmı en az 20 yıllık düzenli spor ister oda tam düzeltme falan yok insani ihtiyaçlarıını giderebilirisn 10 parmak klavye kullanma gibi vsvs