TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456
Toplam 80 mesajın 76-80 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    fringe Avatarı

Son Giriş
    28.12-2021
    Saat
    19:44
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    22
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    ben varım

Üye
    Limooon Avatarı

Son Giriş
    11.05-2022
    Saat
    15:42
    Yaşadığı Yer
    Neptün
    Alınan Beğeniler
    72
    Verilen Beğeniler
    72

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: sleeping beauty Mesajı Gör
    En yakinimdaki paranoid sizofreni teshisi aldi ilac kullanmiyo ve oldukca iyi oldugu donemler oluyo.belirtileri yasamiyor ama gercek mi deilmi diye ayiramiyor cokta gecmiste yasadiklarini
    Yaa sen varyaa beni anlatmışsın ilaç kullanmam. Bide okb olmasaydı bende hayatımı bile yaşardım Ama bilmeyenler zannediyor ki herkes ilaç kullanmak zorunda. Evet hepiniz kullanın arkadaşlar %95i kullanmak zorunda aynen. Ama benim gibi cinlerinin olduğundan şüphelenen biriyseniz ilaç kullanmazsınız ! çünkü ne içersen iç kafada yine bi cin mevzusu var yani yokedilemez. Bide yani nerden bileyim belki ben ilaç içince tamamen düzelicem. okb bile biticek. Ama nerden bileyim ben cinlerin iyileşmemi isteyip istemediğini ? bilmiyorum. yani iyileşsem bile bi korku olur bende cinlerden. oyüzden ilaç kullanmıyorum. aşırı zayıfım kemiklerim sayılıyo.

Üye
    Ahmet T Avatarı

Gerçek Adı
    Temha
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    20:58
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    107
    Verilen Beğeniler
    34

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @İbrahimEsad20

ben de çocuk yaşlarda başlamıştı birinci sınıfta bile hastaydım herkesi kendim gibi zannediyordum 2007 den beridir tedavideyim

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456