Üye Sayısı: 132,434 Konu Sayısı: 128,274 Mesaj Sayısı: 1,519,858 Çevrim İçi Olanlar: 986 Son Üye: Sft44 |
Slm arkadaşlar bir hafta sonra kapalı amaliyat olacağım ama yazılanlar kafamı çok karıştırdı kapalı amaliyat olupta iyileşen hicmi yok
Fatihali Bugün, 14:59bugun istanbul vw aradım dedimki ben troc alıcam fiyat ne?
sağolsun hemen 172,000 dedi elimde kırmızı sürüş paketli olanı var dedi
raporu istedi ardından ehliyeti istedi.
10 dk sonra ödemeyi...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu konu hakkında herkes bilgi almak istiyor takip ettiğim kadarıyla,
02.11.2000 tarihinde ilk defa SSK 4/1(A) sigorta kapsamında sigortalı oldum.
15.04.2015...
Slm kardeşim şimdi nasılsın bende bir hafta sonra kapalı amaliyat olacağım ama hala kafam karışık
Fatihali Bugün, 14:43Bismillahirrahmanirrahim Ezeli ebedi rahman rahim hakim kerim rezzak ve şafi olan. ALLAH azze ce celle'nin adıyla 😇 Değerli arkadaşlarım allah'ın rahmeti ve mağrifetine ulaşabilmek duasıyla, ...
Bugün 00:20Bu gün çarşamba, en sevdiğim gün. Hep orta kararı seviyorum nedense günlerin bile ortasını.. Neyse sen boşver bunu. Sen neden bu kadar neşelisin, hala bir hüzne rastlayamadım sende.Yüzlerce örnek...
Dün 20:05Anne:Simidini yemedin oğlum. Selim:Ben eve gitmek istiyorum.Ne işimiz var bu parkta . Anne: Evimiz yok artik oğlum ,neden beni anlamak istemiyorsun.İstersen seni ananenin yani...
22.01-2021 18:06Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
19.01-2021 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15
aldmrdc Bilgi Hazinedir bazı...
aldmrdc
Symbol5234 Bugün, 15:04Bilgi Hazinedir
bazı arkadaşların söyledine göre ne kadar dogru bılmıyorum ama corhn tedavısı olmayan yanı net bır aha ilaç aldın iyileştin kurtuldun daha olmucaksın şekilde bir...