TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
Toplam 80 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    İbrahimEsad20 Avatarı

Son Giriş
    24.03-2020
    Saat
    01:07
    Yaşadığı Yer
    Denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: İbrahimEsad20 Mesajı Gör
    33yaşındayım 13yaşından beri paranoid şizofreni hastasıyım
    Clonex,Abilify, xeplion150mg,akineton, ketya, rexapin, nervium, solian kullanıyorum

Üye
    hikmet7945 Avatarı

Son Giriş
    24.03-2020
    Saat
    10:57
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    90

paranoid şizofrenim eski göre iyiyim askerde darbe yedim kafaya ondan dolayı oldum ama doktor sitirestten kaynaklandıgı söylüyor

Üye
    (Gölge) Avatarı

Gerçek Adı
    Kibar feyzo
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kuşadasi
    Alınan Beğeniler
    551
    Verilen Beğeniler
    805

@sleeping beauty

ilaç kullanmadan nasıl yaşıyor şizofreni agır seyreder uyumsuz olur dengesizleşir formülünü söylede bizde ilaç kullanmayalım

Üye
    sokr@t Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.493
    Verilen Beğeniler
    1.121

Paranoyak düşünceler bende de oldu mani dönemi denilen döneme girdiğim zaman sanki herkes benim kötülüğüm için uğraşıyor ,plan yapıyor düşünceleri neden oldu,nasıl oldu bilmiyorum paranoid şizofreni de değilim üstelik .

Üye
    (Gölge) Avatarı

Gerçek Adı
    Kibar feyzo
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kuşadasi
    Alınan Beğeniler
    551
    Verilen Beğeniler
    805

@sleeping beauty

şizofren şizofrendir çeşitleri önemli tabii ama hafif mafif inandırıcı gelmiyor bana %90 seyri aynıdır her insanda ilaçlar sadece kişiden kişeye degişiklik gösterebilir bende 6 yıl ilaçsız yaşadım ama olmuyor ruh halini dengede tutmak için ilaç şart

Üye
    Myer Avatarı

Son Giriş
    12.04-2022
    Saat
    21:48
    Yaşadığı Yer
    İsparta
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Şizofreninin piskoz tedavisi görüyorum reksapin hap clipiksol iğne haberlesebiliriz 44 yaşındayım bekarım Isparta'da yaşıyorum 05445521792

Üye
    Tonga Avatarı

Son Giriş
    17.09-2019
    Saat
    22:38
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

clonex kullanan arkadaslar sizde de idrar tutamama sorunu oluyor mu?bizim hasta gunde 7 tane 100mg clonex aliyor hastaligi hafifledi ama ilacin yan etkisi var idrarini tutamiyor surekli altina kaciriyor

Üye
    Members Avatarı

Son Giriş
    23.08-2023
    Saat
    04:43
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    17
    Verilen Beğeniler
    10

@Tonga

Ben 2004 yılında clonex kullanmaya başladım.Şa an ki dozajı 350 mg akşamları alıyorum.Takıntılarım var ses görüntü koku yok .

Üye
    Melissim32 Avatarı

Son Giriş
    15.08-2019
    Saat
    20:58
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bu rahatsızlığa yakalanan arkadaşlar lütfen yardım edin. Abime 1 hafta önce paranoid şizofren tanısı konuldu. İşyerindekilerin ona planlar kurduğunu anlatıyo sürekli düşünüyo caddede korna çalan araçların kendisi için çaldığını sanıyo kendi aleyhine sesler konuşmalar duyuyo evin içinde kameralar olduğunu söylüyo ve bir çok şey. Gittiğimiz doktor ilaç verdi 2 sene kullanması gerektiğini ayda 2 kerede terapi görmesi gerektiğini söyledi. İlaç kullanmayı reddetti hasta olduğuna asla inanmıyo kabul etmiyo büyü yapıldığını sanıyo kendine. Birden bire o eğlenceli adam gitti yerine hiç gülmeyen sürekli düşünüp üzülen adam geldi. Artık hiç düzelmicek mi nolur yaşayan gören bilen biri bilgi versin ailecek perişan olduk çok zor bişeymiş Allahım herkesin yardımcısı olsun. Hep böyle evde mi yaşıcak en azından eskiden de takıntıları vardı ama dışarı çıkıp geziyodu normal bi insandı. Tedavilerle yine eskisi gibi olur mu. Lütfen okuyup geçmeyin bilgisi olan biri en azından 1 kelime bişey söyleyebilirmi

