Benimdedemde bipolar çok sinirli çok alıngan hep intiharı düşünüyor cepralex keppra kullanıyor
Benimdedemde bipolar çok sinirli çok alıngan hep intiharı düşünüyor cepralex keppra kullanıyor
Merhaba,
2012'deki bir mani epizodu sonrası Bipolar olmuşum üzerinize afiyet.
Daha 3 gün önce hipomanı yaşayıp 6 adet web sayfası kurdum kendime, onlardan biri de Bipolar - Bipolarız .
Ziyaret ederseniz sevinirim, bir çıkarım yok, sadece ziyaretçilerimin olması hoşuma gidiyor.
Sağlıcakla -Dengede- Kalın.
Ben de bipolarım ama belli etmiyorum.![]()
doktor kontrolde kan tahlili istiyor lituril ve valkporik sit düzeyine bakıyor düşükse ilaç içmediğimizi ordan anlıyor düşük çıkması bizim bipolar hastası olduğumuzumu yoksa ilaç sevyesinimi ayarlamak için istiyor
Beni uzen kiran kim varsa butun sosyal medyadan yaptiklarini videoyla anlattim bikac ay once
Ben karisik ysiyorum bide bikac ay once o siralr black out oldum
arkdaşlar bipolar var mı? hiç arkdaşım yok dertleşir, konuşuruz.
2013 temmuzundan beri bipolar tedavisi goruyorum yuzde 40 raporum var surekli iki kez mani olmak uzere atak gecirdim hastaliga alismali insan bence ilaclarini almali ve özellikle uyku duzeni olmali bekarim evlilik bana uzak geliyor kimseyi bu yukun altina sokmamaliyim diye dusunuyorum kulandigim ilaclar ablfy 0.5 mg lithuril 100 mg herkeze saglikli gunler dilerim..
Arkadaşlar ben 17 yaşımdan beri paranoid kişilik bozukluğu tedavisi görüyorum ayrıyetten duygu durum bozukluğu da var bu rahatsızlıklarla bipolar aynı mı?
duygu durum bozuklugu bipolarin turkce acilimi..
2010da başlayan anksiyete agir depresyon kısmı okb panik atak teshis tedavinin ardından 2016da konulan teshis bipolar tip2 artarda gelen depresyon dönemleri yaşıyorum
aramıza hoşgeldin dostum ... yok öyle kolay kaçmakbu hastalık öyle iyileşiveren bir hastalık diil şeker hastalığı gibi düşün bir ömür
katlanacaksın yapacak bişii yok ...
şunu merak ediyorum bipolar ,benim engel oranım 70 en yüksek en düşükte 40 acaba arasını alan 50,60 v.s varmı veya bilgisi olan arkadaşlar , teşekkürler
O engel surekli degisir diye biliyom
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
Bana da bipolar teşhisi kondu tedavi falan olmak istemiyorum sadece ölmek istiyorum o kadar bu hayattan bıktım artık zaten bu hastalıktan emekli olmakta riskli sanrım her yıl kontrol oluyormuş galiba öyle duydum ben memurum polis iken düz memurluğa geçtim 11 yıllık memurum bipolarım ve kontrol muayenesi korkusuyla emekli olamıyorum sürekli depresyondayım geçmiş takıntısı da var ben de zor çalışıyorum bıktım artık .