TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ysr Avatarı

Son Giriş
    28.02-2019
    Saat
    16:34
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar 5 yıldır servikal distoni hastalığıyla mücadele ediyorum.ilk baslarda hafif hafif boynum tutulmaya ve kasılma ya başladı. Günde belki bir iki dakika. Sonrasında hafif hafif yine aynı şekilde baş titremeleriyle ve bu gittikçe artmaya yerinit şiddetli ağrı ve kasılmaları bıraktı ve artk ayak tirnaklarimi dahi kesmekte zorlaniyorum ev işi yapamıyorum.

Gün içerisinde boynumu dinledirip uzanmasam agrilarim artıyor.Doktora gittim ilaç kullandım ve aşırı ağır olmaları nedeniyle her defasında yan etki yaptı bıraktım. Doktor bana botoks önerdi .2 sene botoks yaptım .hiç bir faydasini görmedim.

Daha yaşım çok genç ve beni yavaş yavaş sosyal ortamlardan da etmeye başladı. Bir topluma girince herkes bana bakıyor hissi var .çünkü başım zangir zangir titriyor.Ah bazen oturup kendi kendime agliyorum.sonrasında kalkip kendimden aşağı olan hastaları düşünüp Rabbime binlerce kez sükrediyorum. Ve tüm hastalara dua ediyorum.Ne olur bana tedavi olan hastalar geri dönüş yapsın.

Bu hastalık için beyin pili diyorlar.Ben ameliyat olmak istemiyorum.son zamanlarda alternatif tıpta bu hastalıkla ilgili ŞİFA bulan arkadaşlarin olduğunu duydum.Ne olur varsa içinizden bana geri dönüş yapın yada tavsiye edebileceğiniz doktor vs.ne varsa ����

Üye
    ts61 Avatarı

Son Giriş
    07.07-2023
    Saat
    09:30
    Yaşadığı Yer
    trabzon
    Alınan Beğeniler
    21
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Bana Beyin pili dedi ama olmaz dedim rivotril 2 mg verdi o rahatlattı.

Üye
    ysr Avatarı

Son Giriş
    28.02-2019
    Saat
    16:34
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    1

@ts61 beyin pili herkeste kesin sonuca varmiyor muş orasida ayrı bir risk taşıyor. Gel seni kesip biçsinler ama sonuç hüsran olsun.Bu büyük bir risk.Bulmamız lazım vardır mukakkak bir başka tedavi yöntemi. Bende ilaç kullandım ama aşırı yan etki nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. Sizin başinizda titreme var mı ?

Üye
    distonimiyokloni Avatarı

Gerçek Adı
    emre
    Son Giriş
    18.08-2023
    Saat
    00:30
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    2

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Distoni,parkinson ve tremor çeşitlerinde Dbs(pil) ameliyatı yapılıyor fakat iyi karar vermek gerekli.Özellikle tecrübelerime dayanarak söylüyorum titreme ve kasılma oluşturan birçok hastalık var.Önce nedeni tam net olarak koyulmalı.Hareket bozuklukları ile ilgilenen nörologların takibinde kalmakta fayda var.