TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 3 / 88 İlkİlk 12345671353 ... SonSon
Toplam 1314 mesajın 31-45 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    caglarcanagir Avatarı

Gerçek Adı
    daily living
    Son Giriş
    28.01-2022
    Saat
    22:26
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    ANKARA slm arkadaşlar ben çağlar canagir ankara lıyım bende de sizlerdeki gibi göz kapağımda düşme şikayetiyle hastaneye gittim sonucunda da bütün tetkiklerden geçtim ve tanı olarak ta mg teşhisi kondu. benim şikayetlerim 5 ay önce başladı 2 ay öncesinde tanı ve tedaviye başladım. tedavimi ankara gata hastanesinde görüyorum ve önümüzdeki pazartesi günü yatış işlerim başlayacak ve 11.02.2009 tarihinde ameliyata alacaklar. herşeyin hayırlısı olsun ve herkese çok büyük geçmişler olsun.
    BANA ULAŞMAK İSTEYENLERİN MSN ADRESİM caglarcanagir@hotmail.com 0505 573 71 40

Üye
    kuR3a Avatarı

Son Giriş
    21.07-2009
    Saat
    20:34
    Yaşadığı Yer
    ordu
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

çağlar geçmiş olsun iyi bi hastanede başlamışsın tedaviye umarım ameliyatıda başarıyla atlatacaksın

Üye
    KEMALBEY Avatarı

Son Giriş
    03.01-2014
    Saat
    13:14
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Myasthenia Gravis hastası olup ameliyatolan(timoktomi)hastalarla görüşmek istiyorum
    Dr.eşime ameliyat dedi eşim olumlu bakmıyor
    istanbul tıp fakültesinde kapalı ameliyat yapılıyormuş
    bu konuda bilgisi olan arkadaşlarla görüşmek istiyoruz
    kemallider@hotmail.com
    cep:05447979602

Üye
    kuR3a Avatarı

Son Giriş
    21.07-2009
    Saat
    20:34
    Yaşadığı Yer
    ordu
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

kemal bey geçmiş olsun acil şifalar diliyorum öncelikle eşinize ve desteğinizden dolayıda sizi tebrik ederim kaygılanmayın ben timektomi geçirdim ve bir çok arkadaşım yalnız ben açık oerasyon daha zor bi operasyondu operasyondan sonra neden daha önce olmadım diyorsunuz doktorunuza güvenip kendinizi emanet ettiğinizde kaygının yersiz olduğunu anlayacaktır eşiniz

Üye
    caglarcanagir Avatarı

Gerçek Adı
    daily living
    Son Giriş
    28.01-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    4

merhaba
    timoktomi ameliyatı olacağımda , ameliyat sonrasında göz kapağı düşmesi ve çift görme de düzelme oluyormu ?
    bilginiz varmı

Üye
    MUSTY_1973 Avatarı

Son Giriş
    11.10-2009
    Saat
    10:19
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba... Ben de Myastenia Gravis kervanına yeni katılan biriyim... Hastalığın teşhisi bir hafta önce kondu... Ve tabii mestinon başlandı. Toraks tomografisi çekildi sonucu önümüzdeki çarşamba öğreneceğim... Herkese acil şifalar diliyorum... Bu hastalık ile ilgili net ten okuduğumuz bazı yazılar ümit verici bazıları sıkıcı oluyor... Bu konuda fazla bilgi kirliliği var... En doğrusunu yaşayan bilir derler... Beni detaylı bilgilendirir ve hastalık ile ilgili iyi olduğunu değerlendirdiğiniz ankara, izmir ve istanbul'da hastane ve doktorların bilgileirni verirseniz memnun olurum. Posta Adresim: mustafaseven1973@hotmail.com

Üye
    caglarcanagir Avatarı

Gerçek Adı
    daily living
    Son Giriş
    28.01-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    4

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Sennur kocacal Mesajı Gör
    merhaba arkadaşlar bende miyastania graves hastasıyım 25 yıldır tedavi oluyorum izmir 9 eylülde yeni çıkan bir ilacı deniyorum 4 ay oldu fena degil inşallah iyi sonuç alacağım başka hastalara yardımcı olabilmek amacıyle fikir alışverişi yapalım görüşmek üzere
    yeni bir ilaç çıktı diyorsunuz ! deneme aşamasında mı yoksa kullanan varda bizim haberimiz yok bu konuda daha ayrıntılı bilgi verilmesini istiyorum ve MG hakkında her şeyi paylaşmalıyız herkez leeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

