Arkadaşlar son 3 aydır her türlü tetkiklerim yapıldı ve kemik erimem orta cıktı ilaç verme geregi duyulmadı heyet de değerlendirdi MG olarak ufak aksaklıklar hariç güzel gidiyor. 8 seneye koşar adım giderken sanki zorlukları aşmayı başardım. kilo sorunumuda kısa zamanda cözecem dietisyene gittim ve kilo vermeye başladım. bu hastalığa yeni giriş yapan arkadaslar biraz zaman iyi bir takip ve moralinizi yüksek tutacak bilinçli arkadaslarla inanın hayatınızı gayet güzel idame ettirebilirsiniz. sadece kulaktan dolma bilgilerle kendinizi sıkıp üzmeyin. bilinçli olun mutlaka iyi bir nörolok bulun ve düzenli olarak sorunlarınızı sorularınızı ona danışın buradada bilinçli dostlar var onlarada danışabilirsiniz her konuda ilaçdan tedavi için yere kadar herkeşey için banada danışabilirsiniz ben kocaelindeyim buradada tıp fakültesi mg konusunda cok iyi hocalar barındırıyor sevgiyle sağlıkla kalın m.reha yücel. 05332028590 reha_yucel@hotmail.com.. facebook daki myasteni gravis hastaları yardımlaşma gurubuna beklerim hastalıkla ilgili deneyimlerini soru,sorunlarını paylasanlarada ücretsiz myasthhenia gravis uyarı bilekliğini yolluyorum