Üye
    tb2nhf Avatarı

Gerçek Adı
    hakan
    Son Giriş
    18.07-2023
    Saat
    21:59
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    101
    Verilen Beğeniler
    0

@melssim32 ilk zamanlar bizde aynısını belirtileri yaşadık ilac kullanınca tahminen 1ay icerisinde gececek ilacı kabul etmez kullanöazsa durumuda öyle gözüküyor 1aylık iğneler var onlardan yaptırın belirtiler tamamen şizofreni hastaneye zorlada olsun götürün gecmiş olsun herşey düzelecek iğne yaptırın inşallah saga sola zarar vermez işte calıştığı sürecede doktara işe gidecek durumu yok deyin mutlaka rapor verir

Üye
    Melissim32 Avatarı

Son Giriş
    15.08-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Çok teşekkür ederim. Yemeklerine karıştırıp veriyoruz dediğiniz gibi ilacı içmiyor. Şuan 10 gün rapor aldık. İnşallah dediğiniz gibi olur

Üye
    Tonga Avatarı

Son Giriş
    17.09-2019
    Saat
    22:38
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

hangi ilaçları kullanıyor bilmiyorum ama 1 aylık iğnelerin bi faydasi olmuyor.clonex haricinde diğer ilaçlarında faydasi olmaz.doktorunuzdan israrla clonex isteyin yoksa çok ama çok zor bi durum hastaliği ilerlerse aileniz parçalanır sizde delirirsiniz.türk doktorlari en başta yapacaklari işi en sonda bir sürü yıkım yaşandıktan sonra yapiyorlar sorumluluk almamak için.bahsettiğim ilaç %97 ağır engelli sizofreni hastasini iyileştirdi

Üye
    adanalı01 Avatarı

Son Giriş
    08.04-2020
    Saat
    00:12
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    50
    Verilen Beğeniler
    0

organik olamayan psikotik bozukluk ef28bu nedir arkadslar 4yildir ilac kullaniyorum

Üye
    Başak diba Avatarı

Gerçek Adı
    Başak dilbag
    Son Giriş
    04.04-2021
    Saat
    14:43
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.oncelikle ve ivedilikle yapmanız gereken mutlaka amma mutlaka tedaviye başlamanız. Kesinlikle düzelir diye beklemeyin tedaviye başlayın herşey yoluna girer göreceksiniz.hastslar ilaç kullandigi sürece sağlıklı insanlardan farkı kalmıyor (hastalık çok ileri boyutta değilse) anladigim kadarıyla abinizin paranoid şizofreni başlangıcı .ama ilaç tedavisine baslanilmazsa hastalık ilerliyor.tedaviyi reddedecektir bu hastalığın en zor yani bu. Ama bir iki hafta ilaç kullanımından sonra hastalığının farkına varacaktır. tedavi uzun sürüyor maalesef ,şeker hastalığı gibi düşünün onlar nasıl sürekli ilaç kullaniyorlarsa abinizde öyle ilaç kullanmak zorunda kalacak . Kimileri ömür boyu kimileri birkaç yıl kullanır .ama ilacı bırakınca ttekrarlanma riski yüksek bir hastalik

Üye
    Melissim32 Avatarı

Son Giriş
    15.08-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Evet başlangıç aşamasında ama reddediyor hastalığını ve tedavisini. Gizli gizli bişeylerin içine katarak vermeye devam ediyoruz ilacını. İnşallah dediğiniz gibi iyi duruma gelir ve hastalığının farkına varır.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 123456 SonSon