,

Üye
    MGH Avatarı

Son Giriş
    14.04-2009
    Saat
    12:07
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Oncelikle merhaba herkese bende sizler gibi mg hastasiyim 96 yilindan beri hepimize cok gecmis olsun hastaliklarimiz ayni ama tabiki dereceleri cok farklidir.Kimin hangi safhada oldugu belli değil yanlız şu bir gerçek webde çok fazla bilgi kirliliği var.Myasthenia gravis hastaliginda tümör varmı yokmu var olanları neler bekliyor veya ne yapmalı iyisimidir kötüsümüdür kötüsü olsaydı heralde çoktan götürmüştü bizi yani bunu yazarken dahi insan korkuyor acabaa diyor kendi kendine.En onemli sey de bir cogunuzun telaffuz ettigi gibi moral moral moral...

Üye
    RAMİS Avatarı

Son Giriş
    11.10-2009
    Saat
    22:58
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar merhaba bende 66 yaşındayım ve myasteni gravis hastalığı teşhisi yeni konuldu ve sizden öğreneceğim çok şey var sanırım bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim istanbulda yaşıyorum ve tedavi ile ilgili tavsiyeleriniz neler şimdiden teşekkürler

Üye
    cavide Avatarı

Son Giriş
    15.01-2012
    Saat
    19:27
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhabA bende foruma yeni katıldım. annem 1999 yılından beri myestenia graves hastası günde iki ımuran dört tanede mestinon kullanıyor. annemde 9 eylülde tedavi oluyor. bu yeni ilacı bende merak ediyorum ilacın ismini bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Üye
    Durgun Avatarı

Son Giriş
    09.10-2009
    Saat
    17:22
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar babacığım uzun zamandır bu rahatsızlıktan muzdarip ne yazıkki ve şu anda da göğüs kafesinde bir kitle tespit edildi ve araştırılıyor halen ama ben o kadar üzülüyorum ki ve tam olarak nedir ne değildir bilemiyorum Allahınızı seviyorsanız başına gelen varsa biri varsa bana bilgi versin ne olur bi arkadaş konunun başında bir kitleden bahsetmişti ama detayına girmedi nolur anlatın bu nee?içimi kemiren bu sorulara ne olur bir yanıt arkadaşlar....çok kötü durumdayım ne olur bilgi verin..

Üye
    MÜZİSYEN Avatarı

Gerçek Adı
    SÜLEYMAN KESKİNER
    Son Giriş
    14.05-2020
    Saat
    23:05
    Yaşadığı Yer
    Kirsehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

füzyon, MSN'Mİ EKLE KONUŞALIM suleymankeskiner@hotmail.com

BEN 2000 YILINDA MG İLE TANIŞTIM VE ANKARA İBNİ SİNADA TİMEKTOMİ OLDUM VE ÜZERİNE RADYO TERAPİ ALDIM DAHA SONRADA HACETTEPEDE TEDAVİME DEVAM ETTİM . MESTİNON,PREDNOL,PLAZMAPERES,İMMUGILOBİLİN,VE İMURAN KULLANDIM AYRICA KORTİZONA BAĞLI HER İKİ GÖZDEDE KATARAKT GELİŞTİ SONUÇMU ÇOK ŞÜKÜR ÇOK İYİYİM TELEFONUMU VE MSN Mİ YAZIYORUM ARAYIN DERTLEŞELİM ÇÖZÜLMEYECEK Bİ HASTALIK DEĞİL 0542 646 44 63 suleymankeskiner@hotmail.com

Üye
    MUSTY_1973 Avatarı

Son Giriş
    11.10-2009
    Saat
    10:19
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Hacettepe'de MG üzerine iyi olduğunu değerlendirdiğin hoca var mı? Ben de GATA'da tedaviye başladım mesleğim gereği... Ancak bi başka hocanın da fikrini almak istiyorum. İst ÇAPA'da hoca tavsiye ettiler ama Ankara'da ikamet ettiğim için öncelikle Ankara'da bulmaya çalışıyorum... Geçmiş olsun...

