Benim annemde mg hastası anneme 3 hafta önce teshis kondu.11 mayısta ğöğüs bölümünde ameliyat olacak ameliyatı ege üniversitesinde olacak önceden burda ameliyat olan varmı acaba cok merak ediyorum ameliayatta aliözdil girecek varsa bana cevap
Benim annemde mg hastası anneme 3 hafta önce teshis kondu.11 mayısta ğöğüs bölümünde ameliyat olacak ameliyatı ege üniversitesinde olacak önceden burda ameliyat olan varmı acaba cok merak ediyorum ameliayatta aliözdil girecek varsa bana cevap
çok büyük geçmişler olsun allah her şeyin hayırlısını ve mutluluk versin
sagol caglar herkese buyuk gecmış olsun umarım herkes eskı saglıgına kavuşur sanada yardımların için cok tşk ederımmmmm
MERHABA ARKADAŞLAR BEN SÜLEYMAN KESKİNER HAFTA İÇİ ANKARADA İDİM SAĞLIK BAKANLIĞINA UĞRADIM MESTİNON İÇİN YENİ FİRMAYI ARADILAR TELEFONLA PERŞEMBE GÜNÜ İTİBARIYLA DEPOLARA DAĞITILACAĞINI VE BİR DAHA SIKINTI YAŞANMAYACAĞINI ANLATTILAR TELEFONDA HERKESE SELAMLARsuleymankeskiner@hotmail.com
Dostlar hepinize sevgiler... Ameliyatı 29 Nisan da oluyorum... Hadi hayırlısı bakalım... İnşallah öncelikle ameliyattan iyi bir halde çıkarım... Sonra da hastalığım üzerinde olumlu etkisi zaman içerisinde olur diye ümit ediyorum... Hepinize sağlıklı günler diliyorum...
Selam arkadaşlar mestinon dağıtılıyor suleymankeskiner@hotmail.com
evt mestınon tabletı ben aldımmm ama bu bıdaha sorun yaşamıyacagız anlamına gelmıyor tabıkı saglıklı gunler dılegıyle
slm bende 9 senedir mg hastasıyım çapa tıp fakültesinde tedavi görmekteyim ameliyat oldum ilk başlarda sadece mestinon kullanıyordum bi kötüleşme dönemi geçirdim şu an mestinon deltacortil ve ımuranda kullanıyorum plazmaferez tedavısıde gordum
ARKADAŞLAR BANA GELEN Bİ İLETİYİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM MESTİNON İÇİN BEN GÖRÜŞTÜM SİBEL HANIM SAĞ OLSUN YARDIMCI OLUYOR KENDİSİNEDE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BU İLETİ BAZI ARKADAŞLARIMIZADA GELMİŞ OLABİLİR. suleymankeskiner@hotmail.com Süleyman bey merhaba;
Oncelikli olarak mail adresinizi MESTİNON Draje (Onko İlaç) - ECZANE - Blogcu adresinden temin etmiş oldugumu belirtmek isterim. Gerçekten önem tasıyan zor bir rahatsızlıgınız var, çok geçmiş olsun. Sizin için gerçekten gerekli bir ürün olan Mestinon'u çalışmaya başlayan bir tıbbi mumessil olarak size yardımcı olmak isterim. Ben Meda Farma firmasına bağlı olarak İnnovex'de çalışmaktayım.Mestinon artık bizler aracılığı ile piyasaya sürülebilecek ve bu hafta içerisinde eczanelere gonderimi yapmaya çalışacagız. Sizi bilgilendirmek istedim. Mail adresiniz dısında sizin hakkınızda herhangi bir bilgiye sahip olmadıgım için daha fazla bir sey soyleyemiyorum. Gerekli görmeniz durumunda size yardımcı olmak isterim. Ben İstanbul Anadolu yakasında çalışmaktayım. Aynı bölgede isek Mestinon'a daha hızlı sürede ulaşmanız için yardımcı olmaya calışabilirim.
Tekrar geçmiş olsun dileklerim ile iyi günler diliyorum. Görüşmek üzere..
Sibel AYAN
İstanbul Anadolu Bölgesi TST
Innovex
Tel +90 212 2320800
Fax +90 212 2401764
Mob +90 533 9351269
www.innovex.com.tr
selam ben de yeni bir mg hastasıyım..öğrenci olduğum için doktorumdan uzak kalıyorum sadece çift görme şikayetim var ve bunun yanında başka sorunların çıkmasından çok korkuyorum.danıştığım başka bir doktor yaşımın genç olması ve sadece gözlerimde olması nedeniyle geçebileceğini söylüyor.bir arkadaşın ameliyat şart ifadesini okudum, bunun hakkında bilgisi olan var mı..şuan sadece mestinon kullanıyorum günde 1 ya da 2
moral,moral,moral..ama bundan ben de hiç yok şuan![]()
SEVGİLİ ARKADAŞIM BEN 46 YAŞINDA 10 YILDIR MİYASTENİA GIRAVİSİN HER AŞAMASINI YAŞAYAN BİRİ OLARAK MSN Mİ EKLERESEN KONUŞURUZ YADA TELEFONUN VADOFON İSE ÇAĞRI AT BEN ARARIM 0542 646 44 63 suleymankeskiner@hotmail.com
Arkadaşlar ben müsküler distrofi hastasıyım ve henüz bizim hastalığımızda sizinkinde olduğu gibi bir ilaç bulunmuş değil çalışması yapılan,umut vaat eden ama yinede temkinli bir şekilde beklediğimiz bir ilaç var çıkması muhtemel.Kas hastalığı grubundaki bir çok hastalık türü oldukca sabır gerektiren,zorlu mücadelelere göğüs germeniz gereken,moralimizin hep yüksek olmasına dikkat edeceğimiz bir yaşam tarzıyla karşı karşıya bırakıyor bizleri.İnşallah bir gün hepimiz içinde geçmiş olur diyelim.Hepinize olabildiğince sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
slm yeni üye oldum bende mg liyim doğuştan bu teşisi koydular 30 yıldır bunla yaşıyorum kaderime boyun büktüm 20 yıldır araştırmadım şimdi bakıyorumda yag benim gibi olan çok varmış sizlerle konuşup ortak sorun ve tedavileri konuşa biliriz banayardım cı olursanız sevinirim ben çok uzun zaman oldu doktora felan gitmedim mestinon verdiler 25 yıldır bunu kulanıyorum romantiks_78@hotmail.com msn 0542 459 14 69 tel numaram
merhabalar. ben de 48 yaşındayım ve MG hastasıyım. Kortizon, imuran ve mestinon kullanıyorum. Tiroidektomy oldum.Çapa Tıp ta kontrole gidiyorum. görüşmek isterim. af_mutlu@hotmail.com