Üye Sayısı: 141,874 Konu Sayısı: 136,303 Mesaj Sayısı: 1,647,571 Çevrim İçi Olanlar: 884 Son Üye: serkan7621 |
OturanBoğa
bu kesinti olayı 2016 yılında kaldırıldı,emekli işyeri açtığında maaşından bir kesinti olmuyor artık
Benım kaza sdece bas parmak ozamn sdece ortopedi ye gircem heyete
Sonrose Bugün, 11:36engellilerin çalışma saatleri ile bir düzenleme yapılması gerekiyor bence. Normal sağlıklı bir insan ile çalışma saatleri nasıl aynı olur. Haftalık veya aylık çalışma saatlerinin azaltılması...
ozi-82 Bugün, 11:35bana bak lan dingil . BEnım agzımı bozma . BEn ne yapmısım da benım gıbıler yüzünden engellılerın hakkı elınden alınmıs.. Clıo yeterlı gelmez herkes ıstedıgı aracı alsın dedık dıye mı hakları...
egemmm Bugün, 11:34Bu site çok faydalı bir site . Fakat bir sorun yaşıyorum siteyle ilgili. Birincisi akıllı telefondan siteye girdiğimde sitenin tamamını göremiyorum . Sitenin akıllı telefonlara görede uyarlanırsa...
Bugün 00:40Engelli araç sahibi kaç yıl sonra mtv öder ?
Bugün 00:13Engelli bakım maaşımız her yıl zam geldikten sonra 1 ay gecikmeli yatıyor. Yani ocak ayının başında zam açıklanıyor fakat zamlı evde bakım maaşımız ocak ayında değil, şubat ayında yatıyor. Yıllın...
Bugün 00:10Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...
24.01-2023 12:53
senin yedi ceddine saydırmasını bilirdim ama...
senin yedi ceddine saydırmasını bilirdim ama senin gibi o.... deymez
asidadaş Bugün, 11:56