Üye
    MÜZİSYEN Avatarı

Gerçek Adı
    SÜLEYMAN KESKİNER
    Son Giriş
    14.05-2020
    Saat
    23:05
    Yaşadığı Yer
    Kirsehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sevgili kardeşim hacettepede beni PRF SEVİM ERDEM ÖZDAMAR tedavi etti ve yine PRF ERSİN TAN var konunun gerçekten uzmanı ben telefonumu yazıyorum konuşmak isterseniz 0542 646 44 63 telefonun vadofon ise çağrı at ben seni ararım. msn adresimide yazıyorum suleymankeskiner@hotmail.com

Üye
    aferdane Avatarı

Son Giriş
    15.07-2010
    Saat
    16:25
    Yaşadığı Yer
    Elazığ
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Merhabalar. Bu formu myesteniz graveste yenilik var mı diye bakarken tanıştım ve gerçekten bu kişilere rastlayınca çok şaşırdım. Etrafımda benim hastalığımda olan kimseyi tanımadım. Ben 48 yaşındayım. 2005 yılında mayıs ayında timektomy oldum. tanım aynı yılın ocak ayında kondu. Yani yaklaşık 4 yıldır tanı almış durumdayım. Ancak şikayetlerim çok daha önce başlamıştı. Yoruluyorum diye kansızlık düşünüldü ve o yönde tedavi gördüm.Bana göre bunu bir 7-8 yıllık öyküsü var. Saçımı yıkarken, merdiven çıkarken yoruluyordum. Kapakları açamıyordum ve en önemlisi elimde tuttuğum herşeyi düşürüyordum. Kendi kendime "sakar" adını takmıştım. çevremdekiler dahi öyle düşünüyordu. tanının konmasında 4-5 ay önce yemek yereken yorulduğum için iyice kilo vermeye başlamıştım. En son olarak iş yerimde bir arkadaş göz kapağın niye böyle düşük deyince doktor arkadaşa bu yönde gittim. Zaten çift ve bulanık görmelerim vardı. Sonuçta İ.Ü.Çapa tıp fakültesi hastanesinde nörolog Prof.Dr.feza Derğmeer'e gittim. Kas EMG lerim çekildi ve tanım kondu. Timektoy yararlı olabilir dediler. Çünkü seronegatif yani antikorlar negatif tipine sahiptim. Sağolsun kapalı ameliyat yaptılar. O aralar 8-9 adet mestinon alıyordum. ama yatalak gibiydim. Deltakortril yüksek doz başladılar. Bir yandan da İmuran 150 mg verdiler. Şu an günde 2 mestinon 150 mg İmuran alıyorum.Kortizon da tipi değiştirilerek azaltılmaya gidiyor. Flantadin 6 mg tb kullanıyorum. kemikler ve karbonhidrat mekanizması üzerine daha az yan etkilerine sahipmiş. Tabi bu arada bir arkadaşın dediği gibi kortizonun birçok yan etkisini gördüm. ama artık 2 kat merdiven çıkıyorum. daha çok iş yapabiliyorum. belki kendimi yormazsam günde 1 mestinon idare der. Flantadini de bir gün almıyorum bir gün 1.5 tablet alıyorum. Kortizon 14 kilo almam ve aydede yüzlü olmama sebep oldu. ondan da ne çıkardım botokslu gibi oldum sakın unutmayın kortizon alırken asla TUZLU yememelisiniz. Kemiklerim osteopenik ve ona karşı ilaç kullanıyorum. tansiton ve ödem çözücü ilaç alıyorum. ama yine de buna şükür diyorum. beni ayağa kaldıracak mestinonum var. iş hayatım çok yoğun, öğretim üyesiyim. bu yıl tekrar ders anlatmaya başladım, yorulunca mazeretimi bildirip dinleniyorum. arkadaşlar hayat güzel. bu hastalık bana "bana birşey olmaz" dememeyi öğretti. işimin yanında hoşuma giden şeylere de yer vermeye başladım (teship, resim, örgü). daha da neler yapabilirim diyorum. yabancı di,l öğrenmek gibi. bir gün ellerim titreyebilir, kalem belki tutamam. yapabildiğini yabildiğin zaman yap. yaşını düşünme hiç. daha yazacak çok şey var. başka güne. bu forma katıldığıma çok sevindim....

Sayfa 3 / 88 İlkİlk 12345671353 ... SonSon

LinkBacks (?)