TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
Toplam 52 mesajın 46-52 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    life life Avatarı

Gerçek Adı
    hazal
    Son Giriş
    05.07-2014
    Saat
    15:43
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Bende 1997 yılında yani 6 yaşında kalbimde doğuştan delik olduğu için ameliyat oldum. E tabi dikiş izlerim hala duruyor. Dikişler zaman zaman psikolojik sorunlar yaşamama sebep oluyor. Yazları bikini giyerken veya ameliyat izim görünmesin diye düşünmekten zaman zaman ruhsal çöküş yaşıyorum. Sizler psikolojik anlamda kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Üye
    sarasota Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    12

geriye dönüş mümkün olmadığı için kendini alıştırman lazım yapacak bişey yok arkadaşım

Üye
    hakanmemik Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan
    Son Giriş
    26.05-2020
    Saat
    01:19
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    18

Ruhsal olarak neden sıkıntı yasıyorsun ki saglıklı ve hayyata olduguna elinin ayagının tutduguna sukret ve saglıgına daha cok sahip cık ruhsal olarakda kendını yeme bununla yasamayı ogrenmıs olman gerekır

Üye
    mssql Avatarı

Son Giriş
    08.09-2021
    Saat
    08:48
    Yaşadığı Yer
    -
    Alınan Beğeniler
    39
    Verilen Beğeniler
    6

62 tane sirtimda dikis var. Beni sirtimdan acmislardi. Karnimda da 2 tane diren delik izi var. Pek takmiyorum. O izlerden cok kendimi dinleme sikintim var. Surekli kalbimi dinliyorum.

Üye
    aybenayben Avatarı

Gerçek Adı
    yaren
    Son Giriş
    26.08-2014
    Saat
    01:13
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar bende amelıyat oldum aynı sekılde dusunuyordum dıkıs ızlerım ne olacak hıc onu acık bırsey gıyemeyecekmıyım falan dıye bunu doktoruma soyledım dıkı ızlerımden dolayı omur boyu rahatsız mı olacagım dıye bırsey demeyıp gulumsedı amelıyattan cıktıgımda baktım dıkıs yok ! ınsan derısı kalın oldugu ıcın 2 kademelı alttakı kademeyı et kaynayınca erıyıp gıden bır ıple dıkmısler usttekı derıyı yapıstırmıslar dıkıs acısı cekmedım suandan amelıyat olalı 3 hafta oldu sadece uzunca pembe bır cızgı var onun da 5-6 aya gececegını soyledıler estetık dıkıs denılıyormus sızınde aklınızda bulunsun doktorunuzdan ısteyebılırsınız bazıları cok vıcdansız kucucuk cocukları yorgan dıker gıbı kalın kalın dıkıyorlar uzuluyorum dogrusu

Üye
    hakanmemik Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan
    Son Giriş
    26.05-2020
    Saat
    01:19
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    18

gerçekten doğru diyorsunuz ameliyattan sonra doktor geldi pansuman yapmaya bacak kısmına gazlı bezle bir daldı beze takılan yara yerlerimden sonra ameliyat yerlerim daha kötü göründü zaten dikmesi bir olaydı yorgan gibi dikti ve hem gögsümde hemde bacağımda ben buradayım diye bağırıyor sanki ütündende 8 yıl geçti bir fark yok yani hayatta olduğuma şükrediyorum.

Üye
    quaTTro016 Avatarı

Gerçek Adı
    Yasin
    Son Giriş
    15.03-2020
    Saat
    23:51
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Merhabalar , yaklaşık 1 ay önce aort kapağım mekanik kapakla değişti. Durumum fena değil ama nefes problemi yaşıyorum bide çabuk yorulma sıkıntısı hala devam ediyor.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234