fcu arkadaşım gerçek ismin nedir? yada sana fcu de mi hitap edelim msnimi eklemedin sanırım... benm düküşlerimi aldılar ve hiç bir iz yok kapalı yöntemle oldum senin gibi minnacık bir iz var oda belirgin değil..benm konuşma bozukluğuyla başladı ve göz düşmesiyle devam ettii fakat benm tahlihsizliğim hastalığımın uzun süre doktorlar tarafından anlaşılmaması ve bize deli muamelesi evhamlı muamelesi yapılmasıydı psikolojik dendi hep.. benm tedavi olduğum artık yemek yiyemez haldeydimm balgamımı atamıyordum mesela birde çok değişik bir balgam geliyordum şeffaf yakışkan renklii yemek yerken çenemi tutuyordum mesela... yutkunamıyorum su hep genzime kaçıyordu ve konuşamıyor gülemiyordummm..gün aşırı 0,5 mglik deltacortilden 6 tane içiyordum artı günde 3 mestinon ..ameliyattan sonraa iyileşme gördükleri için yavaş yavaş azaltılarrr bu sayıyı sanırım senin durumun benden daha ii sen kaç kortizon atıyorsunn umarım hemen biter kortizonunn ben kalsiyum içmeyi ihmal ettim lütfen sen etmeee çok kötü etkilenirsinn ... kemik tedavsi gör mutlaka ihmal etmee...
----------
gülhan ablaa ayşe teyzenin durumu nedirr? bilgi verirmisin çok merak ediyorummm.. sevgileirmle
----------
zuhal ödemiş size de çok büyk geçmiş olsunnnn.. umarımmmm hep daha da ii olursunuzz..